0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kızlar varsa kaçıncı ayda başladı yürümeye kızım. 17 aylık  oldu 2 aydır yürüyor ama hala tam ddeğil ozellikle dönerken fln dengesini kaybedip çok kötü düşebiliyor sürekli arkasındayım ve bu duruma çok. Üzülüyorum çok istiyorum artık güzelce yürüsün 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,725 puan) tarafından
15 aylıkken başladı yürümeye şuan 16.5 aylık
(456 puan) tarafından
Maşallah cnm nasıl. Şuan yuruyusu tamamen düzeldi mi
(3,725 puan) tarafından
Yani hala tam manasıyla düzelmedi.ama hergun daha iyiye gidiyor diyebilirim 2-3 gündür dönerek oynamaya başladı mesela. Ama ara ara düşmeleri devam ediyor hala
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bunda üzülecek bişey yok canım.. Nasıl ki  Her doğum kendine özeldir, Her bebeğin gelişimide aynı şekilde kendine özeldir. Kimininki 3 yaşında yürür kimininki 9 aylıkken.. İllaki yürür yani endişe etme 
(456 puan) tarafından
Cnm bazen evham yapıyorum hasta fln olabilir mi diye ne bilim korkuyorum
tarafından
Yok canım korkacak bişey yok. Hasta olsa zaten belli eder kendini
(456 puan) tarafından
Canim mesela kas hastalığı fln olsa diyorum Allah korusun kendi desteksiz fln kalkamaz deme ayağa yürüme dışında maşallah konuşması taklit yeteneği anlaması fln çok iyi hatta cümle bile kuruyor kisa kısa tabi babası gelince baba geldı der yada mamma ver der ayşe teyze bile diyor çocuk masallah ama gel gör ki bağımsız olamadık yürüme konusunda mesela ayakta dikeliyor ya desteksiz bir dk sonra geri geri gidiyor koltuğa dayanıyor yada popo üstü düşüyor mesela salondan mutfağa fln gidiyor ben arkasindayım tutmuyorm ama dönerken aniden düşebiliyor inş geçer ya çok dert ettim doktora mi götürsem diyorum virüsten korkuyorum Rabbim yardım etsin inşallah
tarafından
İkiz yeğenlerim var elimde doğdular 1 buçuk yaşındalar onlarda daha yeni yeni düşmeden yürümeye başladılar. Yani her bebek aynı olacak değil. Boşuna bebeği hastanelerde süründürme
+1 oy
tarafından

Her bebek farklıdır kuzum zamanla düzelir<3

(456 puan) tarafından
Amin inş cnm Allah razı olsin
0 oy
tarafından

Büyük oğlum 8 aylıkken yürüdü 

Aha bubsıpada adım atıyor oda 8 aylık :D

Merak etme yürür 

0 oy
tarafından
Bu konuda anne babaya ceker derler benim kizimda 8 aylikken yurudu oglum 10 aylik falandi ama yuruyusun düzelmesi oglumun 2 yasina kadar surdu
(456 puan) tarafından
Cnm 10 aylıktan 2 yaşına kadar yani düştü mu hep nasıldı yuruyusu
tarafından
Paytak paytak derler bizde doktora bile goturmeyi dusundum ki duzeldi cok sukur
(456 puan) tarafından
Kuzum benimki de paytak paytak yürüyor inş düzelir ya

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 267 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 400 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Beyzanur Fidan (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 821 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 340 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melegimin annesi (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,003 soru

24,118,960 cevap

333,365 kullanıcı

...