Merhaba kizlar. Kizim 20 aylik 2 yasini doldurmadan dusunmuyordum bebek esim 1 yasindan beri ister ama yok diyordum. Bu ayda supheli bir durum vardi ama kesin degildi. Dogrusu esim gec soyledi ona ayri sinirliyiim günlerdir adet gunumu bekliyorum belirtiler vardi ama icim icimi yiyordu. Adet gunum yarin ve ben bugun dayanamadim test yaptim. çift cizgi ben sok. Yani millet ugrasiyro olmuyor ben hemen hamile kalıyorum. Rabbimin gücüne gitmesin ama Hala kendime gelemedim ağlamaktan bi hal oldum. Esime kizdim muradina er dedim oda sinirlendi gitti. Kizim emiyor. Sevindigimi bildim ne bise. Sadece aglamak geliyor icimden. Sonicta bebegi daha kucuk hamile kalanlarda var. Rabbim kaldiramayacagimiz yuku vermez biliyorum ama yinede kendime hakim olamiyorum. 3.sezeryan olacak inanin kendimi dusunmuyorum. Sadece kizim icin endise ediyorum. Kizimi 2 yasina kadar emzirmeyi cok istemistim ya emzirme derse doktor bide şimdiden dogumzamaninda kizim bensiz nasil duracak diye onu kaygi ediyorum. Belki kizacaksiniz sacmaladigmi düşüneceksiniz ama.bilmiyorum.nasil olcak. Beni rahatlatin kizlar ya valla bide ben ikiz esiyim ikiz olacak diye korkuyorum doğrusu. Kaynanamgil uzun zamandir ikiz olur insaAllah diye dua ediyorlar. Sirf onlara sinirimden yavruma sevinemedimm resmen. adetime bir gun hala testin bu kadar net cikmaai bundan olabilirmi.
Bnmde adete iki gün kala testimde çift çizgi çıktı böyle netti ikiz değil tek çocuk.Benimde kızım var kızımı 21 ayına kadar emzirdim illa 2 yaşını doldurmak zorunda değiller cnm çok istersen 2-3 ay daha emzirebilirsin sakıncası yok ki zaten kızın büyümüş.Bnde bebek düşündüğüm için emzirmeyi erken kestim yine şükğr 2 yaşına yakın emdi.Bn senin kadar şanslı değildim 7 ay boyunca hep hüsrana uğradım hamile kalamadım rabbim sekizinci ay verdi şükür şu an kızım 3 yaşına girecek bnde 6 aylık hamileyim korkma ve üzülme.Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez bnm kızında aklı tam ermediği için doğum zamanında yavrum ne yapacak diye düşündüm.Yani sende biliyorsun doğum 2 dakikada olmuyor bazen saatler bazen de 1 gün sürüyor.Endişe etme Allah yrdım eder inşallah
Aaaa kuzucum bu soylediklerin sana hic yakismiyor cok cabuk hamile psikolojisine girmisin ama ben seni yerim ❤ ağlama hem kucağındakini hemde karnındakini üzme hayırlısı olsun belki de test yanlış cıktı olur mu olur. Vardır onunda bi sebebi yiyecek ekmeği varmış ki rabbim sana nasip etmiş. Hayırlısı olsun yarın da kan ver bakalim sonuç ne olacak
1,487,912 soru
24,322,679 cevap
345,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın