Şehir hastanesindeyim kızlar. Nst için geldim. 190 çıktı. Bebeğin çok yorulmuş ne yaptında yordun dediler. 2 otobüs ve metroya binerek geldim yoruldum dedim. Özel arabayla gel 35+3 günlük dediler. Midesi küçük dediler. 11.50den beri hastanedeyim. Alttan muayene yapıldı 2 kere. Kan idrar aldılar. Kolum mosmor oldu damar yolu acamadilar. Elimin üstünden açtılar. Eşim kaynanam aşağıda bekliyorlar 2saat sonra doktor gelicekmis 8e kadar burdayım sanırım. Akşam taburcu etme taraftarı değiliz dediler. İmza atıp çıkarım dedim . Havasız burası susadım acıktım yemek verdiler tam açlıktan ağlarken
Çok stresliyim. Bu arada 2 saat nst baktılar 150- 155- 158 civarıydı. Servis bolumundeyim şuan dua edin kızlar bana evime sagsaglim gideyim
Biran kendimi gördüm gülüm seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyo sabret eve gitme gitme diyorlarsa bende öyleydim birde sabaha kadar yemek vermediler Bana eve gidemezsin deyince imza atıp çıkarım dedim ve geldim eve ertesi gün sancım başladı keşke hastanede kalsaydım dedim
Geçmiş olsun canım. Doktor ne diyorsa yap tehlikeye atma derim
1,487,595 soru
24,318,352 cevap
345,183 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın