0 oy
314 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından

Hanımlar iyi akşamlar.Ben kardeşimle şakalaşırken uzanırken kardeşime ayağım ile yukarıya doğru hızlıca tekme salladım.Ani hareket yaptım bebeğime bı zararı olur mu? 24 hafta 6 günlük hamileyim bazen hızlı hareket ediyorum.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 13 14 üm cam sildim perde taktım falan merdivenden düştüm banyo da kaydım daha bişi olmadı çok şükür 
tarafından
Etmeye çalışıyorm da sakar olarak hamile olmak sıkıntı ahahha
(17 puan) tarafından
Hahah çok haklısın aynı ben bide pimpirikli olunca diyorum ya tekmeler salladım yukarı doğru 3 4 kez :D
tarafından
Kız ben ilk aylar bilmiyordum ana evine gittim kardeşlerimle uzun eşşek oynadığım ın ertesi günü gebe olduğumu öğrendim hani öldürmeyen Allah öldürmüyor ahahha
(17 puan) tarafından
Bende ağır saksı kaldırmıştım baya içi toprak bitki dolu saksı ondan sonra hamile olduğumu ogrendim Allah'ın taktirati valla
tarafından
Aynen çok şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende çok unutuyorum evin heryerine hey sen hamilesin yazacam :))), çok zıpladığım oldu ama dikkat et bişey olmaz 
(17 puan) tarafından
Ayy saol canim aynen bende öyle yapicam herhalde
0 oy
tarafından
BHahahahahah :D yaaaa cok tatlisinn .Okurken yuzumde tebessum oldu .Bir sey olmaz kuzu :) ama bebeginin hareketlerini kontrol et sen :) ❤️
(17 puan) tarafından
Yaaa canım benim çok teşekkür ederim istemsizce ani hareket ediyorum sende çok tatlısın bide ilk gebelik ve pimpiriklide olunca böyle korkuyorum bacağımı yukarı bile kaldırmaktan korkuyorum bişey olur diye ama ben yukarıya hızlı tekme salladım 3 4 kez :D
tarafından
Hahahahahhahwh yaaa :D benim kardesim uzakta o yuzden ben de esime salliyorum arada tekme :D cok komik oluyo hahaha
(17 puan) tarafından
Hahah benimde eşim uzakta bende aynısını kardeşime yapıyorum:D
0 oy
(5,483 puan) tarafından
32. Haftaydı sanırım ben de yatağa zıplamıştım. Eşim de 2. Ye çocuğu kucağına alırsın demişti. Ama bişey olmadı
(17 puan) tarafından
Ayy bende uzanırken yukarıya hızlıca tekmeler salladım 3 4 kez
(5,483 puan) tarafından
Sakınan göze çöp batarmış, ben hiç esirgemedim. Hatta bi kadın görmüştüm instada 38 haftalık ip atlıyodu
(17 puan) tarafından
Ayy evet onu bende görmüştüm egzersizi fazla doz yapan bile var
(5,483 puan) tarafından
Korkma bişey olmaz inşallah
0 oy
tarafından
Bende ani hareket yapıyorum maalesef esim cok kızıor hep hamile olduğumu hatırlatıyor. Ama elimde degil bir oglum var tehlikeli seyler yapıyor mecbur arkasından koşuyorum hep. Insallah bisey olmaz cnm
(17 puan) tarafından
İnşallah canım benim dikkat et kendine sen yine
tarafından
Aslında tehlikeli.kordon dolanması yapıyor. Allah bebeklerimizi korusun inşaallah cnm
(17 puan) tarafından
İnşallah canım benim Rabbim sağlıkli sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin.
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
+1 oy
1 cevap 176 göst.