0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bütün eşler boylemi düşünüyor bilmiyorum ama bence çoğu aynı fikirde dün eşimle konuştum adam akıllı böyle böyle dedim öyle birşey yok al telfonu bak arayan kişiyi de ara sor benim kimseden saklı gizlim yok oyun oynadığım için ses geliyodu habire bende sessize aldım dedi neyse bende dedim aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün ki sen ben hamile olmadan önce nereye gitsem resim isteyen insandin habire ariyodun onu giyme bunu giyme buraya gitme oraya gitme canımdan biktirmistin dedim şimdi gotümm basım dağıldı ondan üstüme dusmuyosun farkındayım ama çocuk doğunca yine aynı şeyleri yapacaksın adım gibi eminim dedim evet nerden bildin şimdi göbeğin var diyo ben malımı tanimazmiyim dedim gülüyor ben kıskanç insanım huyum böyle dedi bende kıskancım bende supheciyim kusura bakma dedim demek beni seviyorsun demek beni kiskaniyosun diyo hemen totosu kalktı valla bu erkekler niye böyle bencil anlamış değilim hamileyken çokmu çirkin oluyoruz tamam eskisi gibi fizigimiz güzel olmayabilir bende kendimi beğenmiyorum ama çevremde cidden hamile iken bile karisini baş ustunde tutan seven kıskanan eşler var şans işte 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bnm esm halen giydigime dikkt eder oram buram acik olmasn die ama rahatliklari cirkin olmamizdan degl hamileyiz millet evli ve  cocuk bekledgmizi farkedio ondan rahat oluolar sevmediklerinden degl kotu duusnme. Aciklamasinida yapmis farkli bi isim gormustun telefnda aramana da gerk yok whatsaptan resmine bak icn rahatlasn yeter adam sana aciklamasini yapmis cnm tabiki birazcik arstrcaz etcez ama cokta kuskucu olursak kendimize yaparz kndi kndimize eziyet degmez. Bnm esmde  arkdsi ev tasiyacakti ona yardima gtti aksam 7 de gtti gece 1 de geldi napim baskasiylamiydin die mi sorim ole mi dusunim olabilr isleri anca bitmistr bitince birer cay icmislerdir vs. Bunlar olagan seyler 
tarafından
Arayınca açmaması benim canımı sıktı üstüne öyle bi durum yaşanınca ister istemez düşündüm
(2,348 puan) tarafından
Tabiki canm o anda belki bende dusunurdum  bisey diyemiorum haklisin. Hormonlarimz tavan canimiz yanio saracak yer arioruz onlarda ole davraninca suphelenioruz oysaki hayati kendimize zorlastriorz baska bisi degl . Bnde dun adama sardm agrim vardi  :) senin yine bi yern agrio yada hormonlarin azmis dedi gitti yatti kavga etmk istemiorm sakinlesnce gelirsn askm  dedi  optu yatti adam :))
tarafından
Evet ya bazen dovesim geliyo boyle sinirim.bozuluyo kimseyi gözüm görmesin istiyorum
(2,348 puan) tarafından
Oluyo canm ole ya bide son zamanlarimzdayiz ya sabir kalmadi artk tahammulumz kalmadi cnku Allh yardm etsin once bize sonra tum hamilelere ins
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum suç adamlarda değil bizde. Nazımızı geçirmeyi bilmiyoruz. Suan cok pişmanım inan ben dogru düzgün asermedim bile. Benim kuzenimin esi gecenin 3unde pastane açtırdı. Ben olsam aman uyusun yarin alırız der gecerdim :D adam naz yapmamiza alismamis ki. Komando gbi kosturuyoruz ordan oraya yarancam diye

(2,348 puan) tarafından
Ben sirff asermem korkusuyla kisin adamdan yesil erik istemistim arasin bulsun die gecenin 2sindemsirf o eziyeti ona yasatim die bnde ne fenayim :))) 3 tane alip getrmisti hahah  o duyguyu tatma istedm :))
tarafından
Işte rabia akilli. Rabia uyanik. Rabia aseriyor.
