0 oy
641 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

image

image

image

hazir yoğurt ile mayaladm

12 Cevaplar

0 oy
(25,180 puan) tarafından
Olmamış cnm kesilmiş bu 
tarafından
Tadına baktık tuzsuz krema gibi yani çöp
(25,180 puan) tarafından
Peynir yap cnm bunu istersen lor yap börek yaparsın dökme kaynat bidaha içine yogurt koy kaynarken karıştır yavaş yavaş kesilir
(608 puan) tarafından
Canım hazır yogurtla krema gibi oluyor tadı hoş olmuyor Bi dahakine süt alınca mayasını da iste
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bende hazır yogurla mayaların bazen ama benim taş gibi tutuyo cokmu ılık mayaların mayasinimi yada az koydun
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Hazır yoğurt ile mayalama canım birde yoğurdu açtıktan sonra bir yarım saat daha yerinde hiç oynatmadan beklesin daha iyi tutuyor
0 oy
tarafından
Kesilmis canim bu yiyemezsiniz heralde normalde hazir yogurtlq akışkan ve tatlısı oluyor ama ev yogurdu illa yapan vardi etrafında bi kereliğine alsan olur sonra hem kendi yoğurdun la mayalrsin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bende hazır yoğurtla mayaliyom süzme yoğurtla tutuyo :)
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bişey olmaz kız sadece çok iyi tutmamış. 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben hazır yogurt la yapıyorum tas gibi oluyor canm sen mayayı az attın herlde 
0 oy
(15,596 puan) tarafından

Biraz fazla mi bekledi sulanmış 

Ayran yoğurt çorbası yapabilirsin 
0 oy
(53,898 puan) tarafından
hazır yogurtla.tutmuyo guzel activia yla yapiyorlardi sanirim.maya bulamayanlar bide süt sıcaktı sanirim kesilmis gibi duruyo olsun ikinciye daha guzel olur
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bı şey olmaz çöpe vs atma çorbasını yap yada peynirini tadını beğenmedi isen hazır yogurtla yapınca öyle oluyo 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Olmamış canm üstünü kapatamamissin 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Ben kavanozda mayalıyorum hem taze gibi oluyor çok sulanmadan bitiyor. Süte serçe parmağımı sokup 8 e kadar sayıyorum kaç litre sütse o kadar kaşık yoğurdu alıp karıştırıyorum pütürleri kalmasın diye içine sütten ekleyip tekrardan karıştırıyorum. Tencereye boşaltıyorum tekrar sütü güzelce karıştırıyorum. Sonra kavanozlara döküyorum üzerine havlu kağıt ve kapağını vidalamadan koyuyorum sarıyorum. Soğuyunca kapağı açık buzdolabın da 1 2 saat tutuyorum sonrasında kapağını sıkıca kapatıyorum. Taş gibi oluyor dene benim dediğim gibi güzel olacak 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 7,215 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 113 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
22 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.