0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben ilk oglumu evlendikten  1 bucuk yıl sonra hamile oldum rahim filmi ile cünkü rahim agzım kapalıydı fitille acıldı neyse simdi oglum 3 yasında ve biz yine cocuk istiyorz yine olmuyor 10 aydır deniyoruz ben tine rahim filmi cekindim esimdede bendede bı sıkıntı yok ama filmi cekindim eve geldim lavaboya qittim yumurtadan büyük bi kan bıktısı düştü baya büyüktü korktum ne olabilirki adetimin 8.günü cekindim beş gün sürüyor adetim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İcinde ki pislik mi çıktı ki acaba, kan testi yapmadılar mi filmden önce? Fotograf çekebilecek skildeyse keske doktoruna atsaydın herkes bir olmuyo canım, insallah koyu bisey değildir , doktoruna da bilgi ver böyle oldu diye 
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Rahim filminden sonra 24 saat boyunca duraksiz kanaman olursa direk hastaneye geri git yalnız adet bitiminden 15 gün içinde yapılması gerekiyor aslında seni adetliyken mi yaptılar anlamadım
tarafından
Adetin 7-8.günleri yapılıyor bana da öyle yapmışlardı , adetim bitti ertesi gün yaptılar agri sizi az olduğu icin ve rahim açık olduğu icin ve adet yeni bittiği icin rahim duvarı ince oluyomus çekilmesi kolay oluyor dediler
(4,848 puan) tarafından
Bende çektirdim üniversite hastanesinde adet bitiminden 15 gün içinde çekilmesi gerek benim bitti üç gün sonra çekildi film işlemi yaparken iğneyle ilaç veriliyor ve içeriye sıvı doluyor biliyorsundur zaten doktorum bana 24 saat sonrasında kanaman devam ederse yani iki orkidden fazla kullanırsan dolu dolu ise direk acile gel demişti sebebini bilmiyorum ama çok şükür bir orkiddi geçmedi
tarafından
Evet bende üniversite de çekildim adet bitiminden bi gün sonra çekildim öyle randevu verdiler bana ? Siz hangi üniversite de çektirdiniz
(4,848 puan) tarafından
Kocaeli'de Umuttepe üniversitesinde
(4,848 puan) tarafından
Ya büyük ihtimal verdikleri ilaç akacak olan kanı pıhtı haline getirdi sen yine takip et kanaman varsa pıhtı gelirse bı doktora git ne olur ne olmaz
tarafından
Anaa bende orda çektirdim, belki doktor farkındanmi öyle oldu ki , biz randevu alamadık doktor adet olduğun zaman beni ara dedi adet oldum o gün kontrolüm vardi gittik doktor kendisi kagit verdi kağıda gunu de yazdı hemen o güne verdiler
(4,848 puan) tarafından
Benim öyle yapmadılar rahim filmi çekilen yerde danışma gibi bı yer var o zaman eski hastanedeydi şimdi nasıl bilmiyorum kadın bana adet olduğun zaman bu numarayı ara ona göre randevu vericez dediler adet oldum kaç gün sürdüğünü sordu dedim 7 8 gün sürüyor not aldı heralde adetin bitmeden iki gün önce ara dediler aradım hatta cuma günü aradım pazartesi randevu verdiler sabahtan öyle gittim içerde yeni yetme doktor bı başka doktor birde bilgisayarla uğraşan başka biri vardı necidir bilmiyorum hepsi erkekti oyle çekildim iki orkidi geçerse hemen acile gel dedi
tarafından
Danışmadan bana da öyle dediler ama ben iki ay alamamıştım, gittiğimizde bir yıldır bekleyen hastalarımız var size çok normal iki ayda vermememiz dediler , esiminde ozamanlar yurt dışına gitme ihtimali vardı ben kaynanamlara gidicektim onlarinda ozamanlar tarla işi gardı getirmezlerdi, eşim doktordan rica etti doktor kagit yazdı oylelikle almıştık, arada bir o gün içine 4.kişiyi sıkıştırıyorlarmis ama ilk randevuyu bana vermişlerdi .
(4,848 puan) tarafından
Ben o konuda şanslıyım banada kadın iki üç ay bekleyebilirsin demişti ama çok şükür hemen aldım artık biri iptal mi ettide verdiler bilmiyorum zaten filmi çekildikten bir hafta sonra gebe kalmışim birdahaki ay adet olmayınca anladım :)
tarafından
Yaa masallah :)
Bende rahimde şekil bozukluğu olduğu ortaya çıkmıştı ben histeroskopi oldum , narkozlu operasyon olduğu icin narkozun vücuttan atılması 6 ay sürüyormuş 6 ay sonra geve kaldım ama bebeğim erken doğum olduğu icin cigerleri tam gelişmediği için yaşamadı doğduktan  6 gün sonra vefat etti
(4,848 puan) tarafından
Bende hiç birşey çıkmadı ama kanalları aciyormus sanırım o yüzden direk gebe kaldım basın saolsun canım inşallah yeri dolar :*
tarafından
Evet yapisikliklar açılıyor, kanallar açılıyor , herhangi bir sorun varsa ona göre müdahale falan ediliyor .
Amin insallah ❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra13 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 345 göst.
9 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra Perk (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 65 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Alisim49 (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
25 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ummu_890 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,572 soru

24,060,509 cevap

330,125 kullanıcı

...