Biliyorsunuz ben kaynnaamla 2aydir konusmuyorum beni kırdığı için neyse arıyordu 3gundur açmak istemedim çocukluk arkadasima arattım soylermisin kırılmış falan diye arkadaşım da sağolsun konuştu beni iyilemis kaynanam çok seviyorum gelsinler demiş neyse akşam 1saat önce arkadaşını arayıp beni kötülemis kızlar ayakta meyvesuyu içiyordu kek yiyordu burada demiş temizlik bilmiyo oğluma bişey olursa mezara sokarim demiş onu arkadaşım şok içinde bana yazdı boşver dedim arkadaşım öyle demeyin falan demiş ama saygısızlık etmemiş neyse babam bekar benim kadın arkadasllari oluyor babam hakkında oropsularlaaa geziyor babası demiş kaynanam çok sinir olddum ya yaşlı kadın 58yasinda ama burada kadar geldi arkadaşım aklı dengesimi bozuk acaba dedi sencdoyor ama ben çok yıprandım artık
Ne telefon Acar ne evine giderim umrumda olmazdı öylesi.
Konuşmuyorum Ramazan diye 3gundur arıyor derinden kalbimi kırmıştı arkadaşım aradi olanlara bak Allah ne biliyorsa öyle yapsın onu su mübarek Ramazan ayında inşallah
Gerçekten anlam veremiyorum nasıl insanlar bazilari
Yaşı kaç olursa olsun edepsizlikten başka bir şey değil. Yüzüne bakmam bir daha ailemin hakkında kim konuşsa …
Benim babam akli dengesi biraz yerinde değil ama benim nikahimi yapıp vermişti kaynanam bile nikah istiyorum demişti ama bunlar ne biçim konuşuyorlar o bekar isteğiyle takılır ve ben çocuk değilim babama muhtac olayım yarın kaynanami arasammi sence
hiç ama hiç münakaşaya girme öyle bir ciddiye alınacak insan bile değil bence kaynanan yoksay hayatından
Eşim zaten konuşmuyor ben aciyordum oğlunu soruyordu benden ne istiyor ben ona ne yaptım para hastası kadın diğer gelinide yuvaisni yıkmış çocuk babaasiz büyümüş beni muhtemelen yine arayacak yarın acicam bana bak dicem benim evladına bişey olursa seni ben mezara sokarim dicem dur o öyle diyor bende ona dicen
De kız içinde kalmasın eşinde madem konuşmuyormuş aklında kalacağına onun kulağında kalsın
Acıma yetime söner koyar …. Demişler acıma kimseye
Arasın dicem bana bak dicem para gözlü dicem sen benim annem değilsin dicem bu bir benim babamdan sanane dicem bu iki benim kızıma dicem bişey olursa seni mezara sokarim dicem moruk git namaz kıl milleti birbirine düşüren aç dicem dur ararsa dicem yürü lan arama benj bak oğlum seni aramiyorsa ben ne yapabilirim dicem
1,509,842 soru
24,636,563 cevap
365,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın