0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar biz ağlayınca ya da üzüldüğümüzde bebek farkeder mi etkilenir mi 29+3

3 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından

Farkediyor tabiki canım ben üzülünce hiç hareket etmezdi bebeğim :(kendini üzme o yüzden 

(210 puan) tarafından
Canım bazen elimde olmuyor bide ben ağlamaya başladım mı durdurak bilmiyorum insan iki ağlar susar ya ben saatlerce ağlıyorum en ufak şeyde sonra vicdan azabı çekiyorum bebeğim etkilenirde kötü birşey olur diye
(6,775 puan) tarafından
Insan hamilelikte dokunsan ağlayacak oluyor zaten canım ☺ çok duygusal sin demekki ama kendini tut elinden geldiğince ağlama takmamaya çalış bebeğini düşün aglayacagin zaman elini karnına koy bebeginle konuş kafanı dağıt ben öyle yapıyordum kuzum ❤❤❤
(210 puan) tarafından
Çook haklısın canım bide dediğin gibi sudan sebepler ama o an işte gözümde büyüyor mu artık noluyorsa ağlamaya veriyorum kendimi gören evi yanmış falan sanar :)) dediğini uygulayacağım canımm teşekkür ederim  ❤
(6,775 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ❤❤allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ☺
(210 puan) tarafından
İnşallah kuzum Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Etkileniyor canim benim, hatta stres üzüntü yüzünden hamilelikte çoğu bebişler doğduktan sonra kolik bebek oluyorlar. Kendini ve bebişini düşünüp hiç bir şey için üzme kendini. <3

(210 puan) tarafından
Gerçekten mi canım ya haklısın hiçbirşey bebeğimizden önemli değil
0 oy
tarafından
Etkilenmez mi tabi ki etkilenir ben hep kendimi böyle teselli ettim ağlama Hatice oğlun da üzülecek diye diye bu günlere geldim 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,049 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (283 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 2,052 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,205 soru