0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
tarafından kapalı

Arkadaşlar kafayi yicem koku dahada yoğunlaşıyor uyurken bile rahat vermiyor her odada burnuma geliyor Allahim bu nasıl bisey hamile değilim eminim ama sürekli sürekli gitmiyor azda olsa gitmiyor koku ter döktüm resmen 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(3,684 puan) tarafından

Başkasının içtiği sigara kokusu geliyordur hava sıcak camlar açık normal yani mesela benim mutfak canı hava boşluğuna bakıyor herkesin mutfağı hava boşluğuna baktığı için yemek kokuları sigara kokuları vs evime giriyor o kokular 

-Reklam-
0 oy
(7,104 puan) tarafından

Ne kokusu bu

(119 puan) tarafından

Sigara kokusu kesintisiz şekilde saatlerce burnumda daraldim başım ağrıdı artik uyurkende rahat vermiyor napicam bilmiyorum 

(7,104 puan) tarafından

Bu gece mi başladı

(119 puan) tarafından

Evet bugün başladı sabahtan beri gitmiyor bir sürü şey denedim ama.yok uyuyim belki psikolojiktir dedim uyurkende rahat vermedi 

(7,104 puan) tarafından

Tek misin evde başka kimseye kokmuyor mu 

(119 puan) tarafından

Eşim var soruyorum kaç defa yok koku falan diyo 

0 oy
(5,775 puan) tarafından

Evinde baca var mı? Bacadan kurum kokusu geliyordur.

(119 puan) tarafından

Yok canım yeni bina soba ve baca adına bisey yok 

(5,775 puan) tarafından

Banyodaki havalandırmadan geliyor olabilir,belki birileri tuvalette sigara içiyorsa. Birkaç gün oraları strecelyop bantlayıp kapat bakalım. Evde kullanılmayan lavabo varsa ona da poşete şu doldurup godere koy,kokuyu öncesin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmakarakaya (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 371 göst.
18 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Cicek_annesi (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 528 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,795 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egeninannesi1 (433 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,340 soru

24,152,756 cevap

334,990 kullanıcı

...