Rabia gibi olun :))) ❤
(2,348 puan) tarafından
Yapmasam icimde kalirdi napayim hamilelikte en  hosuma giden sey oydu :)) bi kerede gece yarisi ne oldgunu solemiyim lokantaya goturttm kendimi ama bu defa gerckten asermistim yemesem uyuyamazdm resmen agzimin sulari akiordu :))
tarafından
Ben koskoca 9 (dokuuuz) ay boyunca ne aserdim soylym mi :) istiridye mantariyla elma :D
(2,348 puan) tarafından
Istridye mantari nedir ya :)))
 Bn bi defa ole gerckten aserdm iste bi defa yalandan aserdm.onun disinda bende asermedm ki :))

Bn kiymadan yapilan bir arkdasimz var yag gbi kayan onu asermistm normldede cok severm :))
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Canım hamileliğin bile güzelliği var hem değişiyorsak sonuçta dünyaya bir evlat getiriyoruz ve onlarda baba Oluyır böyle bencil olmaları çok saçma kuzum 
tarafından
İşte onlar cirkinlesince biz laf etmiyoruz ama biz biraz çöksek hemen vay efendim kilo aldın çirkin olsun şöyledir böyledir
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım benim valla hepsi aynı kuzum
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Çocuğu yaparken iyiydi tabi. Taviz verme ya göbeğin varmış ne bekliyordu mercimek kadar bisey dogurmani mi? Insan biraz aynaya bakar şunları söylerken benim eşim sakallı bana buna benzer bisey dediği zaman şaka da olsa iyiki erkeklerde de sakal moda oldu yoksa yüzüne bakilmiyodu diyorum gülerse gülerim gülmezse ciddi anlasın biraz haddini bilsin kocam da olsa ben 9 ay ne zorluklarla uğraşıyorum. Sonuçta buna beraber karar verdik kilo aldın kendini saldın bilmem ne demeye hiç hakları yok hiç 
tarafından
Çok benciller kadınların çilesi bitmiyor hiç canım cidden evlenen herkes pişman boşanma sayıları kat kat arttı artık insanların tahammulu kalmadı birbirine en ufak durumda hemen aldatmaya kosuyolar saygı desen o hiç yok
(1,249 puan) tarafından
Haklısın Biz neden yapmıyoruz peki? Çocuksa ikimizin değil mi o bunları yaparken neden sadece kadın olarak biz düşünmek zorundayız adamlara kendimizi öyle bir bağlıyoruz ki sanki onlar gidince aç susuz kalacakmışız gibi ve işin kötüsü bunuda biliyorlar bunun rahatlığı tamamen
tarafından
Bende öyle öldüm bittim sevgisi yok kimse için kendime zarar vermem çocuğum olmasa şimdiye 10 kere bosanmistik ama bebek eli kolu bağlıyor malesef ve arkanda bi ailen yoksa dahada zor bebeği alıp gitsen nere gitcen ise girsen kim.bakcak bebeğe nasıl gecinicen aç kurtlar hemen üstüne üşürür bu hayatta en zor şey kadın olmak
(1,249 puan) tarafından
Çok doğru benim ailem arkamda olduğu halde gidemedim ki hiç. Diyemedim ben geri geldim diye tek çocuğum eşim alevi benim biraz zor oldu evliliğimiz ama sevdiler sonradan eşimi. 3 senedir beraberiz ama evin içi çok farklıymış sadece adamla değil bütün sülalesiyle evleniyorsun
tarafından
Bende aleviyim ama Aleviler rahatına çok düşkündür  coguda sorumsuz olur ama her insanda bi çürük çarık var
(1,249 puan) tarafından
Eşimin alevi olmasıyla ilgili benim bi sıkıntım yok yani çok çalışkan sorumluluğunu bilir o yönde bi sıkıntımız yok annem babam değilde büyükler sıkıntı etmişti sadece. Eşim bencildir ve bi hata yaptığı zaman kolay kolay kabul ettiremezsin beni en çok bu delirtiyor
tarafından
Evet öyle huyları oluyor :D benim Alevi sevgilim vardı çalışmaz etmez bütün gün alkol aileside öyle hep alkol gerçi benim ailemdede vardı babam icerdi kuzenlerim içer eve bile girmezlerdi evliler di bide şimdi yuvaları bozuldu hepsinin Allah akıl fikir versin herkesle evlenilmiyor valla
(1,249 puan) tarafından
Aslında herkesin alnında yazacak ben dengesizim ben iyiyim falan diye bıktık ay :Dd
0 oy
tarafından
Erkekler de çok fena kadınlar da bu devirde evli bekar demiyorlar dertleri erkeklere pipo sergilemek.. 

