Bütün eşler boylemi düşünüyor bilmiyorum ama bence çoğu aynı fikirde dün eşimle konuştum adam akıllı böyle böyle dedim öyle birşey yok al telfonu bak arayan kişiyi de ara sor benim kimseden saklı gizlim yok oyun oynadığım için ses geliyodu habire bende sessize aldım dedi neyse bende dedim aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün ki sen ben hamile olmadan önce nereye gitsem resim isteyen insandin habire ariyodun onu giyme bunu giyme buraya gitme oraya gitme canımdan biktirmistin dedim şimdi gotümm basım dağıldı ondan üstüme dusmuyosun farkındayım ama çocuk doğunca yine aynı şeyleri yapacaksın adım gibi eminim dedim evet nerden bildin şimdi göbeğin var diyo ben malımı tanimazmiyim dedim gülüyor ben kıskanç insanım huyum böyle dedi bende kıskancım bende supheciyim kusura bakma dedim demek beni seviyorsun demek beni kiskaniyosun diyo hemen totosu kalktı valla bu erkekler niye böyle bencil anlamış değilim hamileyken çokmu çirkin oluyoruz tamam eskisi gibi fizigimiz güzel olmayabilir bende kendimi beğenmiyorum ama çevremde cidden hamile iken bile karisini baş ustunde tutan seven kıskanan eşler var şans işte