0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben şu an bu durumdayım kızlar birakmadim birakmam da yüzümde beyazlik oluştu emzrmek daha cok olumunu tetikliyormus bı yerde daha baslangici var oğlum 15 aylik ama bırakmayı düşünmüyorum 

Eşim bişey demedi ama ona cogalrsa beni yine severmsn dedim bişey demedi sarıldı cevap alamadım.ama bırakmam

Peki siz?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzirme ile alakali olduguna emin misin ilk kez duydum
tarafından
Evet canım yeni öğrendim bende:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annelik fedakarlık gerektiriyor canim emzirmeye devam et
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bırakmam kuzumun sağlığı ve huzuru benim güzelliğimden çoook daha önemli 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canim
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben oglumu 3 yasnda kizmida 2 yasna kadr emzirdm smdi 3cu oldu dha 3aylik hiç basna gelmedi bence siz cildiyeye gidn nerenizde nasıl bi şey bu soyledgnz şey 
tarafından
Vitiligo olablr dedi Krem verdi ama henüz faydAsi olmadi netten araştırdım ve emzrme donmende felan artablyomus
(1,475 puan) tarafından
Merk ettm bi bakam bende hiç basma gelmedi
(1,475 puan) tarafından
Canım benim bu sende kisi deri hastalığı emzirmekten gelmiyor şimdi baktım da deri hastalığı diye geçiyor
tarafından
Bende baktm Da canim benmde emzrme dönemine kadar hiç yoktu yeni oldu emzrme artisA neden olur yazıyor
tarafından
Tek sansim beyaz tenli olmam dahaaz belli oluyor esmerlere göre
0 oy
tarafından
Benimde kola icince ben cikiyo ama birakmiyom
0 oy
(865 puan) tarafından
15 olmuş zaten cok şükür küçük bi bebek degil .hic anne sütü almayan bebekler var.bebgi stresli üzüntülü morali bozuk öz güveni olmayan bi anne olarak emzireceksem hic emzirmemeli tercih ederim.. sonucta ben ne kadar iyi olursam oda o kadar iyi olacak .15. Aydan sonra emzirmemek kimseyi kötü bi anne yapmaz 
tarafından
Kötü anne yapmaz tabi canım ama ne bilim bırakamam heralde zaten düşkün bı çocuk bnde vicdan yaparım belki iki stresi bı anda mi yasarim bilemem
0 oy
(703 puan) tarafından
Bırakmam sonra vicdan azabı duyacağıma eminim.

Bende benzer bişey yaşadım.Safra kesesinde taş vardı benim doktor dediki ameliyatsız çözebiliriz bir ilaç var onu kullanacaksın ama bunun için emzirmeyi kesmen lazım dedi bende kesmedim gittim safra kesesini toptan aldırdım.Oglum daha 11 aylıktı o zaman ama iyiki yapmışım emzirmeden kesseydim çok vicdan yapardım.Ki benimki hem emip hem mama yiyordu o halde bile biraktirmadim.
0 oy
tarafından
Sarıldıysa sever demek cnm 

Bende bırakmazdım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 433 göst.
0 oy
11 cevap 397 göst.
18 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,507 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 779 göst.
0 oy
6 cevap 123 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,846 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,971 soru

24,066,277 cevap

330,384 kullanıcı

...