+1 oy
97 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından
15 aylık bir türlü cignemeyi öğrenemedi zaten sayfamı incelerseniz cok çektim oğlumun elinden meme reddi yapti beni tek 2 hafta emdi sonrasında mama reddi ve biberon reddi derken aylarca siringayla besledim sonra uykusunda besledim derken alerjisi olduğunu öğrendik raporluyum mamaya geçtik onu içmek istemedi 3.5 aylikken mama ve biberon reddi başladıktan sonra kusma sorunu ortaya çıktı 15 aylık hala kusar 1 yaşından sonra azaldi ama hala bitmiş değil ek gıdaya basladik ilk 1 2 ay guzel yedi sonra onu da reddetmeye başladı suan püre kavanoz maması muhallebi çorba bunları bile zor yiyor taneli gelince hemen öğürüyor asla yutmak çiğnemek istemiyor beni o kadar zorladı ki çocuğumun ne bebekligini yaşayabildim ne de kusacak korkusuyla dogru düzgün sevebildim ya o kadar doktora götürdüm o kadar ilaç kullandim boş boş boş bir doktor bana Fizyolojik kusma olduğunu ancak zamanla akli yettikce geçer dedi kusmasi azaldi ama bitmiş değil ustune nir de kronik kabızlığı var hiçbir şey fayda etmiyor kafayı yicem artık boyle olup da sonrasında duzeler var mi acaba 

Bebek Ayı 15

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,978 puan) tarafından

Uzman değilim ama çocuğunuzda ağız içi hassasiyeti olabilir mi? Benim oğlumda da vardı, taneli şeyleri asla yemezdi vs. Ben de çiğnemeyi mi bilmiyor acaba diye düşünürken tatlı bir şey verdim eline ve baktım ki çiğnemeyi biliyor sadece tercih etmiyormuş. Bize bir pedagog duyu hassasiyeti olabileceğini söylemişti, biraz araştırdım ama belirtilerin çoğu uymuyordu. Bir pedagogla görüşün derim, eğer bu tarz bir şeyi varsa belki ergoterapi gibi bir tedaviye yönlendirebilir. 

-Reklam-
+1 oy
önce (9 puan) tarafından

Yemeklerini her zaman ezerek verdim iyiki öyle yaptım kendisi zaten büyüdükçe yedi sende öyle yap bebek o sonuçta boğaza kaçabilir diye ben vermedim şimdi gayet yiyor kendisi 

önce (258 puan) tarafından

Tam olarak ne zaman geçti acaba içime su serptiniz gerçekten yorumunuzla teşekkür ederim

önce (9 puan) tarafından

Sonuçta o bir bebek ve büyüyor dimi hazır değilse sen ne yapabilirsin? Ezerek ver o zamanla kendi kendine yiyecek ben hala eziyorum 4buçuk yaşında ama yeri geldiğinde kendisi yiyor zaten benim düşüncem bu 

+1 oy
önce (1,535 puan) tarafından

Canım benim ki de öyleydi büyüdükçe geçiyor 

önce (258 puan) tarafından

Tam olarak ne zaman geçti acaba

önce (1,535 puan) tarafından

3 yaşına yakın canım 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 282 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy