0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şehir hastanesindeyim kızlar. Nst için geldim. 190 çıktı. Bebeğin çok yorulmuş ne yaptında yordun dediler. 2 otobüs ve metroya binerek geldim yoruldum dedim. Özel arabayla gel 35+3 günlük dediler. Midesi küçük dediler. 11.50den beri hastanedeyim. Alttan muayene yapıldı 2 kere. Kan idrar aldılar. Kolum mosmor oldu damar yolu acamadilar. Elimin üstünden açtılar. Eşim kaynanam aşağıda bekliyorlar 2saat sonra doktor gelicekmis 8e kadar burdayım sanırım. Akşam taburcu etme taraftarı değiliz dediler. İmza atıp çıkarım dedim . Havasız burası susadım acıktım :( yemek verdiler tam açlıktan ağlarken :'(

Çok stresliyim. Bu arada 2 saat nst baktılar 150- 155- 158 civarıydı. Servis bolumundeyim şuan dua edin kızlar bana evime sagsaglim gideyim :'(

image

image

image

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oy anne olmak ne zod kiz baya araba binmişsin ama sende ya yazık valla
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Ayy canm benm gecms olsuj
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Ayy görmeye dahi dayanmıyorum ya içim kötü oluyor Çok geçmiş olsun canım sağ salim çıkarsın inşallah 
0 oy
(163,366 puan) tarafından
Ooy fundis kuzum rabbim yarrimcin olsun kiz imza falan atip cikma dr kalman gerekli derse kal riske atma
0 oy
(569 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sanada bebeğide safi ismiyle şifa versin rabbim♡
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından

Biran kendimi gördüm gülüm seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyo sabret eve gitme gitme diyorlarsa bende öyleydim birde sabaha kadar yemek vermediler Bana eve gidemezsin deyince imza atıp çıkarım dedim ve geldim eve ertesi gün sancım başladı keşke hastanede kalsaydım dedim 

0 oy
(3,151 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 3 4 hafta daha beklesin bebişin sağlıklıca gelsin 
0 oy
tarafından
Öncelikle bebeğini sağlığı kiz bisey olmaz yat korkma inşallah hic bisey olmaz 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun
0 oy
(324 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
0 oy
(512 puan) tarafından
Gecmıs olsun canım Allah sıfanızı versın ıns belkı de doguma alırlar sabret bıraz yavruna sagsalım kavusursun ıns bana da cok fena bı damar yolu acmaya calıstılar en son elımden actılar bu ısı yapanlar nasıl egırım alırlar anlamadım 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Doktor ne diyorsa yap tehlikeye atma derim

0 oy
(999 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun aynı bu haftalarda bende kontrol diye gittim gerilik var deyip bı anda yatış verdiler yanımda eşimde yoktu neyse yattık artık 4 gün yattık takip falan derken gergin sürekli alt muayenesi yaptılar ve çok gerildim bu durumlardan bunalmistim iyice derken sancılar arttı ve ben erken doğum yaptım sezeryanla oğlum 15 gün kuvezde kaldı iki kilo doğmuştu 34 haftalik çok şükür ki şimdi iyi l 5 aylık oldu 7 kiloya ulaştı .. dicem zor gerçekten anne olmak sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
0 oy
(775 puan) tarafından
Hangi hastanedesin canım 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canim sağ salim kucağına al inşallah 
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun kardeşim. 
0 oy
(864 puan) tarafından
Kal derlerse kal kuzum çok geçmiş olsun korkma bebişin haftası da çok küçük değil sağ salim alırsın inşallah kucağına 
0 oy
(568 puan) tarafından
Bende ordaydim yeni çıktım sakın imza atıp çıkma onların vardır bir bikdigi bak bende senin gibi gitmek istedim cikiyim die sabaha kadar bekle dediler sabah bebeğin kalp atışları değişti haklı çıktılar 30 haftalik doğum yaptım bebeğm orda şimdi kuvezde yoğun bakım da daha hiç görmedik 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 377 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,794 soru

24,077,376 cevap

331,003 kullanıcı

...