Kızlar 3 aydır çok şükür para giriyor dükkana işlerimiz de iyi kyanbaam yoğun bakımda yatiyor onunda dükkanı var kaynim işini bırakıp oraya basliyacakmis dün eşimle konuştular ben oraya patron olayım demiş kaynbabam eşimi kovdu git kendi yerini aç ben burayi kimseye bırakamam dedi ya Bi nevi şey dedi yani büyüdün kendi işinin patronu ol benim işim burası dedi iyide yaptı para yetmiyordu eisme 2.850 veriyordu sorun şu eltim diyorki kaynima sen git oraya patron ol bende muhasebesi ni yapayım diyor oranın muahasebesi var 3 tane ayar oldum eşim 10 yılı aşkın kaynbabam yanında durmuş 10 yılda maaşı artim yapmamış kaynim hiç iş bilmiyor içki sigara satıyor kendi ordan aldığı 5 yetmiyormuş eltim kaynbabam daha çok verir diyor eşime de diyorlar ki senin işin yok sen dükkanı bırak babamın dükkanını iletelim diyor ve eşim orayı açmak için altinalrimi aldı arabamızı sattı sen kimsin ki benim eşimin dükkanını kapataksin ya eşim de diyor ki eğer abim dükkana patron olursa tazminatı isterim babamdan diyor yada dükkanı yarısını alırım diyor yoruldum ya