0 oy
107 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (965 puan) tarafından

Biraz fazla doldum sabaha kadar aglayip içimi bosaltmwk istiyorum ama kemdimi tutuyirim sütum  kesilir diye sorun olurnu

3 Cevaplar

0 oy
(3,391 puan) tarafından

Tabikide kesiyor stres çok kötü sakin yapma bebeğin için düşün sana ihtiyacı var bosver dert bitmez ağla ama hemen kendini topla annesin bunu unutma

-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından

Sinir stres elbette etkiler son çocuğumda 1 ay içinde sütüm azaldı sonrada kesildi ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın elde değil biliyorum ama olabildiğince üstündeki stresi atmaya bak. Rabbim gönlüne ferahlık versin 

0 oy
(180 puan) tarafından

Stres en buyuk dusman sut icin. Rahatlatacaksa agla kendini tutmak daha cok stres yaratabilir. Ama aglarken kendini birakma rahatlamak icin agladigini kendine hatirlat o huznun icinde bogulma, bebegini dusun mutlu olmaya calis. Bebegimin bana ihtiyaci var deyip kendini sıkarsan stres olursun, onun yerine bebegini kucaginda hayal et onunla yasadigin kucuk guzel anlari dusun daha cook guzel anlar yasayacaginizi dusun. Gunes her sabah yeniden dogar, kotu gunler de elbet biter icini ferah tutmaya calis. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 107 göst.
+1 oy
8 cevap 412 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 538 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,483 soru

24,099,672 cevap

332,339 kullanıcı

...