0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sabah tartiliyorum mesela 80 cikiyosam akşam 81 çıkıyor nasıl oluyor ve hiç bişey yemiyorum diyebilirim tek akşam yemeği ve ufak tefek öğünler çiğ badem gibi ama çok su iciyom 1 haftadır diyetteyim 82 oluyorum 81 i 3 gündür göremedim 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Vücudun alışma süresinde yani şu an şaşkınlık içinde oda ne yapsam diye düşünüyor garibim :D Sporla desteklersen daha çok verim alırsın 
tarafından
Onuda çocuktan fırsat buldukça yapıyorum ama bı 81 i göremedim
tarafından
Görürsün 10 gün diyet yaptım spor vs 73 ten düşmek bir yana dursun az yemek yesem kilo yapıyordu vazgecmedim devam ettim beslenme alışkanlığıni degistirdim yulaf yemeğe başladım valla gitti kilolar 66 67 arası gidip geliyorum şimdi.  Limonlu su da hep içtim
tarafından
Bende günde 4 buçuk litre ye kadar su içiyom sporda eh işte ev işi vs ayaktayım zaten ama beceremedim sanırım yarın tartilmiycam 1 hafta sonra tartilicam uzak durabilirsem tabi nasıl uzak durdun ay tartidan :D
tarafından
Uzak durmadım ki her gün tartıldım:) Hatta gün içinde 3 4 defa :)))
-Reklam-
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Kizzz bende anlamiom sabah 65 gösteriom sona 66 oluom sonra bi bakkism 67 hahaahahah:D

tarafından
Ay ne alaka deli olucam :D diyetten cikasim var zaten aç geziyorum niye verilmiyor yani
(2,063 puan) tarafından
Benimde öyle bende veremiim  amaa spor çok önemli cnm
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Tartını haftada bir sabah kahvaltı yapmadan wcye çıktıktan sonra, aç tok tartılırsan sürekli motivasyonun düşer kılo vermen gereken yerde kılo alırsın 
tarafından
Kendime hakim olamiyom ay gelip geçip cikiyom verdim mi diye nasıl uzak durabilirim ondan:D
(2,075 puan) tarafından
Benim pili bitti haftada birde tartılamıyorum :)) pili zor bulunuyor
tarafından
Yaa :D saklasam bende ama kendim geri bulurum saçma olur
(2,075 puan) tarafından
At birşeyler yap :P şaka bi yana kendine hakim ol canım, inan aklında diyet olmayınca fazla yeme içme isteği olmuyor farklı şeylerle meşgul olup kafanı diyet şeysinden dağit
0 oy
(912 puan) tarafından
Sabah büyük tuvalete ciktiktan sonra uzerinde ince kiyafetlerle tartinman gerekir asil dogrusu odur aksam tartinilmaz canım. Ve hergun degil haftada 1 gün en dogrusudur
tarafından
Kendime tartidan uzak tutabilsem keşke nasıl becerecem onu bilmiyom :D
(912 puan) tarafından
Bnde sabirsizim o konuda ama insanin motivasyonunu kiriyor tartiya surekli cikmak.
tarafından
Aynen valla bugünden sonra çıkmıyorum ama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sabrettigim (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,927 soru

24,176,035 cevap

336,110 kullanıcı

...