0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ağrıdan dün bir zaman uyuyamadım gece uyandım ki şu gibi bir şey akıyor akinca da rahatlıyordum belimi ağrısı geçiyordu sonra sabah baktım ki ufak bir pıhtı ve su lekesi var ağrım geçti ama spiral de var bende acaba kaydı mi neden olur bilen var mıdır ona göre doktora mi gitsem  15 aylık kızım sezaryan olalı oldu bayağı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac gün oldu ameliyat olalı 
tarafından
Bende 2 sezeryan oldum öyle bisi gelmedi başıma
(895 puan) tarafından
Ay daha da korktum şimdi bak
tarafından
Korkman için demedim ama normal değil bence . Arkadaşlar yazmis iç dikis falan olabilir yani
(895 puan) tarafından
Teşekkür ederim doktora randevu bakıyorum bulursam gideceğim
tarafından
Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sezeryan yerinden şu gelmesi normal değil.sipiralden kaynaklandığını düşünmüyorum hani bel ağrın belki sipiralden kaynaklanıyor olabilir emin değilim ama sezeryan yerinden şu gelmesi asla normal değil.ben sezeryan oldum bir gün sonra şu gelmesi çok azdı doktor çabuk iyilessmissin demisti.10 gün sonra kontrole gittiğimde şu falan gelmiyordu iyi demişti şu gelirse tekrar,gel demişti ama şu falan gelmiyordu ben o yüzden çok çabuk,toparlamastim.sezeryan olalı 10 günü,geçti ve su geliyorsa,doktora git.
tarafından
15,aylık,oldu,demişsin iç dikislerin iyileşmemis yada patlamış olabilir doktora, git
(895 puan) tarafından
Sezaryan yerimden değil içten hissediyorum sanki içinde bir şeyler patlıyor da akıntı gibi geliyor
tarafından
Doktora,git bence kafan rahatlar hem
(895 puan) tarafından
Aynen öyle yapayım en iyisi randevu bakacam bakalım
tarafından
Aynen canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 184 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
22 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...