Bazen denk geliyorum kızlar ne rahatlar eşime degiyo orası burası toplu tasimalarda bana mısın demiyorlar toparlanmiyolar.. Aman takmıyom bende fazla kendimi yıpratmak istemem..
tarafından
Sonunda deli oluyoruz da ondan
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çocuk oluyo ama tüm  eziyeti kadın cekiyo daha bide göbeğin var deniyo
tarafından
Aynen öyle evlilikten bu yüzden sogudum
(995 puan) tarafından
Sonrada ne oluyo
Çocuk benim çocuğum diyorlar ya işte o zaman ben iptal nerden sadece senin mis gibi söylüyor 9 ay karnında taşı buyur besle bi yardımın olmasın çocuk beni. *** senin
(3,531 puan) tarafından
Aynen pek sagipleniyolar. Anne neler cekiyo sen yok ya
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Gaz sıkıntımız var o ağlıyor ben ağlıyorum susmuyor uyumuyor ikimizinde ici cıktı. Emzirmeye korkuyorum emiyor kusuyor elinde olsa hep memede kalacak 
tarafından
Konuyla alakalı değil ama Allah yardım etsin canim
(6,074 puan) tarafından
Yaziyi Okumadım kuzum kusura bakma sadece başlığı okudum içinden geleni yazdım
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Ah eyloş aaahhh... bak boşuna evham yapmışsın. Demiştim sana rahatsız olmamak için sessize almıştır diye. Kendi kendini kasıp üzüyorsun be bacım. Azıcık rahat ol. Bak adam seni seviyor sende onu seviyorsun bu belli. Sen de diyeydin ben bu halimle de güzelim ama sen fark etmiyorsun başkaları fark ediyor deşeydin adamın kafasını karıştırsaydın azıcık :)
tarafından
Söylüyorum zaten dışarı çıktığım zaman gene bana bakan oluyor onlarda naisl bı sapiksa valla geçen eve bişe sipariş ettim şimdi birinin canı çeker demiyim adam okuz gibi bakıyor parayı verene kadar baktı sinirim bozuldu bende soğuk davrandım gitti yapışkan gibi bişey valla hamile mamile dinlemiyolar insanlar çok arsız olmuş
(2,631 puan) tarafından
Aman diyim canım dikkat et. Erkeklerin nefsi artık kalmamış maalesef. Ama dediğim gibi rahat ol lütfen sen mutlu olmaya bak biraz. Sen mutlu olursan etrafına mutluluk saçarsın ve eşin de mutlu olmaya başlar ve allahın izniyle aranızdaki problemler de biter :)
tarafından
Sadece sinirim bozuldu üst üste geldi hepsi bende öyle düşündüm ister istemez yoksa kendi derdim bana yetiyor ağrılar sıcaklar vs :(
(2,631 puan) tarafından
Geçicek hepsi inşallah kuzum :) yolun sonu hayırlı inşallah :) eğer el yeteneğin varsa birşeyler yap boş kalmaktan da sarıyoruz kocalara. Ben kurslara gidiyordum ne güzel bitti onlar. Eşim de diyor ki sıkıldığın çok belli bana sarma artık git ne varsa yap diyor :D keşke kurs olsada gitsen merve diyor :D dedim bari battaniye öreyim çocuğa sonra dedim yünler çok pahalı dedim :D ooff napcaz böyle:D
tarafından
