Kızlar sabah PTT'ye bir kağıt getirdi aşağıya resmini koyacağım davacı ve davalı kısmında benim e
Tanıklık için çağrılmış
Yunus emre dursun diye biri dekor ahşapa dava açmış. Eşiniz burada çalışmışsa tanık olarak sizi göstermiş olabilir. Eşini tanımıyor mu yunus denen kişiyi?
Yok tanımıyoruz olayıda bilmiyoruz.
Siz değil şirkete dava açılmış sizi tanık olarak çağırıyorlar
Sirkete dava açmış muhtelemen esinin calistigi dönemle ilgili bi durum. O dönem orada calisan sorumlu yada sorumlular kimse mahkemede bulunur konu ile ilgili soru sorar hakim. Dava konusunun muhatabi olarak adi geciyor yani. Once bi sirketle iletisime gecin isterseniz ifadesine başvurulabilir esinin
Biz davacıyı tanımıyoruz ki olayı da bilmiyoruz anlamadık
O donem calistigindan muhtemelen evraklarda adı geciyordur konunun ne oldugunu bilmiyorum ama sirket biliyordur bi arayiversin
Teşekkür ederim ♥️
Tanık olarak çağrılmış ve mazereti olmadan gitmezse 500tl disiplin cezası varmış bu da korkulcak bişey yok sadece eşinizin gidip bildiği konuyu anlatmadı gerek siz yinede isimi geçen tarafı arayarak konunun icergini sorar saniz en azinda mahkeme deki sürece yardımcı olur
Teşekkür ederim♥️
mahkemeye gitmez eşim o 500 lirada kesin ceza kesilir bize saçma sapan yerlerden para gidiyor ben anlamadım.
Mazereti bildirde gitmediginde 500tl ödemesiniz az değil yani insanlık hali yeri geliyor elimize 500tl geçmiyor yinede eşin bilir canım parayı kolay kazanmıyor sonuçta mahkeme işi zor nediyim yeri gliyor hakliyken haksız oluyor insan Allah emanet olun 🤗
Canım 500 TL yi hem alırlar hem de polis zoruyla götürürler. Ya tanımıyoruz diye yazı yazın adliyeye gidip taniyorsaniz da tanık olcaksiniz
1,508,138 soru
24,615,095 cevap
364,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın