0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hızlı zayiflamam lazım diyetteydim bozduydum ucunu tutamıyorum bana tüyolar verirmisiniz nasıl yaptınız burda bı kaç kişi güzel kilo vermişti lütfen bı yardımcı olun :(

3 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından

Şuracıkta bekliyorum.:)

tarafından
Bekleyelim bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Takılı bana:D:D.         .

tarafından
:D napcaz bilmem kizzz
(1,797 puan) tarafından
Bende takılım sana nasıl olcak o iş :)
tarafından
Potlarima bakın kızlar 18 kilo verdim şimdi bı 5 kilo daha vermeye niyetlendim:D
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım nasıl kilo verileceği belli. Porsiyon kontrolü yapıp, kilo yapacak şeylerden uzak duracaksın. Akşam 7 den sonra birşey yemeyeceksin. Bol su ve spor.  Birşey merak ettim. Çok fazla mi kilon var da bu kadar sıkıntı yapıyorsun kendine. Daha önce bir kaç postuna da denk geldim zayıflama ile ilgili. Hatta herbalife falan da kullanmıştın diye hatırlıyorum. 
tarafından
Ya kilom çok fazla değil ama basenim var üstüm ince altim kalın giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime takıntı ettim galiba kullandım ama sonu hüsran ise yaramadı aksine 5 kilo aldım birde üstüne oda ayrı dert :(
(7,118 puan) tarafından
Canim basen sikayetin varsa ve yagdan kaynaklı değilse vücut tipin öyledir. Bunun için yapilacak birsey yok. Özellikle bölgesel çalışırsan sikilastikca daha toplu görünür basenin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,479,813 soru

24,215,964 cevap

338,379 kullanıcı

...