0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yaklaşık 1 hafta önce geldm memleketimden.17 gün kadar kaldım anne babamla.ben Urfa'da oturuyorum onlar Samsun'da.cok özlüyorum onları.8 aydan sonra gitmiştim malum uzak.simdi geldm evime evimden tat alamıyorum.gun boyu esim gelene kadar aklım hep ailemde sıkılıyorum.bu gittiğimde annem biraz hastaydı hiç iyi gününü gormedim.acaba bundanmi bu kadar takıldım bu sefer.hep annemi düşünüyorum keşke orda olsam diyorum hep ağlıyorum.10 aylık bir kızım var o da olmasa akşama kadar kafayı yerim herhalde.ne zaman düzelecek bu halim bilmiyorum ama çabuk gecsin
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığını kurallara uygun şekilde yazalım.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailenin yanında uzun süre kalıp bir anda uzaklaşınca öyle oluyor bende çok kötü oluyordum ağlıyordum içim sıkılıyordu ama kendimi oyaladım kızımla vakit geçirdim vs zamanla geçti şükür 
(221 puan) tarafından
Benimde geçer inşallah çok kötü bir durum:(
tarafından
Geçecek çok düşünme öyle. Dışarıya çık dolaş gel evde durma benim ev lojman müstakil komşu yok aşağı bahçeye iniyordum eşim bahçe ile ilgilenirken onu izliyordum kızım kucağımda.. İyi gelir
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Bende oleyim evde kafayi yiyorum hep bi bahane bulup ariyorum gelsinler diye kiz kardesim daha 2 gun oldu gitti evde yalnizliktan bunaldim 2 çocukta var çok huysuzlar
(221 puan) tarafından
Keske hep yanı başlarında olabilsek
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Büyük ihtimalle annen hastaydı diye canım. Bebeğinle daha çok ilgilen onları düşünmeye vaktin kalmasın. Anneni ara konuşun rahatlar kendini
(221 puan) tarafından
Hep konusuyorum ama işte insan böyle uzakta olunca kendini suçlu hissediyor bir işi olsa kosamiyorum  yardım edemiyorum ne bilim :(
(3,454 puan) tarafından
Orta tek başlarına mı duruyorlar
(221 puan) tarafından
Abim var gelip gidiyor şuan koydeler kışında  bafrada abimle altlı üstlü oturuyorlar yengem falan da var tek degillerde bu sefer çok kötü oldum geçsin bu durum diye çok dua ediyorum
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kuzum bende samsunda yasiyorum ailem ankarada yanlarina gidip uzun sure kalip gelince bende oyle oluyorum, ya da onlar bana gelip kalip gidince bosluga dusuyorum evde ses olmuyor kendimi kotu hissediyorum, birde annem hastaydi diyosun boyle hissetmen cok normal ama bol bol dua et 
(221 puan) tarafından
Ediyorum canım inşallah gecicek :( çok zor gurbette olmak.ayni şehirde olanlara imreniyorum
(2,018 puan) tarafından
Zor tabi canım,  bende diyorum ayni sehirde olanlari gorunce keske annemler burda olsaydi bende gidip gelirdim istediğim zaman ya da bisey oldugunda ilk benim haberim olurdu kosa kosa giderdim diye ama bazen hayat sartlari işte
(221 puan) tarafından
Aynen oyle

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 934 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 644 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde semra5922 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 573 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,277 soru

24,383,146 cevap

348,891 kullanıcı

...