+2 oy
563 göst.
önce Diğer kategorisinde (570 puan) tarafından

Boşandıktan sonra öğrendim önceden şüphem vardı konduramiyordum.. ama gerçekten aldatmış onunla bu kadin iş arkadaşı ve benlede arkadaş. Ama içimde o kadına söyleyecek çok şey var şimdi polise filan gider diye argolara girmeden inciterek yazabilecegim watsap durumu ne olmalı.!!

14 Cevaplar

+12 oy
önce (5,659 puan) tarafından

Orusbuya namus sorulmazmis 

Senin kocanın suratına da tukursen yarabbi şükür der üzerine bile alınmaz 

İyi bi insan olsa zaten aldatmazdi 

Bence söz filan paylaşarak kendini karsilarinda küçük düşürme 

Zaten boşanmissin 

Gerek yok bence 

Utanmalari olsa zaten bu serefsizligi yapmazlardi

önce (570 puan) tarafından

Haklısın bacım. Allaha havale ediyorum Rabbim nefes aldığı her anı zehir etsin ikiisinede.

Utanma yok dediğin gibi ikiside serefsizdi

önce (5,659 puan) tarafından
+1

Eger bosanmamis olsaydın 

Çokta güzel sicardin agizlarina 

Ama kurtulmussun şükret Allah'a havale et 

Yuva yıkanın yuvası olmaz 

Bi göz ağlarken bi göz de gülmez 

Doğru diyorsun Allah kurtarıyor ne kadar şükür etsem azdır.  Elhamdülillah.

önce (934 puan) tarafından

Çok mutlu ol. Kurtulduğuna şükret ne halleri varsa görsünler. Emin ol onlar bir birbirinin ağzına eder. Yuva yıkanın yuvası olmaz. 

Haklısın Allah razı olsun şükürler olsun mutluyum evladımlaa 

-Reklam-
+7 oy
önce (1,697 puan) tarafından

Yaşattığını yaşamadan ölme..Yaz ona yeter her iliskisinde bunun korkusunu yasar psikolojik olarak ettigimi bulacagim hissi oturur gitmez.Yuzsuzdur gerci ama yine de aklinda bir yerde kalir bu ahın

+6 oy
önce (4,360 puan) tarafından

Seni anlayacak karakterde biri olsaydı emin ol evli bir adamla boyle bir ilişki icine girmezdi o yüzden yoksaymani tavsiye ederim. 

+5 oy
önce (1,720 puan) tarafından

O güzel nefesini parmaklarını boşuna yorma o iki adi yüzünden adam olsaydı zaten sana onu yapmazmış öbürü de öyle boş ver kurtulmuşsun işte çok şükür Allah'ım bundan sonraki hayatını Güzel eylesin

+5 oy
önce (2,779 puan) tarafından

Hiç bişey bu durumlarda sadece kendini incitirsin

O yüzden giden gitmiş boşver 

+5 oy
önce (25,792 puan) tarafından

O kadar tınlamaz vurdum duymaz olurum ki kendileri düşünür durur niye sesi çıkmadı diye boşver suskunluk her zaman asalettir🌸💕☺️

+3 oy
önce (279 puan) tarafından

Boşanmişsin zaten canım otur bazı insanlar hayatından çıktı diye şükür et Allah'a 

+3 oy
önce (2,807 puan) tarafından

Ben olsam hiçbir şey yazmam kimseyi havaya sokmam. Sadaka veririm kurtulduğum için 

+2 oy
önce (28,425 puan) tarafından

Yazma boşver boşanmışsın zaten ona en büyük cevap yeterli

+2 oy
önce (4,140 puan) tarafından

Yazcsn mesaj bosandin onla yine muhattab Olcan Koz si aklınızı peynir ekmekleri yediniz

+1 oy
önce (10 puan) tarafından

Hıc birşey yazma sonra kendilerini birşey sanarlar hala aklı bızde kalmış ıyı yaptık derler.mutlu ol hayatına devam et senın mıtlulugunu gorup kıskandınlar

+1 oy
önce (1,385 puan) tarafından

Canım suskunluğun asaletinden soyundan gelsin !

Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.

+1 oy
önce (862 puan) tarafından

Ben anlamıyorum ve hiçbir zamanda anlamayacagım evliyken aldatmak nedir neden bi erkek eşine böyle bişey yapar bi kadın adamın evli oldugunu bilerek nasıl böyle bişey yapıp kendini küçük düşürür hiç mi adaletin bi gün işleyeceğini düşünmezler boşanıp kendinizi kurtarmışsınız saçma sapan söz paylaşıp kendinizi küçük düşürmeyin eşinize ve o kadına zina ve tazminat davası açabilirsiniz böylesi daha şerefli olur

önce (97 puan) tarafından

Tabiki heyecan için. Adrenalin icin

+1 oy
önce (3,519 puan) tarafından

Senin her guzel paylaşımın onlara koyar zaten asla biseyler bildiğini belli etme kaliteni koru seviyelerine düşme 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 573 göst.
0 oy
17 cevap 847 göst.
0 oy
22 cevap 1,573 göst.
0 oy
8 cevap 883 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gulbeyaz21 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,937 soru