0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,848 puan) tarafından
Kızlar annem aylardır rahatsız belinde 3 fıtık çıktı emar sonucunda.. fizik tedavi ye yollamışlar ilaç bile vermediler. Gittiği eğitim araştırma hastanesi ama bura kalabalık ücretsiz yapan yerler var demiş. İstanbul Anadolu da varmı bildiğiniz yer. Yada başka devlete alsam randevuyu fizik bölümüne mi alacağım?

4 Cevaplar

+1 oy
(305 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Fizik tedavi cok ise yaramiyor malesef korkutmak istemem ama eni sonu ameliyat annem ameliyat oldu belinde 2 pilatin var simdi cok cok iyi durumda hic agir is yapmiyor
(6,848 puan) tarafından
İste doktor ameliyat dememiş herhal fizik olmazsa sonu o yani :(. Bacağına vuruyor topalliyor ayak parmağı uyuşuyor. Bı fiziğe gitsin diyorum randevu için fizik mi almak lazm onu bilemedm
(305 puan) tarafından
Inan fizik daha beter ediyor keske baska bir doktoradaha gitse
(6,848 puan) tarafından
2 doktora gitti kuzum
(305 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsun insAllah bir nebze yardimi fizigin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fizik tedavinin yanında UYGUN olan egzersizleri evde yapabilir ayrıca magnezyum takviyesi ve manuel terapiyi de araştırın
(6,848 puan) tarafından
iste nerede yaptırmak gerekiyor. Şuan abim evleniyor 1 aya kdr maddi olarak şuan imkanı yok ücretsiz yaptırmak istiyor.
0 oy
tarafından
Ben sana dogal tedavi soyleyim kirkkilit otu kullansin o yirtiklari vucut zamanla onariyor kendini korusun iyilesir. Hic ugrasma fizik felan
(6,848 puan) tarafından
Bı ara içiyordu kaynatıp diyeyim o zmn kuzum
tarafından
Canim icmeyecek bak İbrahim saracoglunu ln tarifi var nette vak bir amaliyattan donenler var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 52pecmr (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,260 soru

24,109,032 cevap

332,852 kullanıcı

...