0 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

Selam arkadaşlar 39+3 haftadan 🙋🏻‍♀️.Demin annemle konuşuyorum bana ne diyor eltim hiç mi arayıp sormuyor mu hamileliğin son günlerindesin.dedim gelmese iyi onun desteği mi bana gerekli?Ama ne yalan söylesem sinirlendim çünkü ben o eltimden bişey beklemiyorum zaten.Ama Allah kahretsin doğuma giderken ona ve kaynanaya muhtaç olacağım 😒çocuklarım için tabiki.bu arada kapı komşum elti.Sinirlendim ve şu şekli paylaştım şimdi de kadın diyor niye dıygularınu herkese açık belli ediyorsun ya hep “hamilelik hamilelik”yazıyorsun ayıp ya.Anlamıyorum burda ayıp olan ne?iyi ama bu sözleri o insanlara nasıl yüzüne söylesem ki?paylaşarak üzerine alan götüre bilir diye paylaştım.Bana enteresan gelen bu şekilde ayıp olan ne?siz söyleyin bari..ha bu arada siz eltiden birşey bekler miydiniz?hem beni sinirlendirirsin hem ayıp yazsın 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (104 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Geçenlerde buna benzer bir paylaşım ben de yaptım ve paylaşırken hiç de utanmadim çünkü 8buçuk aylık karnı burnunda kadını camdır halıdır dipbucak temizliktir bunları yaparken tek başına bırakan ana bacı kaynana arkadaş vs utanmazken ben bunu paylaşırken niçin utanacakmişim, tabiki kimse bişey yapmak zorunda değil ama aile kavramı bu durumlarda birlik beraberlik olmak demektir ya insanlık denen birşey vardır ya hani, bir de bebek dogunca sevmeye akil vermeye gelir herkes...

önce (271 puan) tarafından

Aynen öyle.bu yazınız bana yardımcı oldu.yokda kendi kendime düşünüyordum da acaba ayıp mı?ben yurtdışında yaşıyorum .kvlar ve elticik yakınımda oturuyor.sanki ben onlardan birşey bekliyorum .evet bebek doğunca gelirler akıl vermeye.bana en çok dokunan o ki hastaneye gidince çocuklarım evim onların elinde kalacak

-Reklam-
0 oy
önce (3,786 puan) tarafından

Asla yapmayacağım bişey ne gerek var ruh halinizi  herkese duyurmaya

Siz de annem söyleyeni söylüyorsunuz ama herlerde böyle paylaşımlar var 

önce (3,786 puan) tarafından

Gereksiz şeyler bunlar inanın , fazla takıntı günün sonunda onları değil sizi mutsuz eder 

Hayır takmıyorum.doğumun me zaman başlatacağını takıyorum doktor 21 Kasım diyor bakalım .bu gün de gelmedi. 

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Çok gereksiz basit bı paylaşım kimse destek olmak zorunda değil ki 

Eltiye gelirsek asla aklımdan bile gecmedi destek olmak veya olmaması iki halimelik doğum geçirdim asla aklıma bile gelmedi elti 

Valla ben de eltiden bişey beklemiyorum ama annem söyleyince delirmiş gibi oldum 

Bazı annelr ara bozmak için varlar emin olki annelerin dediğini yapmamak gerek ben bunu çok geç anladım 

O her halde kendisi öyle insan.hep arar sorar.bana da herkesle işin olmasın boş ver falan der.ama ben şu eltiden bişey beklemiyorum ki.ne kadar uzak o kadar iyi.ams ayıp bu paylaştığın dedi ben de kötü oldum.peki o insanlara nasıl sözümü sokayım ki

Laf sokma ne gerek var mesafeli olsan yeter emin ol ilerde bunalr sana çok çocukça gelecektir 

0 oy
önce (8,998 puan) tarafından

Aynı durumdayız canım kaynanam üstümde eltim altımda oturuyor ikisinden de bir destek yardım görmedim tepki versem sitem etsene hepsinin türlü bahanesi var kendilerine göre biliyorum yalan dolan sallayacaklar işte. Üstelik bir kızım var daha küçük kimseye muhtaç olmadım çok şükür yarın sabah doğum yapıyorum eşim yanımda kalacak kimseden bir şey beklemiyorum da yazmıyorum da paylaşım falanda yapmıyorum sadece diyorum ki "Allah'ım onları bana muhtaç et " işte o zaman anlayacaklar bu işlerin sırayla olduğunu. 

İnsan bekler elbet beklemiyorum diyen kendisi de yapmıyor demektir zaten. Ben ufacık şeylerinde bile yanlarında oldum destek oldum elbette karşılığını beklerim bunun adı menfaat değil kendini a*****yerine koydurmamaktır. 

Evet ben de onlara destek olmuşumdır ama bitti.benim sorum şu ki paylaşımının nesi ayıp?

önce (3,566 puan) tarafından

Sen CansuEce misin acaba ?

İlk kez duyuyorum valla 

0 oy
önce (19,004 puan) tarafından

Şahsen ben böyle bir şey paylasmaya utanırım ya. Kimse destek olmak zorunda değil. Ben hamile kalmayı birilerinin bana destek olacağı kaydıyla yapmıyorum ki. 

Ya yapmayın ya.instagramda bu türlü videolar görmüyorsunuz mu ya ?annem öyle söyleyince delirdim ben ondan bişey beklemiyorum ki..

Ya yapmayın ya.instagramda bu türlü videolar görmüyorsunuz mu ya ?annem öyle söyleyince delirdim ben ondan bişey beklemiyorum ki..

önce (1,468 puan) tarafından

Destek beklemiyorum diyorsunuz ama yaptığınız paylaşımda destek olanların olmayanların lafı geçiyor. Kimsenden bişey beklemeyen biri neden bu paylaşımı yapsın 

Annem o sözü söyleyene kadar…ama ben hep onlarla ilgilendim.madem öyle.o zaman anlasınlar bir daha benden de bişey beklemesinler 

0 oy
önce (1,670 puan) tarafından

en buyuk destegi esimden bekledim hep sonra Allah veriyor sabrini gucunu 

illa durum atcaksan BUGÜN BANA YARIN SANA DE GEC

Ben sinirlenince yakıp geçiyorum Sabredemiyorum.Ama annem ayıp deyince delirdim paylaştım bir tek babamı gizlerim abimi de gizlemedim doktor kendisi 

geri dönüş aldin mi peki

Birisi yazdı arkadaşım olur kendisi “boş ver bebeğim”

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
17 cevap 297 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 931 göst.