0 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

image

Selam arkadaşlar 39+3 haftadan 🙋🏻‍♀️.Demin annemle konuşuyorum bana ne diyor eltim hiç mi arayıp sormuyor mu hamileliğin son günlerindesin.dedim gelmese iyi onun desteği mi bana gerekli?Ama ne yalan söylesem sinirlendim çünkü ben o eltimden bişey beklemiyorum zaten.Ama Allah kahretsin doğuma giderken ona ve kaynanaya muhtaç olacağım 😒çocuklarım için tabiki.bu arada kapı komşum elti.Sinirlendim ve şu şekli paylaştım şimdi de kadın diyor niye dıygularınu herkese açık belli ediyorsun ya hep “hamilelik hamilelik”yazıyorsun ayıp ya.Anlamıyorum burda ayıp olan ne?iyi ama bu sözleri o insanlara nasıl yüzüne söylesem ki?paylaşarak üzerine alan götüre bilir diye paylaştım.Bana enteresan gelen bu şekilde ayıp olan ne?siz söyleyin bari..ha bu arada siz eltiden birşey bekler miydiniz?hem beni sinirlendirirsin hem ayıp yazsın 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (25,303 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Elti destek bekleyeceğim biri değil kayinvalide vs olsa gene neyse o da bir sağlık tehlikesi falan geçirirsem rutin bir hamilelikte kimseye minnetim olsun istemem 

önce (271 puan) tarafından

Paylaştığım fotoda ayıp birşey var mı sizce ?

önce (25,303 puan) tarafından

Hayır hamileği ayıp gören zihniyette değilim 

önce (271 puan) tarafından

Benim rahmetli anneannem 10 çocuk doğurmuş bana ayıp diyor .babamı bir tek gizlemişim 

-Reklam-
0 oy
önce (2,213 puan) tarafından

Ayıp olan sana bunları düşündüren insenlaron olması her kadın gebelik ve lohusalıkta anlar herşeyi çünkü o duygusallıkta  en hassas olduğu dönemde insanların ona olan sevgisini özenini görür ve yanında olmayan insanlara fazla değer cerdiğinin farkına varır belliki eltinde üstüne alınmış ki karşı atak yapıp seni suçlamaya çalışmış yardım bekleyecegin son kişi neden canını sıkmayı becersin ki boşver 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
4 saat önce Diğer kategorisinde Asya15 (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 305 göst.
+4 oy
20 cevap 491 göst.
+3 oy
27 cevap 1,137 göst.

Kategoriler

1,485,603 soru