0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (259 puan) tarafından
Kizlar dun test almistim yapmamistim ilk idrarla yaparim demiatim yaptim ve sonuc husran yine adetime 4 gun kalmisti bidaha ki aya artik :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne zamandır olmuyo cnm
(259 puan) tarafından
6 aydir canim
(566 puan) tarafından
Olur kız acele etme stres ettikce olmuyo mesela ben 3 ayda anca kaldım benden 3 gun sonra evlenen akrabam benim oğlum doğdu 6 aylık oldu1 daha yeni hamile kaldı değisiyo kisiden kişiye sizin daha yeni Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlqr versin insAllah
(259 puan) tarafından
Amin canim amin imslalah dedigin gibi stres etmemek lazim ama adet yaklasinca beni stres basiyo malesef ister istemez dusunuyorum. Cok sagolasin canim artik hayirlisi
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 
(259 puan) tarafından
Amin allah razi olsun canim cok sagolasin
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Belki günün geçer canım belli olmaz
(259 puan) tarafından
Yumurtlama akintisi 3 gun once gordum o zamani degerlendirdim ama indallah tutmustut bende oyle dusundum ama bilemedim canim
(3,280 puan) tarafından
Umutlandırmak olmasında ben adetimden 4 gün önce test yaptım çıkmadı adet günümde yaptım silik çıkmıştı
(259 puan) tarafından
Ne guzel canim bende bi kac eski post baktim adetten sonra daha net oluyo diyolar cogu kiside oyle yasamis inslalah benimkide insallah iyledir hayirlisi neyse o olsun dedim bu ay da olmasa oluruna birakicam artik dedigin gibi belki stres yaptigim icin olmuuodur
(3,280 puan) tarafından
İnşallah canım kafadan ne zaman çıkarırsan o zamn oluyo stres yapma
(259 puan) tarafından
Haklisin canim bnm ilk kiz da oyle oldu beklemedigim anda oldu
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin.   
(259 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok sagolasin
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle bir durum var ilki stres kaynaklı olmuyor olabilir ikicincisi de seni umitlendirmek istemem ama geç döllenme olabilir benim gorumcem adeti 20 günden fazla geçti gene çıkmadı kan verdi geç döllenme dediler hamile çıktı şuna 5 aylık ikinciye hamile 
(259 puan) tarafından
Bende oyle dusundum cunku yumurtlama zamanim 3 gun onceydi afederain akintidan bide agrimdan anladim insallah gec dollenmedir degerlendirsim o gunleri bakalim hayirlisi nasip canim allah razi olsun
tarafından
NE demek gülüm test için erken yani az daha bekle bakalım inşallah vardır
(259 puan) tarafından
Insallah canim cok sagolasin duan icin rabbim seninde gonlunde ne muradin varsa versin insallah ❤

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 460 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,194 göst.
7 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 774 göst.

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,008 cevap

332,465 kullanıcı

...