Biz herseyini aldık ben beceremiyorum elim yatkın değil herşey biyandan üstüme geliyo ya biri bitse biri basliyo anam aradı şimdi hal hatır soruyo pezevenkk kocan ise gittimi bilmem ne ya diyorum koca insanlarsiniz ayıp utanma yokmu sizde birbirinizle ugrasiyonuz eismde bazen kulağını dayar dinler telefonu mu korkuyorum oan küfür etcek annem diye bin kere dedim su adamla uğraşma senle yüz yüze gelmez sana bişe dediği yok niye her seferinde küfür ediyosun yakisiyomu sana beni zor durumda bırakıyosun ya ağrım var zaten bide sizin bokunuzlami ugrascam halimi insan gibi soruyosan sor ben böyle bişe görmedim hayatımda duruyo duruyo küfür ediyo hakaret ediyo sevmiyosanda saygı duy benim kaynanam eşime hakkımda öyle bişe dese valla kavga cikarirdim ayıp utanma yok kadinda bu gidişle zaten kendimi asicam ben sürekli bir sorun bi problem şu hamileligim bi rahat gecmedi
0 oy
(295 puan) tarafından
Gece saat 12 den sonra kasabı yatağından kaldırıp iş yerini açtırdık dalak almak için eşime sabah alırız dedim yok çocuğun bir yerine birşey olursa ben sana sorarım dedi...Ama bazende katır inadı tutuyor ama sağolsun yapıyor..Canım dikkati üzerine topla ayaklarım şişti masaj yap de...Sade soda koydum dolaba ayağıma kıramp girdi getirirmisin de...Ben baya baya yapıyorum..Diğer iki hamileliğimde yapamadıklarımın acısını çıkarıyorum..12 sene ara verincede baya tatlı oluyor..Eşin ilgilenmezse sen zorla ilgilendittir..Kadınlar isterse yapamayacakları birşey yok ben her zaman öyle derim..
tarafından
Çok zorlandığım zaman söylüyorum canim
(295 puan) tarafından
Zorlanmasan da söyle alışsın yapmaya yarın bebek olunca antreman olur...Sana hizmet etmeye alışsın bebek varken zorlanmaz ...Ben aldığım her ürünü ne amaçla aldığımı nasıl kullanıldığını filan hep anlatıyorum heveslebsin diye sen de öyle yap canım..
tarafından
Bende söylüyorum onları yaparsa tabi hiç sanmiyorum ama
0 oy
(995 puan) tarafından
Valla canım bende kilo aldım 10.kilo falan bende kendimi pek beğenmiyorum kilo konusunda sadece ama geçen ay çocuklarla bi yerde oturduk yemek yedik benimki hep telefon elindeydi on arada hamile olmama rağmen bi ******** resmen beni süzüyordu eşime çaktırmadan kalkalım falan dedim sonra aradan 2 3 hafta geçti dedim sen böyle davranıyorsun ama hamile olduğum halde bana bakanlar var aç gözünü zaten normalde de kıskanır hamileligimdede kıskanıyordu şimdi daha bi paranoyak oldu bu soyledigimden sonra 
tarafından
Zaten bi eslerimiz beğenmiyor dışarda hayvan gibi bakiliyo bize haberleri yok
(995 puan) tarafından
Hiç sorma sonrada suçlusu biz oluyoruz onlar unutsa da kimse unutmuyo göz var nizam var valla 27 yaşındayım 3. Çocuğumu bekliyorum hala taş gibiyim eşim beni kıskansın doğumdan sonra spor spor fit oluruz yine
tarafından
İnşallah veririz
(995 puan) tarafından
Ben veriyorum hele emzirdikçe çok veriyorum 2 kizimda da öyle oldu bunda da öyle olur insallah

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,211 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzanne (2 puan) tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 1,168 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
+1 oy
3 cevap 237 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Umutluanne (28 puan) tarafından soruldu