0 oy
741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Esim cok takintili ve asiri dercede yoruldum anne olarak ben hasta olmasini istemem tabiki ya havlar cok soguk degil sicajda degil burasi bazen serin oluyor ama ona gore ceket fln giydiriyorum bi bakiyorum benim cocugun yasindaki cocuklar kisa kollu sort serin gunlerde tayt penye corap benim cocugum kilotlu corap uzun kollu ceket tayt bida corap boleyiz ben sikildim cocuk bile sikilmistr tmm evimiz gece serin ama kilotlu corpla uyumk cocuk icin bi sikitidir hla esim yuzunden ole uyuyor hvala bi soguk bi sicak gidince normal olarak da burnu akmaya basladi dun aksam bana basladi bagirmaya ince giydiriyon usuttun cocugu vs vs diye surekli de kizar bidaha giydir sunu yap bunu yap doye bu kadar sikmak iyi degilki cocuk acisindan diyorum piskolojisi bozulur arrik o cocuk soguga sicaga dayanikli olmazki nabacm bilmiyorum anltamiyorum ya bide aksi gibi o kadar dikkt etmeme ragmn bnm cocugum hastalniyor surkli dun bagiriyor bu cocuk bida bi bronsit olsun o zmn gozume gorunme diyor bn zevk aliyom sanki cocugum hastlninca delirecem artik ya

21 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Neden kimse derdime ortak oluyor o kadar gosteri oluyorda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy **** oluyorum görümcemin kizida hasta olduğu senin dediğin gibi bronşit oldu kocası onu suçlu sanki anneler çocuklarının hasta olmasını istiyor sanki erkekler uğraşıyor hasbamlar tobe tobe
(495 puan) tarafından
Yani duskun olabilirsin kiyamiyorsundur ama namayim da hasta da olacak yaralanacakda inanirmisin herkez ogrenmis artik esim den dolayi aman dusmesjn aman aglmasin vs diye akrabalarim komsularim bnm cocugumun uzerine titriyorlar kuzenim var aman o gelince cocugana cok seslenmen aglatman fln diyormus arkamdan bn istemiyorumki ayirmak herkez gibi coluk cocuk girsinler oynasin istiyorum dun dustu poposunun uzerine normal olarak acisini alsin morarmasin diye vikis surdum eve geldi yine vikis surulmus dusurdunmu cocugu neden pesinden kosmuyon diyor komsularim bile der aman dusmesin dikkat et diye herkez ogrenmis alismis arik
tarafından
Ohoooo yuh ve bu kadar olmaz abartmış çocuk bu komşularına ne sert dille uyar kmsunu
(495 puan) tarafından
Onlar bnm iyiligim icin kiz bana kizfigini biliyor esim onun icin kizmasin diye
0 oy
tarafından
Canim isin zor   sakinan goze cop batar diye bi soz var bennide mesela  annem atletsiz cikarmazmis terlesem arkama bez koyarmis tabiki anne olarak iyiligimi ister ama  su an 30 yasindayim agustosta bile atletimi  cikarmam bi cikariyim  belim tutulur terlerim hasta olurum esim ise en soguk ayda bile atlet giymez hic birsey olmaz sanirim alismankdan
(495 puan) tarafından
Tabiki ole canim ne jadar neye direncli olursan o sekilde olur
tarafından
Evet canim oda babasi tabiki ama herseyin fazlasi zarar
0 oy
tarafından
siz çocuğu kalin giydirdiginiz için terleyip soğuyor ve o yüzden hastalanıyor 
(495 puan) tarafından
Anlatabilsem canin bi surekli terine bakarim ben ama cozum olmuyor
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Doktora gittiğinizde doktorla konuşun oda duysun ,,siz haklısınız daha zarar veriyor böyle giydirmek oyuzden sürekli hasta belki de
(1,666 puan) tarafından
Internetten yazı bulup gönderin...annesiniz kavga edin gerekirse
(495 puan) tarafından
Cok yaptim canim cok anlamiyor adam hic bisyi
(1,666 puan) tarafından
Allah sabırlar versin nediyim üzüldüm bebeğe, sana.. aile büyüğü falan çaktırmadan desen o  uyarsa böyle olmaz vs diye
(495 puan) tarafından
Canim onun aileside bole bnm ailemi hic galeye almaz
(1,666 puan) tarafından
Üzgünüm geriye kavga kaldı :)) dişi bi panter olma zamanı kötü alışır çocuk ilerde ... sabırlar versin onun da gözünü açsın inşallah
0 oy
tarafından
Eşimde çok takıntılı canım ..ama o  hasta etme konusunda değil..yedirme.konusunda..ayrixa çocuğu ne kaadar giydirersen o kadar hasta olur çocuk büyük ihtimal terliyo ondan usutuyo..küçüklükten soğuğa alissaydi kolay kolay usutmezdi..

