0 oy
485 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (152 puan) tarafından
Emzirmiyorum hamile degilim ama çok fazla acıkıyorum şimdi yesem 1 saat geçmeden gene acıkıyorum dogumdan kalan çok fazla kilomda  var nasıl engelleyebilirim kendimi 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
İştah kesen şeyler iç yada ye internetten araştır işine yarar
(152 puan) tarafından
Aklıma hic gelmedi ha teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol su iç açlığı bastırır biraz 
(152 puan) tarafından
Şimdilik günde 1 litre flaan iciyorum sık sık içmeye çalışıyorum ama ligden almaya öyle oluyo
tarafından
Acikinca önce su iç yesen de daha az yersin :)
(152 puan) tarafından
Denicem yoğurt hazırladım hem önce hemde  beraberinde içiyim bakım geçer inşallah ya
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Bilmiyorum ki hiç öle olmadım eve en sevmedigin gıdaları al sevmediğin yemeği yap direk zayiflarsin
(152 puan) tarafından
Ya öylede bi yemek yokki ne olsa yerim hic ayırt etmem :)
(7,617 puan) tarafından
Olmadı Sincik  (◍•ᴗ•◍)
(152 puan) tarafından
Huyum kurusun hic seçici degilim
0 oy
tarafından
Yenimi doğum yaptın 
tarafından
Valla bende aynıyım havalardan sanirim ya emzirdikçe içim deki yiyecekler boşaltıyo ve yemek istiyom 11 ayliyiz;)
(152 puan) tarafından
Rabbim size bağışlasın  senin gene mazeretin var emzirdikçe kiloda verirsin inşallah ama  Ben emzirmiyorum malesef 3 haftada 8 kilo almışım
tarafından
Verirsin kiz nolcak bi emeklesin pesinde kosa kosa verisin;)
Amin cümlemizin cnm
(152 puan) tarafından
Insallah valla ya çok kafaya takmaya başladım ve kafaya taktikcada daha çok yemeye:))
tarafından
Yok kız kafana tokadan başka bişey takma;)
0 oy
tarafından
Akşam 6 da yemek yedik bu saate kadar 3 kere daha yedim şimdi mutfağa gitsem yine yerim :)) 
(152 puan) tarafından
Bende öyleyim 3 haftada 8 kilo aldim acaip bi şekilde acıkıyorum ya
tarafından
Bende 2 ayda 11 kilo aldım almak istiyorum ben zaten sıkıntı yok :)
(152 puan) tarafından
Allah daha çok versin :)) ne denirki benim fazlaliklarida versin
tarafından
Boyum 172 canım 66 kiloyum şuan ama boyum uzun olduğu için zayıf duruyorum 75 olmam lazım :)))
0 oy
tarafından
Kız iştahından bana da ver biraz bende akşama kadar yemesem csnim istemiyor 
(152 puan) tarafından
Keşke verebilsem ya 1 ay öncesinde 1 hafta boyunca boğazımdan su dışında lokma gecmedi sonra da bi acildi bidaha kapanmadı:)
0 oy
tarafından
Günde 1 ltre su çok az. En az 3 ltre iç ki zayflamaya başla. Acıkınca da su iç baktın kesmiyo yeşilçay iç. Acıktıkça kndni içeceklere ver. Akşm ymeğinden snra yemk yeme tut boğazınj :D 
(152 puan) tarafından
Denicem canım sucicmekte  zorlaniyorum biraz ama yapmam gerek 1 ay öncesinde bak 1 hafta boyunca boğazımdan su dışında lokma gecmedi sonra da bi acildi bidaha kapanmadı
tarafından
İşte açılmasaydı vermeye başlardın. Bende öyleydim içemezdm su şişe tasıyorum artık şişeyle dha çok içiyorum. Öyle en dayanamicak oldugun dönemde dayandın mı veriyosun canım. Bn 83 84 kiloydum doğuma girdim. Şuan 65 kiloyum 8 aylık oldu oğlum. Bikaç aydır durdu zayıflamam smdi tekrar dikkat ediyorum
(152 puan) tarafından
Bende 63 kiloyla  hamile kaldım 93 le sezeryan  doğuma girdim su anda 80 kilo civarıyım kızım emmiyo beni bu yönden avantajıyım ben  ara ara kendimce  yöntemler deniyodum ama faydadan çok zararı var dikkatli olmam lazım artık
tarafından
Düzeenli dikkat edersen verirsin inşllah bzimki emiyo ama ben yinede yemiyorum acıksamda tutuyorum kendmi yksa bnde alırdım severimde yemeyi ama.
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bilemedim ama hamur işleri yerine daha çok sağlıklı şeylere yönel mesala meyve sebze gibi
(152 puan) tarafından
Evet o konuda da kwndime çeki düzen vermem lazım esim onları tercih eder maddi acıdan da biraz sıkıntıda olunca pazar manav alışverişini kestim biraz anca  makarna bulgur pilav  börek ama toparlanmam lazım
Teşekkür ederim bu arada  :)
(3,163 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(24 puan) tarafından
Bende yiyorum ayni sen gibi hatta su an bile ne yesem diye düşünüyorum  :D bence bebis emmeyi bırakana kadar çok takılma. Sonra diyete girersin
0 oy
tarafından
Kışın yaza gore daha cok enerji kaybediyoruz o yuzden daha cok acikiyoruz
0 oy
(3,834 puan) tarafından

bende öyleyim ya. Dün bi kahvaltı ettim 2 kilo almışım birseyde yemedim nasil böyle fark olabilir ağlayacam :D 

bol su ic. tok tutan şeyler yemeye calis yumurta peynir protein ağırlıklı. abur cubur yememeyi dene karbonhidrati azalt. insanın yedikçe yiyesi geliyor valla

0 oy
tarafından
Az az sık sık ye cnaom ve bol su iç suyuna da bir tane çubuk tarçın atarsan oda tokluk hissi veriyor ayrıca sütü artırıyor ve yağ yakımını sağlıyor yeşillik bol tüket oda mideyi doldurduğu için tokluk hissini uzun sürdürüyor gazlı içeceklerden ve hamur işinden uzak durursan bu açlık hissiyle daha kolay basa çıkarsın en fazla bir hafta zorlamışsın sonra vücut yeni düzene alisiyor
0 oy
(811 puan) tarafından

Ayy bende öyleyim ya sofrayı kaldırıyorum bu seferde tatlı bişeyler arıyo gözüm yemekten 2 saat sonra yine acıkıyorum. Geçen gün eşim yoktu sabah 3 somun ekmek almış sabahtan akşama kadar hepsini yedim :'(

Allah'tan sindirimim hızlı da kilo almıyorum 

Emzirmeyi bıraktıktan sonra alırmıyım acaba 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 712 göst.
0 oy
4 cevap 2,521 göst.
0 oy
15 cevap 569 göst.

Kategoriler