Esim cok takintili ve asiri dercede yoruldum anne olarak ben hasta olmasini istemem tabiki ya havlar cok soguk degil sicajda degil burasi bazen serin oluyor ama ona gore ceket fln giydiriyorum bi bakiyorum benim cocugun yasindaki cocuklar kisa kollu sort serin gunlerde tayt penye corap benim cocugum kilotlu corap uzun kollu ceket tayt bida corap boleyiz ben sikildim cocuk bile sikilmistr tmm evimiz gece serin ama kilotlu corpla uyumk cocuk icin bi sikitidir hla esim yuzunden ole uyuyor hvala bi soguk bi sicak gidince normal olarak da burnu akmaya basladi dun aksam bana basladi bagirmaya ince giydiriyon usuttun cocugu vs vs diye surekli de kizar bidaha giydir sunu yap bunu yap doye bu kadar sikmak iyi degilki cocuk acisindan diyorum piskolojisi bozulur arrik o cocuk soguga sicaga dayanikli olmazki nabacm bilmiyorum anltamiyorum ya bide aksi gibi o kadar dikkt etmeme ragmn bnm cocugum hastalniyor surkli dun bagiriyor bu cocuk bida bi bronsit olsun o zmn gozume gorunme diyor bn zevk aliyom sanki cocugum hastlninca delirecem artik ya