Benim oğlum klima altında çıplak yatardı .küçükken hep soğuk su soğuk ayran icirdim.. daha hiç usuttuuu hatırlamam..şuan bile altında.baksirla yatar..kendisi.cikartiyo...senin değil esin yzuunden hasta oluyo çocuk o giydirtiyor çocuğa.
(495 puan) tarafından
Ama ben bakmiyorum oluyor canim bi gorsen
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Birincisi Allah sabır versin enzim eşimde öyle ama ben hakkından geliyorum sayemde 7 ay bitti burnu bile akmadi daha ona kalsa o yanıyor soy çocuğu valla Bn kısa kısa kollu ile çıkardım sokağa şortla bile bizim buralar da sern oluyor gece yatarken kesinlikle ince giydirip yaptırıyorum çorapsız Bi şekilde sen onu çok giydiriyorsun terliyor sonra üşüyor ve hasta oluyor sen kısa kollu giyiyor isen ona ince uzun kollu sen kısa kolluda yanıyor isen onuda soy yani ben yaz geldi başta anlayamadım çocuğun kaç kere ateşi çıktı çok giydirdim için şimdi hep incecik giydiriyorum 
(495 puan) tarafından
Canim ben ole diyorum sen kisa kollu ile yatiyorsun geziyorsun cocuga uzun kollu ceket giydiriyoruz daralir diyorm usur diyor bunu esime anlatamiyorum kj
(4,061 puan) tarafından
Doktora götür çocuğu zatn o halde doktor görünce kizick size cnm anlat böyle yapıyor diye
(495 puan) tarafından
Bu sefer eve gelince bana kizar herseyi ne solen onlar ne bilir usudugunu fln der bronsit oldu dedi ev sobali tek oda cok sicak oluyor kapi acildimi usuyor dedi doktor soba daha iyi uzerinde gugum buhar yapiyor dogalga havayi kurutuyor faln dedi sicak olmasin o zman ona gore ayrlayin su derece yetrli dedi tulum fln giydiriyorsan giydirmeyin dedi dinladimi hayir
(4,061 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım
0 oy
tarafından
Amacı ne bu çocuk soğudu da bilecek sıcağı da bilecek o burnunu herşeye sokmasın o babaysa sen annesin Allah akıl fikir versin sana da sabır versin bu tiplerle yaşamak için 
(495 puan) tarafından
Amin canim bol bol sabir diliyorum tabiki bilmeli ama anlamiyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çocuk sıcaktan terler üstünde sogur ve asıl onu hasta eden budur. Ne kadar soguğa rüzgara alışırsa o kadar iyi güzellikle konuşun bence çocuk için iyi değil bu kadarı. 
(495 puan) tarafından
Canim cok diyorum cevredekiler diyor doktor diyor ama adam bildigini okuyor ona gore ben anlamiyorum cocuga bakmayi
0 oy
(679 puan) tarafından
Venim esimde oyle baska hicbiseye karışmaz ama cocuk konusuna cok karisir ama oglum giyinmeyi hic sevmiyor o konusuyo diye cocugum rahat etmesinmi konusur konusur susar
(495 puan) tarafından
Canim konussa yeter surat asar surekli laf sokar kizar bi dovmedigi kalir ksin sobayi yakti yakti cocuk terledi terledi bronsit oldu iki kere hava igne verdiler bana diyorki zevk aliyon cocuga aci cektiriyon bakamiyon diyor
(679 puan) tarafından
Cok biliyosa kendi  baksin o zaman bende esime ters tepki vermesem o sa yapar seninki gibi ama cocugum  sicsk sevmiyor  o kendi dedigi olsun dite giydirmem
0 oy
tarafından
Cocuk sıcaktan hastalanır.
(495 puan) tarafından
Aynn ole ama iste
0 oy
tarafından
Sakınan göze çöp batar. 
(495 puan) tarafından
Olede oluyor iste
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Bronsit olması normal. Cocuk terliyor üstünü acinca da teri ustunde soğuyor. Kafasız misin be adam deseydin. .Bende bronsit hastasıyım terlemeye gelemem. Hemrn baslar hastalık. Terlemesin ama ususun diyor doktor.
(495 puan) tarafından
Anlatamiyorum ki canin elinden gelse simdi ufo faln yakacak o kadar
(1,950 puan) tarafından
Obsesiflik bi durum var belli ki. Küçükken yaşadığı bir olay etkiliyor olabilir. Hasta falan mi yakinlarindan biri
(495 puan) tarafından
Bildigim kadar yok ole bi hasta ama ajlesinin hepsi ole asiri herkez cocugunu sever dusunur ama bu kadari fazla geliyor bnm ailem birakiyor rahat cocuklar cokda hasta olmuyorlar ama iste
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Benim eşim de üzerine düşer her baba gibi çok çabuk hastalanıyorlardi hasta olunca anne daha çok düşünür yavrusunu ama eşinin paronayaklik iyicene
(495 puan) tarafından
Aynn ole
0 oy
tarafından
Sakınan göze çöp batarmış çokta doğru 
(495 puan) tarafından
Aynn dogru
0 oy
tarafından
Sicaktan terlememten teri ustunde kurumaktan daha cok hasta olur cocuklar ben 3,5 aylik bebegimi corapsiz yatiriyorum surekli tepiniyo ustunu açıyo ama corapla yatmasi saglikli degil ki kulotlu corap daha da sıkar bunaltir kendinden bi kat fazla giydireceksin ben kendim kisa kollu giyiyosam cocuguma ince bi alt ust giydiriyorn o kadar havalar sicak zaten bazen tum gun zibinla tuttugum bile oluyo
(495 puan) tarafından
Bende ole biliyorum adana gore ince oldugu icin hastalaniyor
tarafından
Ay sanki cocuk hastalansa senin kadar mi cani yanacak bu erkekler niye herseye karisir ki anlamiyorum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Gerizekalı iste gerizekalı. Hanig anne ister cocugu hasta olsun
(495 puan) tarafından
Ben isterim canim adama gore
0 oy
tarafından
İşin zor canım Allah sabır versin sana 
(495 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Bak canım ben ilk kızımda kaynanam kayinbabam ve eşimden çok uyarı aldım.  Güneşte çıkarma kafasına güneş geçer soğukta çıkarma üşür.  Camı açma üşür.  Yere biraktiğin zaman battaniye ser (yazın ortasında) üşür.  Uyurken sapka giydir kafası üşür.  Bende 19 yaşındaydim cahildim hep dediklerini yaptım.  Benim kızım her ay hastalanırdı.  Kulak enfeksiyonu boğaz enfeksiyonu bronşit..... 

