0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (777 puan) tarafından

Kizlar iki üç gün önce kahverengi lekelenmem vardi acilden giriş yaptım progestan başlatıldı kullanıyorum bu sabah kalktigimda agrimda yoktu ama tuvalete girdim ve kırmızı avuç kadar kanama yaşadım hemen progestan hap içtim ama o kanama dan sonra hicbisi gelmedi ne camasirima ne idrarda anlamadım ne olduğunu pıhtı da yok şuanda kanama da yok o an kırmızı avuç kadar aktı durdu nedeni nedir yaa kadın acil çok uzak bana eşimde yok şuan kahverengi hafif kanamamda doktora gittim sıkıntı yok kalp atışları oluşmaya başlamış demişti progestan başlattı beta değerim 6000 

3 Cevaplar

0 oy
(6,196 puan) tarafından

Gebelikte bir pedi dolduracak kadar kırmızı kan varsa muhakkak doktora gösterilmeli. Eşin olmadan gidemez misin 

(777 puan) tarafından

Çok zor suan gidebilme imkanım keşke olsa canım ama kanama yok şuanda . 

-Reklam-
0 oy
(30,911 puan) tarafından

Aynılarını yaşadım lekelenme ve çokca kanama yaşamıştım düşük riski var demişlerdi progestan kullandım bende çok dikkat et kendini yormamaya çalış ayaklarının altına yastık koyup uzan Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin 

(777 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun canım. Bu durumu yaşayıp geçtimi aldinmi kucağına evladinj

(30,911 puan) tarafından

Evet elhamdülillah sorunsuz şekilde doğdu 🌸

(777 puan) tarafından
+1

Çok şükür darısı basima inslalah canım dua et benim için 

(30,911 puan) tarafından

Allah sağsalim doğmasını nasip etsin inşallah kötü düşünme ve stres yapma gebelikte kanama normal kabul edilmese de her kanama düşük olacak anlamına gelmez bu durumu yaşayan çok kadın var 

(777 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun canım çok sağolasın Rabbime tevekkül ettim hayırlısı olsun defim

0 oy
(4,135 puan) tarafından

Yorumları okudum.zor.diyorwunuz bazi şeyleri o zaman göze alıyorsunuz demektir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
7 cevap 251 göst.
+1 oy
3 cevap 82 göst.
+1 oy
1 cevap 134 göst.