0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Boynumda fıtık vardı muhtemelen belimdede var ayağıma vuruyor sürekli belim ağrıyor 2020 doğumlu bir oğlum var onda doğumda ayağım kasıldı günlerce yürüyemedim şuan ayakta hapşurunca bile ikiye katlanıp kalıyorum ağrıdan platese veya yüzmeye gitmem lazım ikisinede gidemiyorum pamdemiden dolayı evde yapabiliceğin bir şey var mı birde fıtığı olup normal doğum yapan var mı eylülde olucak gibi doğumum 

3 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bence riske atma bunu Dr danışman gerekiyor sezeryan olabilme ihtimali var
(1,328 puan) tarafından
Söylemen gerekiyordu canım bunda söyle kac haftalksın suan
tarafından
25. Haftaya girdim önümüzdeki ay kontrolüm var o zamana sorucam mutlaka
(1,328 puan) tarafından
Daha var canım zaman sor mutalaka
tarafından
İlk doğumumu 36. Haftada yaptım bundada erken olsun istemiyorum ama her şeyi düşünmüş karar vermiş herşey hazır olsun istiyorum çok teşekkürler yorumunuz için
(1,328 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah bir sorun olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
kuzum ayniyiz bende de var ayağıma vuruyor kimi zaman yürüyemiyorum bile  2.ye hamileyim 16 haftalik  bilgisi olan varsa bana da yazsin
tarafından
Sizede geçmiş olsun ilk doğum sizinde normalmiydi
tarafından
sağol canim  evet normal  doğum yaptım
0 oy
tarafından
Kuzu hiç belden bahsetme yaaaa bende beş fıtık var skolyoz var kayma var kireçlenme var boynumda aynı şekilde düzleşme var bacağım.kasik bölgesinden yarilacakmis gibi hissediyorum sizlerde menüsküs ve diz kapaginda kayma var kist var şu toplaması var  gebe değilim ama biraz kilo alsam ağrıdan uyuyamaz oluyorum  gece eşim arada bı ovutor sağolsun bele çözüm yok ama fıtık normal doğuma engel değil diye biliyorum aksine sezeryamda belden vurulan iğne beli daha kotu yapiuor 
tarafından
Çok çok geçmiş sizede ben sorayım iyice öğrendikten sonra karar vereyim iğneden sonra açıkçası bide onun ağrısıylada kalmak istemiyorum
tarafından
Kuzu ignne hepsinden kötü berbat bişey .. bende kayma.ve skolyoz iğneden sonra çıktı .. yapabiliyorsun normal yap

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
26 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 52pecmr (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,231 soru

24,427,138 cevap

352,131 kullanıcı

...