Merhaba kizlar. Kizim 20 aylik 2 yasini doldurmadan dusunmuyordum bebek esim 1 yasindan beri ister ama yok diyordum. Bu ayda supheli bir durum vardi ama kesin degildi. Dogrusu esim gec soyledi ona ayri sinirliyiim günlerdir adet gunumu bekliyorum belirtiler vardi ama icim icimi yiyordu. Adet gunum yarin ve ben bugun dayanamadim test yaptim. çift cizgi ben sok. Yani millet ugrasiyro olmuyor ben hemen hamile kalıyorum. Rabbimin gücüne gitmesin ama Hala kendime gelemedim ağlamaktan bi hal oldum. Esime kizdim muradina er dedim oda sinirlendi gitti. Kizim emiyor. Sevindigimi bildim ne bise. Sadece aglamak geliyor icimden. Sonicta bebegi daha kucuk hamile kalanlarda var. Rabbim kaldiramayacagimiz yuku vermez biliyorum ama yinede kendime hakim olamiyorum. 3.sezeryan olacak inanin kendimi dusunmuyorum. Sadece kizim icin endise ediyorum. Kizimi 2 yasina kadar emzirmeyi cok istemistim ya emzirme derse doktor bide şimdiden dogumzamaninda kizim bensiz nasil duracak diye onu kaygi ediyorum. Belki kizacaksiniz sacmaladigmi düşüneceksiniz ama.bilmiyorum.nasil olcak. Beni rahatlatin kizlar ya valla bide ben ikiz esiyim ikiz olacak diye korkuyorum doğrusu. Kaynanamgil uzun zamandir ikiz olur insaAllah diye dua ediyorlar. Sirf onlara sinirimden yavruma sevinemedimm resmen. adetime bir gun hala testin bu kadar net cikmaai bundan olabilirmi.
Endişeni kaygını anlıyorum ama olacağın önüne gecilmiyo biz korunduğumuz halde hamile kaldım hemde benim oğlum daha 9 aylık ve sütten kestim bide benimkide sezeryan
Ay endiseleri bir kenara birakıp sevinir misin lütfen. Nedense ben mutlu oldum senin yerine. Çok da küçük değil kızın. Sağlıklı bir bebegin olsun inşallah
1,487,473 soru
24,316,524 cevap
345,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın