0 oy
1,263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Silindi 

37 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1 odam olsun bNa ait olsun valla.

Evim olsa ne suruncem kirada
tarafından
Evet doğruyu söylüyorsun inşallah Allahım herkese nasip eder ❤️
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Zamanla satıp degstrebilirsin
tarafından
Zaten kuzum 3 yıl sonra eşimin babası satıp sıfır bina alacak ama bizim amacımız eşyalara dolaplara vs birlikte 100 bin TL verdik girmişken sıfır eve girelim dedik ama ev bulamadık xjdbdbd
(184 puan) tarafından
Alana kadar otur ozamn yavrum bosyere kıra verme şu kitlikta
0 oy
(774 puan) tarafından
Tabi ki kendi evimde otururum milletin kahrını çekeceğime bir oda olsun benim olsun 
tarafından
Orası da öyle doğruyu söylüyorsun geçen gün eşimle sıfır ev arayışına girdik bütün emlakcilar bizi kovdu resmen hepsi eşimin arkadaşı evin varken kiraya girilmez dediler
(774 puan) tarafından
Girilmez tabi ki milletle.mi ugrascaksin ne zaman çok diyecek ne kadar zam yapacak düşün dur
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Niye evi olanlar cevap veremiyo :)
(2,123 puan) tarafından
Yoo balım bizim evimiz var çok şükür ama eger kirada olsaydım ve senin anlattığın bi ev olsa gider otururdum kira ödemek kolay değil bu zamanda bide hersey icin izin alıyosun ev sahibinden küçük de olsa huzur olsun sıcak olsun yeter ilerde daha guzelleride olur :)
tarafından
Kız acaba ben mi çok insafliydim? Benim kiraci hiç izin almadı evdeki vanalara kadar kıtadan düşüp değiştirdi
(2,123 puan) tarafından
Valla bizde insafliyoz bakalım daha bi sorun yaşamadık sende sorun yok bacım sorun kiracida
tarafından
Evet kiracim çok ***** bir kadın günde 20 sarhoş eve getiriyormuş bizim apartman çok dedikoducu herkes korkudan 2. Evlerine kaçmış dbdbdbbddb
(2,123 puan) tarafından
Ohaa imza toplasınlar çok fena ya
0 oy
tarafından
Giderim tabiki de 
tarafından
Anladım kuzum çok sağol ❤️
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Kucuk olsun ama benim olsun. Kira odemeden yine para biriktirirsiniz bunu satar ustune koyar alirsiniz en azindan 
tarafından
Kuzum küçük dedim ama 3+1 sadece mutfak küçük ama öyle küçükte değil şirin bir mutfak
(6,972 puan) tarafından
Saglikli gunlerde otur canim, gayet yeterli bosver.
0 oy
tarafından
Kiraya verilen paraya oyle uzuluyorum ki tamam karsiliginda oturuyorum ama verdigim paranin bana bi faydasi olmuyo o yuzden kendi evim olsun bi goz odasi olsun hic dusunmezdim
tarafından
Kuzum 3+1 dogalgazli ev içi yapılı ama 5. Kat olması gözümü korkutuyor
tarafından
Olsun ne olacak spor olur size de :)
tarafından
Kız ben 2 çocuğun önünde koşmaktan 52 kilo kaldım. Birde 2 yıl üst üste doğum yaptım doğumdan çıkar çıkmaz 2 hafta içinde bütün etleri erittim 5. Kata çıka ine kesin leylek gibi kalırım
tarafından
Allah seni :) millet senin gibi olmak icin neler neler yapiyo :) saka bi yana ben olsam sorun etmezdim cunku surekli disari cikan biri degilim
tarafından
Kuzum vallaha bende çıkmıyorum ve evim çarşıya çok yakın çocukları yazın çıkarıp gezdirmek sorun olmaz kendi evime gidicem kesin karar verdim djdbdbdb
0 oy
(1,264 puan) tarafından
girerim canım kiradan iyi benim evimde kaynanamlarim evi nisanliyken eşim kirada otururuz dedi ben yok dedim .benim evim çook soğuk sular hergun kesiliyor yazın çok sıcak. ınsalh bu sene içinde ev alacaz 
tarafından
Kuzum benim ev dogalgaz 3+1 su problemi falan yok şükür işte asıl sorma nedenim elimdekine şükür etmek istemem
0 oy
tarafından
Çıktımı sorunlu kiracin okadar masraf ettin git otur bence sat ilarde al biz öle yaptik
tarafından
Çıkmıyor lanet kadın bize küfür edip duruyor eve sarhoş getirme dedik komşular şikayet ediyor dedik size ne dedi kadın resmen edepsiz
tarafından
Çok zor kolay gelsin vallahi işin gücün çok zor nasıl kiraya verdiniz o kişiye evi
tarafından
Kuzum emlakci verdi eşimin arkadaşı Rus öğretmeniyim demiş emlakciya
0 oy
(811 puan) tarafından
Yani o evi kiraya verebilecek olsam oraya kiracı alıp kendim başka evde otururdum. Sırf o 5 kat merdiven için yapardım bunuda ben 3 kat çıkana kadar canım çıkıyo çünkü :D 
tarafından
Zaten kirada kuzum ama sıfır evler burda 1.400 TL bizim evin taş patlasa 800 TL
(811 puan) tarafından
Hm
O zaman kendi evinde oturman daha mantıklı canım fazladan vercegin kira parasını biriktirirsin en azından
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Tabiki kendi evimde dururum kiraya çıkıp da baska insanların sacma sozlerimi duymaktansa
tarafından
Doğruyu söylüyorsun teşekkür ederim ❤️
0 oy
(569 puan) tarafından
Evim olsun iki göz olsada  benim olsun zamanla para biriktirir bunu satar daha geniş birşey alırsın canım 
tarafından
Kuzum zaten kayınbabam satıp alacak 3 yıla kadar kesin benim eşimin ailesi hep lüks yerde oturuyor biraz lükse düşkünler oturtmam sizi 3 yıldan fazla dedi
(569 puan) tarafından
O zaman dişini sık derim canım
tarafından
Zaten küçük dedim ama 3+1 normal 145 mt kare bir ev
(569 puan) tarafından
Ideal o zaman kuzu
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Canım ben olsam o eve giderdim evin kullanisligida çok önemli ama içindeki huzur daha çok önemli o yüzden senin yerinde olsam o eve giderdim ya ilerde içini yapmaya çalışırdım yada satar başka yerden iç planı güzel olanını alırdım..bende 4. Katta oturuyorum oğlana in çik arabayı indir çıkar anam agliyo ama çok şükür bizimde kendi evimiz Rabbim hayirlisindan herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah <3

(9,610 puan) tarafından
Öyle bi durum varsa tabi bise diyemem ama sana bise diyimmi bizim binanın 4 yardı bomboş ve doğalgaz yok bende soba kullanmıyorum bi yatak odasında bi oturma odasında klima var onun dışındaki yerlerin buzhaneden farkı yok ölçüm yapıyorum klimalı odalar hariç diğer taraflar - derecede gerisini sen düşün mutfağa yemek yapmaya gitmek bana ölüm gibi geliyo Metehani zaten odadan kesinlikle çıkarmıyorum  kışın felaket derece de soğuk oluyo o konuda haklısın soğuk evde yasamak zor oluyo biraz yani hele ki çocuk varsa..o yüzden 7/24 klima açık hiç kapatmıyorum öyle ısınıyo yazında cehennem gibi evin içi yani yazı ayrı kişi ayrı dert yazın karşılıklı cam acıyorum perde kipirdamiyo o derece sıcak esmiyo cereyan bile yapmiyo..ama işte çok şükür bizim evimiz diyip oturuyoruz eşim kendi emek verip bu katı yaptığı için bide tek çalıştığı için başka ev almaya zorlayamıyorum ama o benden daha çok istiyo en azından doğalgazı olsun yeter diyo Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Kuzum benim alt boş yan taraf boş tek artı yönü dış cephe var işte kayınbabam oturduğumuz odaya elektrikli ısıtıcı alıp duvara monte edelim diyor
(9,610 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam kesinlikle ısıtıcı almam ben ilk evlendigim sene çok borcumuz olduğu için sadece yatak odasına klima taktırdık oturma odasında ufo kullandım ama 1 kış boyunca boşu boşuna fazladan elektrik parası verdim çünkü o hem çok yakıyo hemde fişini cektigin an oda anında soğuyo ama klima öyle değil 1 saat çalıştır kapat odayı ılık tutuyo tabi klima ufuklara gire biraz pahalı ama elektriğe vereceğin parayı klima taksitine verirsin tabi yine sen bilirsin ama ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye vermek istedim..bu ay baya soğuktu ve 30 gün boyunca birini hiç kapatmadan calistirdim yatak odasındakinide sadece geceleri açıyorum en fazla 250 geliyo elektrik ama bunun içinde herşey var banyodaki sofbende dâhil işte fırın bulaşık mak. çamaşır makinesi elektrikli süpürge gibi gibi şeyler yani sadece klima için o kadar elektrik vermiyorum ama çok soğuk olmadığı zamanlarda aralıklı çalıştırdığım zaman 100 150den yukarı gelmiyo..ufo kullandığım zamanda 350 400den aşağı fatura gelmiyodu çünkü hemen oda soğuduğu için onuda kapatamiyodum ayarlı bi şekilde kendi kendine kapanıp aciliyodu surekli calisiyodu yani..klima alma imkanınız  varsa klima alın
tarafından
Klima alma imkanım var kuzum dediğini değerlendircegim umarım evim soğuk olmaz kaynanam iyi diyor ama bilmiyorum girince karar veririz artık eşimle sağol güzel tavsiyen için parmaklarına kıyıp yazmışsın güzel kalbinden öpüyorum seni ❤️
(9,610 puan) tarafından
Ne demek canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ❤ inşallah soğuk olmaz canım bizler yine dayanabiliyoruz ama çocuk olunca iş değişiyo elimizdeki bütün imkanları onlar için en iyisine ceviriyoruz inşallah hakkında hayırlısı olur daha daha güzelleri iyileri nasip olur inşallah ❤ bende öpüyorum güzel kalbinden ❤
0 oy
(5,213 puan) tarafından
yok bee negüzel evin var içi yenilenmiş keşke benim olsada içinde yaşasam her ay dünya kadar kira veriyoz valla yazık giden paraya 
tarafından
Ah be kuzum Allah sana en güzelini gönlünden geçen ne varsa nasip eder inşallah bu gece duam seninle ❤️
(5,213 puan) tarafından
allah razı olsun canım :) :)
tarafından
Ne demek bütün insanlar kardeşimdir Allah kimseyi evsiz bırakmasın çok zor
(5,213 puan) tarafından
evet aynen öyle allah daha da zor durumda olanların yardımcısı olsun allaha şükür bizde pek sıkıntı yok ama burda okuyorum evinde yemeği bile olmayanlar var çok üzülüyorım allahm onlara daha çok versin inşallah
0 oy
(781 puan) tarafından
Otururum orda paramı biriktirip birdaha alırım aldığım evde geniş ve yeni bina olur aynen öyle de yaptım anlattığın gibi evimiz var  10 yıl oturduk kredi bitti yine kredi çektik yeni bina asansörlü ve üst kattan geniş ev aldık kredi oduyoz birazda birikim yaptık eşyaları aldik sıfır ev sıfır eşya 1 yıl oldu alalı obur evi kiraya verdik 
tarafından
Kuzum benim evimin değeri bugün 220 bin TL. Mevkisi çok tutuluyor. Çarşı değil ama çarşı 3 cadde aşağıda. Benim evde şuan kirada zaten kayınbabam alacam dediyse alır
0 oy
(969 puan) tarafından
Ben 5 ay oldu kendime ev yapalı evimde çok güzel 2+1 ama ferah müstakil kaloriferli. Eşim 1 ay önce bana gel burdan tasinalim lüks bı daire buldum diye ama gitmedim kendime ait evim varken ben elin lüks evini napayım kendi evimde daha mutluyum 
tarafından
Kuzum benim ev 3+1 145 m2 ve dış cephe falan komple yalıtım 3 yıl oldu dış cephe boyası yapılali
(969 puan) tarafından
O zaman neden kararsizsin cnm
tarafından
Kuzey cephe kuzum çocuklar küçük
0 oy
(246 puan) tarafından
Bence evin varsa hiç durma derim zaten bakıma muhtaç bir ev değilmiş bina eski ama olsun. Başını sokacak bir evin var kuzum. Hiç bekleme geç kendi evine evler dünya para oldu faizler uçtu
(246 puan) tarafından
Kız 220 bine ev kaldimi :D nerede bu ev :/ şuan İstanbul'da gece kondu bile o fiyat değil ciddiyim :D sen evin icini yaptirmissin çiçek gibi
tarafından
Kuzum ankaranin ilçesi burası kız yeminle var. 350 bin TL çıkart sana burda 3+1 2 balkonlu 2 banyolu kombili mutfak dolapli güney cephe özelikle bir balkonu var salon kadar 4. Kat ve tam köşe başı önü manzaralı ev alırım djdbdbdb burası ev yönünden çok güzel ayrıca müteahhitler şuan burda yapılan bütün binaların içini mimarla yapıyor sana söylediğim bu evde benim gözüm var dnjedjdjdh çok dehşet yapılmış küçük bir rezidans gibi
(246 puan) tarafından
Vay anasını:D kız bizde alalı 6ay oldu evin değeri şuan 430 bin napak gelekmi oraya ahshshahhah vallahi ucuz geldi bana o manzaraya bu fiyat. Burda sitelerde ev almak iste 600 750 değişiyor :D başımı alıp nere gidem Allah'ım ajxjjanznn
tarafından
Sar orayı üstüne az kredi çek burda 2 tane al keyfine bak düşman patlat dhbdbdbd
(246 puan) tarafından
Nihahahaha gizli düşman :D
0 oy
tarafından
Tabi giderim kira vermekten iyidr
tarafından
Sağol kuzucum
0 oy
tarafından
Kendi evine yerleş otur. Her ay kiraya verdiğin parayı biriktir kira öder gibi birikim yap altın al kenarda dursun her ay geciktirmeden bu birikimi yap elinde Bi sürü altın olur evini de yenilersin o zaman 
tarafından
Kuzum birikim yapmama gerek yok çünkü bizim evin her şeyini eşimin ailesi karşılıyor. Şükür eşimin ailesinin durumu iyi 15 ay taksitle kayınbabam eşyaları aldı bize. Şükür ama kirada oturmak korkutuyor duvara saat asma diyorlar böyle bir şey var mı
tarafından
Birikim yap dememin sebebi daha geniş ve aşağı katlarda  bir ev alabilmen için kirada oturunca ev sahibi izin vermese öyle duvara çivi de çakamazsın malesef
0 oy
(678 puan) tarafından
E evin olduğuna göre eşyalara 100 bintl  verdiğine göre anladığim  kadarıyla kira ödemek  sana çok gelmez benimde evim var izmirde ben istanbulda kirada oturuyorum cunki kira ödemek maaşı çok az olanlara ve başka geliri olmayanlara çok zor geliyor ve yeni evler de bi tık üst düzey olduğu için kiracı ev sahibi ilişkisi yasamıyorsunuz yani zor olmuyor benim düşüncem mahalle arasi  tarzı evler eski evler ev sahipleri bir tuaf oluyor kiracı kiracı diye bahseden biri vardı hatta burda kavga etmiştim kiracı oldugu için ses yapmasını kabul edemiyordu işte böyle tipler yüzünden insanlar beziyor ama ben hiç zorlanmadım  yepyeni site içinde evde oturuyorum ev sahibi ile telefonda dahi konusmyaiz acil durum olmadıkça hesaba parası yatar bukadar ben olsam yeni asansörlü bir  ewde otururdum 5.kata kadar cikmazdim  umarım doğru anlatabildim 
tarafından
Kuzum orası neresi bilmiyorum ama burası küçük bir ilçe. Öncelikle sıfır binalar şehire çok uzak eşim uzun yol şoförü. Bizim burda şehir ecine sıfır bina bulmak imkansız çünkü müteahhitler uzak yere yapıyor. Öncelikle bana kira vermek zor gelmez zaten 3 gün kiralık ev baktım fakat çok şey istiyorlar. Örneğin duvara saat bile asilmayacak. Çocukların duvarın bir kısmıni kaldırırsa çıkarken boya yaptirirsin. Ve özelikle devlet memuru istiyorlar. Ama maalesef ben ve eşim devlet memuru değiliz
(678 puan) tarafından
Anladım işte kira vermenin  zor gelmiyecegini  oyuzden 5 kat çıkma dedim ama bilemem  ozman ev bulamadıysa niz mecbur oturcaksin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 619 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mersinli33 (487 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 383 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,698 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 780 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,989 soru

24,051,831 cevap

329,694 kullanıcı

...