0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Silindii

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görünüş güzel ama yüzüne yakışıyor mu oda var tabi 
(7 puan) tarafından
Yok cnm yakışmıyor bana öyle geliyor aslında takıntım var
tarafından
İşte o takıntı var ya insana neler yaptırıyor
(7 puan) tarafından
Aynn ya internete birinin kini gorsem ama çok beğendiğim keşke böyle olsa diyorum ben tek takıntım kas ve vücut kılları
tarafından
Bence kendinle özgür ol kendini sev istemediğini sonradan ararsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şimdi de kaşlarınızı atın akım başlasın biri biely atınca hemen ardı kesilmiyor 
(6,378 puan) tarafından
İlk ben attım ama:) :)
0 oy
(6,378 puan) tarafından
Sağı bozmuşsun snki bıde orta kısmını çok almaa
(7 puan) tarafından
Kız yoki alım orta kisimlar yok çok açık arası
(7 puan) tarafından
Bide kendim alıyorum hiç kuaföre gitmedim uzatıp gitsemmi kaslarım gür ama seyrek
(6,378 puan) tarafından
Evet uzat hiç alma 2 ay falan bıde vazelin sür bende dun akşam sürmeye başladım bide tatlı badem yağı aldım dün başladım 1 aya uzatacam güzel bir şekl verdirecem inşşalah sende oyle yap aktardan tatlı badem yağı bıde vazelin al her akşam yatmadan önce sür
(7 puan) tarafından
Gurlesirmi ya inslalh olur uzatayim kuaföre gideyim en iyisi su kalıcı kaş dövmesi mi ne ondan mı yaptırsam ne iki yıl kalıcı 500 tl
(6,378 puan) tarafından
Cnm çok pahalı bende düşünüyorum ama baya pahalı iki yıl tek miş yuh dışarı çıkınca kaş farı var onlarla boya hiç alma bnce vazelin bıde badem yağı sür arası falan hepsi gürleşsin bide özellkle ortasına sür baya açık  ortasu çnkü kötü duruyro 1 2 aya hiç elleme iyi gür olsun snra kuaforcu de şekil verirsn bende oyle yapacam dün aktardan tatlı badem yağı aldım vazelin ile berbaer sürüyorum
0 oy
(426 puan) tarafından

Boşuna takıntı yapmışın canım kaşlarının nesi var gayet hoş duruyor. Sen benimkini görsen naparsın:D kaşlarımı toparlayın dedikçe incelte incelte kuyruk kısmını bırakmadılar:D

(7 puan) tarafından
Uzatıp daha gür az kalın boyasız olsun istiyorum
(426 puan) tarafından
Valla bende öyle olsun istiyorumda olmuyor:)
Sarımsak sür dediler, yağlı krem sür dediler, iyice uzat öyle git kuaföre dediler ama hiç biri olmadı:) kaşlarımın kuyruk kısmı küstü resmen incecik kaldı:( bende kaş kalemi kullanıyorum napim başka:)

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,149 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 773 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,116 soru

24,134,648 cevap

334,229 kullanıcı

...