Bu his o kadar tanıdık ki 😔
Sanırım ailemin uzak oluşu en çokta bu günlerde canımı yakıyor o kadar isterdim ki bana yakın olmalarını her animda yanımda olmalarını ☺️ Nasipp.. Bir adam için ne çok sevdiğim insandan vazgecmisim 🥹
Şüpheli şeyleri bırak, şüphe vermeyen şeylere yönel. Zira doğruluk, gönüle huzur, yalan ise kuşku verir.
Tirmizî, "Kıyamet", 60
Bak bu çok güzelmiş 🩷🌸🌹💕
Bende çok severim 🩷🩷❤️
Bir tane daha bırayım bu da şarkı olsun 😅
Geceler katran karası geceler
Ellerim tütün kokar gecelerde
Geceler olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın
Vurur dalga sesleri yüreğimde
Postu tekrar görünce bu geldi aklıma 😅
💕🌸🩷💕💕💕💕💕🌸🩷
Hayat çok kısa gül eğlen coş hayatı yaşa her zaman favorimdir
Evet vardık ritüel olmadan tören yapılacak ve aynı gün kurban kestirip camide mevlid okutulacak ilerde çocugumuzun kafasının karışmaması için
Hadi hayırlısı canım ❤️
İnşallah 3 4 saat sonra başlıyoruz
Kurbanınızı Allah kabul etsin canım
İnşallah
Tabi ki beni arayabilirsin al şu mumları. Saat suan 23 :22 bu saatten sonra anca beni mumla ararsın,!!hadi yallah 🤪🤪
Kız noldu kocanla mi atistin 🤣🤣
Yok yok . Bu söz hoşuma gitti yazdım. Çevremdeki gıcık olduğum insanlara gelsin kapak olsun 😁
Deymiyor uğruna Yorulduklarımız💔
Değmiyor valla
Çok haklısınız
Buda benden
Kime bu söz ☺️
Üstüne alınanlara🤭
Önceden bu söze çok inanırdım ama etrafımda o kadar fesat insan var ki bazen iyi niyetimi onlar yüzünden kaybettigimi düşünüyorum 😏
Köpeğin karnı doyunca önce sahibine hırlarmış. Bakıyorum da adam yerine koyduklarımız köpek gibi önce bize hırlar olmuş
2 saat önce whatsapta durum attım bu sözü üstüne alınan alınana mesaj yağmuruna tutuldum 🤣
Salmışsin zehri 🤣🤣 yarası olan gocunur
Hakedene hakkını vereceksin bacımm 😅😅
Veriyoruz veriyoruz da sonra yine pişman olan ben oluyorum ne farkim kaldı şimdi onlardan diye bu aralar sürekli bunu sorguluyorum onlardan şikayet ediyorum ama şikayet ettiğim insanlara dönüşüyorum yavaş yavaş
Ailem ile çok yakınım ama onlardan çok çok uzağım kalblerin bir olmadığı yerde yakınlık bişey ifade etmiyor.İNSANLAR İNSANLARIN İÇİNDE İNSANA HASRET YAŞARLAR.ben tamda bunun ortasındayim.keske taş toprak olsaydım insan olmasaydım
Ay deme öyle 🥹
Dedim bile.Keske güzel bir şeyler yazsaydım ama olmayan şeyide yazamıyorum
Haktan hayırlısı
Memleketiniz neresi acaba
İyi gecelikler🙄😆
Sabah oldu baciko 😁 😁 😁
Bu saatten sonra bırakacağım en anlamlı söz hayırlı geceler olacak sanırım, 🙃
Gece pek hayırlı geçmedi de gün hayırlı geçer inşallah ❤️
Anne baba haricinde, koca dan başka kimsenin hayrı yok insana zaten.
Öyle gerçekten canım ❤️
Eşim yoruyo beni ne yapsamda yaranamiyom motor var bir yerine yapacam derken zarar vermiş daha da uğrastirdi zor bela yapan bir yer buldum gitik verdik yapmış oda hala daha sorunu düzelmediyse yavaş gidiyorsa diyo zaten yapacam diye iğce bozmusun sinirim bozuldu bugün
Erkekler genel olarak öyle değil mi canım zaten
Ahahahaha harika bi tek gider şimdi aşkım canımı çektirdin bacım 😁😁
Haram günah yanacaksinizzz😁😁😁 ironi bacım herkesin hayatına kimse karışamaz benim hayat felsefem 😁😁😁
Kul hakkıyla gireceğime rakı içerek cehennemlik olmayı tercih ederim 😂😂😂
Neticede herkes cehennemi kıyısından köşesinden görecek 🙈🙊
Yine sosyalleşirken başım ağrıdı insanlar ne çok konuşuyor ya 🤕🤣🤣
Bir tek at aşkım en iyi Ağrı kesici hiçbirseyin kalmaz 😁😁
Asosyalim ben sen seversin sevmezsin 😁😁😁
1,476,837 soru
24,174,746 cevap
336,051 kullanıcı