0 oy
585 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ikizleri tam susturuyorum bi tanesi cok yaramaz var a yok a aglıyo digerinide aglatıyo sesiyle bide cirkin agliyo ki sormayın sinirlerim tepeme cıkıyo agzına bi tane vurasım geliyo pat diye tam tutuyorum yuzune bakıyorum gulmeye baslıyo al iste butun sinir geciyo biraz duruyo sonra gene aynı cocuk mu cins bi yeri mi agrıyo bi derdi mi var anlıyamıyorum deliricem ya :D:'(:'(

Aglanıcak halime guluyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(6,074 puan) tarafından

:Dkendine baktırıyor olmasin

tarafından
Bi tuaf ya kucagımda sallıyorum hoplatıyorum aglıyo emziriyorum mama veriyorum hic bi sekilde susmuyo sinirle yuzume ceviriyorum yere koyuyorum fln bakip bakip guluyo kendimi parcalıyasım geliyo
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Hahahaha ayyy çok tatlı yaa hep ikizlerim olsun istemişimdir rabbim bağışlasın
tarafından
Aynen tatlı ama bela bi tatlılar birbirlerini ayartmasalar iyi de iste :D
Amin canım hepimizin bebeklerini korusun allahım
0 oy
tarafından
Ay allah yardım etsin:)) benim büyük 3 yaşında o bile dirlik vermiyor küçüğe ya çocuk tam uyuyor bir çiğlik atiyo çocuk zıplayıp kalkiyo bende çok sinirleniyorum ama işte ana yüreği bir şey yapılmıyor 
tarafından
Aynen canim yaramaz sey uyaniksa dogerini uyutmuyo bagira bagira ama tam tersiyse digeri uyuyo hic kucaktan inmiyo digerine haksizlik yapiyorum gibi uzuluyorum bazen bsyde yapilmiyo
tarafından
Zor vallahi canım iki cocuk kac yasinda olursa olsun bir gecinemiyolar allah bagislasin bebislerinizi kolaylik versin rabbim :)
tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun :)) evlat candır gerisi heyecandır bir şekilde idare ediliyor işte:)
tarafından
Allah yardimcimiz olaun ne diyim gulu seven dikenine katlanir elbet:))
tarafından
Sagol canım aynen :)
0 oy
(1,421 puan) tarafından

Sadece bi bebek canim bildigi tek sey aglamak ve emmek daha fazlasini bekeleme ondan :)

tarafından
Valla canim digerine gore kiyaslayinca bu nasil olmus boyle ya diyorum dusun yani :)
(1,421 puan) tarafından
Olsun buyucek elbet annesi gecicek ins bu gunler Allah sana 2 kat guc kuvvet versin canim
tarafından
Amin canim insallah allah hepimizin yardimcisi olsun :)
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Nasi uyutyon canım biri uyurkn düeti ağlıyo mu ikisi aynı anda uyuyo mu nasıl basariyon  zor valla iki bebek
tarafından
Yagmur sesi cok cikan yaramazim yaprak daha uslu yagmur uyaniksa yaprak uyuyamiyo ama yaprak uyaniksa yagmur uyuyo sesi cok cikmiyo diye gece zor oluyo uyuyolarken hemen kalkabilir susturursam dieri uyabnmiyo kalkamazsam ikiside uyaniyo :D
(3,531 puan) tarafından
Oyy kuzular masallhh minnslara rabbim esrgesin  sanada güç kuvvet versin  Bn birine zor bakiyom iki Bebis koly dgl ama onlarında ayrı bi mutluluğu war iki mutluluk :)
tarafından
Aynen canim rabbim en iyisini hayirlisini verir elbet allah yardimcimiz olsun napalim iyi olsunlarda :)
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Allah sabır versin valla bitanesi beni mahvetti :DD
tarafından
Sagol canim ikiz ama teki bitirdi beni digeri yerde besikte cok sukur oburude saatlerdir kucagimda agladi agladi mecvur tvye dondurdum simdi tvle konusuyo hihh hii aa diye diye tam dovmelik :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde T&RT&L&M (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
24 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla343480 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
18 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Cicek_annesi (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 522 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,435 soru

24,058,399 cevap

330,027 kullanıcı

...