0 oy
380 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar kilo vermek istiyorum nasıl verebilirim

11 Cevaplar

+1 oy
(30,110 puan) tarafından

Bu derdin dermanı bilen olsaydı simdiye herkes kurulmuştu 

-Reklam-
0 oy
(643 puan) tarafından
Az yiyerek bol su içerek ve birazda spor ve egzersizle
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Sadece diyetisyeni tavsiye edebilirim yoksa kendi kendine verilen geri gelebiliyor bide mumkunse yürüyüş 
0 oy
tarafından
Canım valla ben kendim verdim evde bebeğim var diye spor fln yapamadım evde sadece hareket ekmeği şekeri tamamen kestim porsiyonları küçülttüm su içtim günde bir yeşilçay içtim 26 günüm bugün tartıldim 6 kilo vermişim . 

Sağlıklı beslenerek diyorlar ya aslında dedikleri sebze ağırlıklı yağlı olmayan şeyler ve bol su. Sağlıklı beslenerek deyince komik geliyor bana sanki normalde herkes sağlıksız besleniyor :)))) 
tarafından
Ciddi misin ya hiç mi ekmek yemedin ne egzersizleri yaptın 26 günde 6 kilo çok iyi
tarafından
Canım hiç ekmek yemedim tatlı şeker yok akşamları çoğu zaman sadece çorba salata yedim yalan olmasın 26 günde 1 kez döner ekmek yedim hastaneden dönüşte yorgun ve aç olduğum için :) onun dışında ekmek şeker yok akşam 6dan sonra sadece sade kahve ve bitki çayı içtim egzersiz yapmadım sadece kızım hasta ve huzursuz o yüzden günde en fazla 2 saat uyuyorum malesef o yüzden egzersiz yapacak hal kalmıyor ama ev temizliği fln evin içindeki hareketlerle verdim
tarafından
Peki emziriyor musun ben emziriyorum ama ek gıdaya geçtik çok yemiyor bir etkisi olur mu
tarafından
Bende hiç beklemiyordum eşimde aynı şekilde yaptı o 8 kilo vermiş çalıştığı için
tarafından
Hm o zaman sen az az sık sık ye benim kızım laktoz intoleransı var laktozsuz mama içiyor birde ek gıda o yüzden emzirmiyorum sen emzirdiğin için ye ama yağlı yeme mesela meyve sebze kuru meyve bol su
tarafından
Teşekkür ederim ❤️ ❤️
tarafından
Rica ederim canım :) ❤️
0 oy
(924 puan) tarafından
3beyaz un tuz şeker uzak dur. Bol su))
0 oy
(398 puan) tarafından
Cnm.su an oglum.2 buçuk.aylik bende kilo vermeye karar verdim 1 haftadır kalori hesabı yaparak besleniyorum emziren anne günde 2000 kalori almalıymış fazlasını yemiyorum ve spor yapıyorum 3 lt su içiyorum kalori hesabıyla kesinlikle kilo verirsin 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Boy ve kilonuz kac
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Limonlu su iç sabahları
0 oy
tarafından
Eşim 103 kilodan 86 ya düştü günde 15 bin adım atarak 

Akşamları sadece ciğ köfte yada salata yedi 
0 oy
(39 puan) tarafından
Öncelikle mutlaka kalori hesabı ile yemek ye. Evden çıkıp yürüyüş yapamıyorsan 'leslie' yap. Mutlaka su iç. Deneyebilirsen aralıklı oruç diyetini dene. Ben bu söylediklerimle 1 haftada 2.5 kilo verdim. 
0 oy
(648 puan) tarafından
Kalori hesabı kuzum birde aralıklı oruç var 1 ay dayanabilir sen 10 kilo garanti

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 261 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerr toplandiik (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 518 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
2 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,856 cevap

331,132 kullanıcı

...