0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından

Cuma günü ameliyat olucam Dr cuma yapalimm dedi. Perşembe ararlar dedi. Aksam anestezi görür dedi. Neyse şehir hst de olucam. İstanbul'da . Ama yarış için bugün aramaları gerekmiyor mu normalde. Yarışlar sabahtan mi yapılıyor bilen var mı. Yoksa günün her saati yatış oluyor mu

3 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

a cabuk gelmis sira:)) 

. ben sabahtan gttim hastaneye yatis yapildi damar yolu acildi  dr geldi son bi beni gordu odada . isteklerimi sordu .9 da ameliyata girdim. 7 de hastanedeydim sabah. ama ameliyattan bi hafta once kan testi verdim . bi aorun skinti varmi diye kan degerlerine baktilar .

(9,080 puan) tarafından

insallh cnim hayirlisi ile gir cik insallah . ameliyat sinrasi on gunu atlattinmi gerisi rahat

(1,518 puan) tarafından

Evet evett... Bakalım başımıza ne iş gelecek:D

(1,518 puan) tarafından

Casperiyee hastaneye giderken ne almalıyım peki yanimaaa:)) az yardımcı ol su kardesine 

(9,080 puan) tarafından

1. boyun yastigi al o cok iyi oluo . 
  2. pipet al  suyu pipetle iceceksin  daha rahat icilio yani. 
  3. yuz yikama pedi al kendine evde yuze su demicek ya o cok iyi oluyo onla yikadim duruladim yuzumu hep
  4. eve ananas stokla sut muz ananas bizt yaparsin ilk birkac gun yumusak sivi seyler yemek gerekio zaten nefes alinmio diye bise cigneyemiyosun cignerken nefes alinmio yani biraz zor;)
  5. bide et suyu tavuk suyu yap corbana falan katarsin.  kemiklerin kaynamasinicin iyi oluo.
  6. onun harici dr zaten burun temizleme fisfisi verecekdir sinus rinse burnu bolnbol temizlicn bi delikden su sikacan obur delikden cikacak su

(9,080 puan) tarafından

bide buz jeli al iki tane avuc ici kadar. hastanede buz koymak gerekio . ozelde bile cok fazla yoktu diger hastalarada veriyolar ya. sen kendininkini gotur devlette daha azdir bence .buzluga kiydurtturursun seninkileri eridkce kendi buzlarinida kullanirsin

-Reklam-
0 oy
(364 puan) tarafından

Dr bana yatış günü verdi öncesinde kan verdim ekg falan çektiler yatış günü gel dedi gittim ilk gece 12 den sonra bişey yemedim sabah damar yolu açıldı 2 saat içinde ameliyata aldı beni 

Ameliyat 4 saat sürdü yaz mevsiminde olduğum için soğuk yerde bekletiyolar biraz 

(1,518 puan) tarafından

Sen berde oldun canim

(1,518 puan) tarafından

Rinoplasti mi senin ki yoksa fonksiyonel mi

(364 puan) tarafından

Rinoplasti diye geçiyo galiba canım 

Benim burnumda kemer vardı bide yamuktu 

Şırnak ta oldum 

Sağlık amaçlı oldum bide dr ücretsiz estetik yaptı devlet hastanesi 

(364 puan) tarafından

Özel hastanede 30 bin civari dedi ameliyatı estetik ameliyatini o kadar param yoktu 

Doktorumdan Allah razı olsun çok iyi bi doktordu ama tayini çıkmış 

0 oy
(6,739 puan) tarafından

Eşim şubat ayında oldu çarşamba akşamı yattı perşembe günü sabah ameliyat oldu cuma günü öğlen taburcu oldu

(1,518 puan) tarafından

Estetik de oldu mu peki bunları olurken

(6,739 puan) tarafından

Yok canım olmadı burunun görüntüsünde sorun yok zaten eşimin ama estetik de olanlar vardı onlar bizden bir iki gün fazla yattı onların göz altlarında morarma olmuştu sen estetik mi olacaksın

(1,518 puan) tarafından

Benim fonksiyonel. Hem nefes alamama kıkırdak egrikigi burun eti buyumesi hemde estetik. İkisi bir olacak . Ücret ödediniz mi

(6,739 puan) tarafından

Yok ödemedik estetik olanlar ödüyormuş sadece

(1,518 puan) tarafından

Anladim canimmm geçmiş olsunn

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 284 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
20 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mryem0625 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,327 soru

24,123,273 cevap

333,589 kullanıcı

...