0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 aydır çok şükür para giriyor dükkana işlerimiz de iyi kyanbaam yoğun bakımda yatiyor onunda dükkanı var kaynim işini bırakıp oraya basliyacakmis dün eşimle konuştular ben oraya patron olayım demiş kaynbabam eşimi kovdu git kendi yerini aç ben burayi kimseye bırakamam dedi ya Bi nevi şey dedi yani büyüdün kendi işinin patronu ol benim işim burası dedi iyide yaptı para yetmiyordu eisme 2.850 veriyordu sorun şu eltim diyorki kaynima sen git oraya patron ol bende muhasebesi ni yapayım diyor oranın muahasebesi var 3 tane ayar oldum eşim 10 yılı aşkın kaynbabam yanında durmuş 10 yılda maaşı artim yapmamış kaynim hiç iş bilmiyor içki sigara satıyor kendi ordan aldığı 5 yetmiyormuş eltim kaynbabam daha çok verir diyor eşime de diyorlar ki senin işin yok sen dükkanı bırak babamın dükkanını iletelim diyor ve eşim orayı açmak için altinalrimi aldı arabamızı sattı sen kimsin ki benim eşimin dükkanını kapataksin ya eşim de diyor ki eğer abim dükkana patron olursa tazminatı isterim babamdan diyor yada dükkanı yarısını alırım diyor yoruldum ya 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yazik ya senin malinla  dukkan acip  sizi aradan cikaryoalr
tarafından
İşte benim istemediğim şeyler oluyor eisme de ise gönderirken dedim sakın hakkımı helal etmem dedim benim hazır malima konamaz dedim cirakk o daha dedim eşim 3 sefer elini makinaya kaptırdı tırnağı baya derinden gitmiş
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Ayy öyle bir şey olursa çok büyük haksızlık bunun hesabını nasıl verirler öbür dünyada para uğruna bazı insanlar böyle kardeş bile dinlemiyor işte eşin kesinlikle kabul etmesin hakkını savunsun kanuşup halledilir inşaallah 
tarafından
İnşallah canım ya ben hiç istemiyorum daha onlara kalsa kaynbabam in 4 dairesi kalan Bi bina var orda hepimizi oturcaktı eltim  ben istemedim
(724 puan) tarafından
İyi yapmışsın ne kadar iç içe olursan o kadar sıkıntı olduğunu duydum hep her iki aileyle de öyle dip dibe olmak iyi değil sanırım
tarafından
Hiç iyi degiiil karşı binada oturuyor ve bu yüzden çok tartistim evimin yanan lambasına karışıyor
0 oy
(54,121 puan) tarafından
adam can derdinde kaynin miras derdinde desene 
tarafından
Valla ya kaynbabam yoğun bakımda entube adam %12 nefes alıyor cihazlarla
(54,121 puan) tarafından
bunlarda dükkan derdine düşmüşler ölse dükkan miras basina gecme muharebesine bakma olmaz verirler esinin hakkini patron olur ozaman
tarafından
Valla istemiyorum ne yalan söyleyeyim eisme de dedim payına düşen neyse ver o kullansın sen kendi dükkanıni girdirme kimseyi kapatma dedim
(54,121 puan) tarafından
aynen onun dukkani ayri
tarafından
Bakalım hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Kendilerini akilli saniyolar
tarafından
Amaa ben yedirmemmm
0 oy
(30,178 puan) tarafından

Ne münasebet be niye düzeninizi bozasiniz 

Heleki değer bilmeyen insanlar için 
tarafından
Off off
0 oy
(2,321 puan) tarafından
 Çok Büyük haksızlık valla ne dükkânı açmıstınız canım
tarafından
Marangoz es canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 316 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 394 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 1,074 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde idilto (2,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 394 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seymaak1 (777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,437 soru

24,139,294 cevap