Her ay hastaneye taşınırdık.  4 yaşında kuzenleriyle havuza girdirdim.  Ertesi gün öyle hastalandı ki aldık doktara götürdük.  Doktor noldu dedi eşim havuza girmiş kuzenleriyle dedi . Doktor e girecek tabi çocuk bu dedi . Siz bu çocuğu şimdiye kadar mikropla tanıştırmamssiniz ki dedi . Orda doktora biraz dert yandım .  Olmaaz dedi doktor . Bak dışarda kağıt toplayanların çocuklarına ayakları yalın ayak geziyo dedi.  Doktor bir güzel eşimi azarladı.  Şimdi ikinci kızım oldu . Bunu kuma da oturuyorum ablasıyla havuza da girdiriyorum şu virüste parka da götürüyorum ama bin şükür hic hastalanmadı 

Anlatmak istediğim ne kadar korunursan o kadar hastalaniyo
(495 puan) tarafından
Bende biliyorum canim onu ama esim anlamiyor ki yegenim var prameture dogdu bnmkinden 3 ay kucuk cocuk kisa kollu sort giyer bnm ki uzun ceket iki kat alti ama yegenim cok nadir hastalanir bnmki surekli hastalanir cok giyrdirmeden gecen gun fark ettim cocuk da etkilenmis bacaginda az bi aciklik vardi hemen kapatiryor
0 oy
(562 puan) tarafından
Okadar hassas büyütülürse gereğinden fazla sarıp sarmalanirsa çocuk tabi en Ufak seyde hasta olur. Halamda cocuklari oyle yetistirdi hatta anneme kızarmış sen dikkat etmiyorsun diye sonra onun cocuklari en ufak hava degisiminde hasta oldu biz kolay kolay olmayiz bu kadar bunaltmak niye ? Cocuk isilik oluyordur yazik ayrıca eşine b.ok yemek düşer ne bu be anneliginede mi karişiyor sinir oluyorum her şeye karışan erkeklere eşimde öyle biliyormuş havasında herşeye karışır elinin hamurunla erkek isine karışma derler ama aynısı kadinlar icin gecerli degil malesef. Demem şu ki canim kocana taviz verme sen daha baskın cik eger duzelmiyorsa ailene yada kaynana söyle onu bi yontsunlar herseye karismasin. Başka yere gitsen cocuk o sicakligi ariyacak en ufak seyde de hasta olucak sakinan goze cop batarmis senden baskasi çocuğunu düşünmez oyuzden taviz verme
(495 puan) tarafından
Diyorum anlamiyor ki benm ailem diyor ama galeye almiyor onun ailesi de esim gibi ve esim 30 yasinda hala her ay grip olur nerdeyse
(562 puan) tarafından
Ozaman gecmis olsn canim Allah sana kolaylk versin duzeltemezsin ustune kotu anne diye seni yaygara yaparlar
(495 puan) tarafından
Aynn ole oluyor bakamiyorum bilmiyorum anne degilmisim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 399 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 645 göst.
1 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 45yayes (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 573 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,089 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,543 cevap

332,616 kullanıcı

...