0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben ilk oglumu evlendikten  1 bucuk yıl sonra hamile oldum rahim filmi ile cünkü rahim agzım kapalıydı fitille acıldı neyse simdi oglum 3 yasında ve biz yine cocuk istiyorz yine olmuyor 10 aydır deniyoruz ben tine rahim filmi cekindim esimdede bendede bı sıkıntı yok ama filmi cekindim eve geldim lavaboya qittim yumurtadan büyük bi kan bıktısı düştü baya büyüktü korktum ne olabilirki adetimin 8.günü cekindim beş gün sürüyor adetim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İcinde ki pislik mi çıktı ki acaba, kan testi yapmadılar mi filmden önce? Fotograf çekebilecek skildeyse keske doktoruna atsaydın herkes bir olmuyo canım, insallah koyu bisey değildir , doktoruna da bilgi ver böyle oldu diye 
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Rahim filminden sonra 24 saat boyunca duraksiz kanaman olursa direk hastaneye geri git yalnız adet bitiminden 15 gün içinde yapılması gerekiyor aslında seni adetliyken mi yaptılar anlamadım
tarafından
Danışmadan bana da öyle dediler ama ben iki ay alamamıştım, gittiğimizde bir yıldır bekleyen hastalarımız var size çok normal iki ayda vermememiz dediler , esiminde ozamanlar yurt dışına gitme ihtimali vardı ben kaynanamlara gidicektim onlarinda ozamanlar tarla işi gardı getirmezlerdi, eşim doktordan rica etti doktor kagit yazdı oylelikle almıştık, arada bir o gün içine 4.kişiyi sıkıştırıyorlarmis ama ilk randevuyu bana vermişlerdi .
(4,848 puan) tarafından
Ben o konuda şanslıyım banada kadın iki üç ay bekleyebilirsin demişti ama çok şükür hemen aldım artık biri iptal mi ettide verdiler bilmiyorum zaten filmi çekildikten bir hafta sonra gebe kalmışim birdahaki ay adet olmayınca anladım :)
tarafından
Yaa masallah :)
Bende rahimde şekil bozukluğu olduğu ortaya çıkmıştı ben histeroskopi oldum , narkozlu operasyon olduğu icin narkozun vücuttan atılması 6 ay sürüyormuş 6 ay sonra geve kaldım ama bebeğim erken doğum olduğu icin cigerleri tam gelişmediği için yaşamadı doğduktan  6 gün sonra vefat etti
(4,848 puan) tarafından
Bende hiç birşey çıkmadı ama kanalları aciyormus sanırım o yüzden direk gebe kaldım basın saolsun canım inşallah yeri dolar :*
tarafından
Evet yapisikliklar açılıyor, kanallar açılıyor , herhangi bir sorun varsa ona göre müdahale falan ediliyor .
Amin insallah ❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra13 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 345 göst.
9 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra Perk (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 60 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Alisim49 (2,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
25 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ummu_890 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,974 cevap

330,096 kullanıcı

...