0 oy
115 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından

Adet düzensizliğim var ve çocuk istiyoruz yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz hastaneye gittim ve doktor hsg rahim filmi yaptırmamı istedi ama sadece özel hastanede yapıldığını söyledi yakın tarihte yaptıran var mıdır ne şekilde bi acı hissettiriyor ve anestezi ile veya normal olarak iki çeşidi var ve bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) 

5 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından

Valla ben anestezi aldım uyandığımda ağrım yoktu kanama oldu biraz sonra geçti rahim filmi çekildiğim ay korunun dedi doktor radyasyondan dolayı diğer ay hamile kaldım hemen

-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından

Anestezili seçeneğin varsa o sekilde yap kesinlikle 

0 oy
(8,294 puan) tarafından

Hayır devlette yapan var ve evet 3-5 dk bir acı oluyor sonra geçiyor . 

0 oy
(144 puan) tarafından

Canım benim canım çok acıdı anestezi almadan oldum ama 5-6 dk içinde geçti acı hamilelik olmadı bende ama ondan sonra adetim düzenli oldu 

0 oy
(293 puan) tarafından

Ben ilaçsız çektirdim özel de devlet cekmiyordu  3 5 dk lik adet agrisi gibi ikinma gibi agri oldu dayanilmayacak gibi değil bitince normal yürüyüp eve gittim yani hem bunun acısına dayanamazssam doğuma hiç dayanamam diye düşündüm birde bebeğim için herseye değer diye bebeğim olmadığı için çektirdim ben 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merada (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 353 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kyubrasj (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,693 soru

24,114,469 cevap

333,163 kullanıcı

...