0 oy
1,463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim ki karıştırıyor

40 Cevaplar

0 oy
tarafından

karıştırmaz da meraklı bu nu nezaman aldn  bu ne gbi şeyler :)

-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Doktorum bana bebeğin kilo alsin diye bol bol kaşar peyniri ye demişti. Eşimde bana büyük boy kaşar peyniri almıştı. Neyse tabi benim yedek anahtarim hanimefendide vardı aritmasi benim evimdeydi su dolduruyordu güya. Bigun hastaneye geldik kontrole ordan annem gile geldik akşam oldu eve gittik. Sabah kahvaltı yapacaz peynir yok. Heryere baktım dolapta yok ve açılmamıştı peynir daha yeni almıştı esim. Dedim peyniri getirmeyi mi unuttun yooo dün koydum ya dolaba dedi. Oda baktı yok. Neyse bu kahvaltı yapacaz ya geldi ne yicez ona bakacak. Neyse dedim gormemisizdir kahvaltıya oturduk bu geldi dunki peyniri nerden aldin dedi esimde ne peyniri dedi kaşar varya tadı çok güzeldi dün canım çekti geldim siz yokken götürdüm eve aynısından kendinize al onu ben yicem dedi. Eşim şok geçirdi sen benden habersiz dolabı mi açıyon dedi. Evinde altın mi var tabi gelecem aritmam burda dedi. Eşimde sofradan kalktı gitti takım çantasını getirdi aritmayi söktü aldı oraya götürdü . Gelmesin diye. Anahtarı da ver bakım dedi. Bu sefer dönmüş diyor anahtar kalsın bazen evde eksik bitiyor gelip alırım. Eşimde biz evdeyken gel al ver o anahtarı dedi. Yatak odama dahi girerdi . Bikere el kremi istedi ben bulamadım. Komidinin köşesinde gördüm ben dedi. Anahtarı aldığından beri karistiramaz. Ondan önce evimdeki eşyanın uerini benden iyi bilirdi 
(229 puan) tarafından
Tövbe benim ki de bize yollar asla almaz benimkinin de var dengesizlikleri de bu abartmis
(2,575 puan) tarafından
Canım benimki bı ekmek alsa parasını ister benim param yok size ekmek aldım der.  Asla parasını harcamayı sevmez.  Bikere eşim gelirken 2 ekmek al dedi parasını vereceksen alırım benim param yok dedi
(229 puan) tarafından
Esin biliyor huyunu demekki
(13 puan) tarafından
Iyiki almışsınız anahtarı valla ben okadarına goz yumamazdm istediği bi kaşar olsun tabi de öyle hırsız gibi almasi hic hoş değil
(2,575 puan) tarafından
İsteseydi eşim zaten verirdi. Ama biz evden çıktıktan sonra gelip alması eşimi deli etti. Biz bide erkenden çıkmadık evden saat 11 felandi hani erken çıksak dicem belki görmemiştir gicikligina yaptı sonucu güzel oldu
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Karışmaz misafr gibi gelir gider ztn senede 3 defa anca geliyor kalçada platin var bnde 4. Katayım 
0 oy
tarafından
Bi defa yaptı mutfağa girmiş herşeyin yerini değiştirmiş. Bi geçtim oturma odaya dedim ben senin evinin düzenini hiç elledimmi ki sen mutfağı kafana göre değiştiriyorsun :D bi daha da yapmadı
0 oy
(912 puan) tarafından
Karistirmaz. Anahtarim hep kapinin ustunde durur biyere gitsemde evde olsamda. Karsilikli oturuyoruz.
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bana misafire gelmisti gecen sene esimle biz disari cikmistik geldigimde fark ettim cunku belliydi karistrdigi hic yuzune vurmadim Allahindan bulsun dedim sadece bnm degil eltiminde karistrmis
0 oy
(878 puan) tarafından
Ben market iki dk gitsem bile hemen çekmecelerimi açmış bakmış oluyor ve de iz yapıp gidiyorum nelere baktığını görmek icin bunlar ne kadar düzenbaz
0 oy
tarafından
Yatak odam gardrobum haric bakabilir. Sorun degil benim icin
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Neden karıştırıyor yani ne ariyosa siz gosterin rahatlasin kadim yorulmasin boşuna  :) bi evde ne olurki ne aranir
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Konusu bile olamaz bizde müsade etmem.
0 oy
(382 puan) tarafından
2 yıllık evliyim hamileliğimde anahtar verdim olaki bise olursa yetissin diye evimiz cok yakın diye asla evime girip karıstırmaz ben varkende yapmaz  ama suan doğum yaptım  6 gündür her yere giriyor kadın yardım etmek amaclı yapıyor ama sinirlerim cok bozuluyor inan biseler in yerş degistiğini görünce deliriryorum
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Yok karıştirmaz 
0 oy
tarafından
Yooo karıştırmaz neden öyle bişi yapsın kii
0 oy
(161 puan) tarafından
Kendi annem nasıl evimde rahat ediyorsa kayinvalidem de görümcelerim de eder.Onlar da benim ailem.
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Hayır canım  yapmaz  bu zamana kadar hic görmedim 
0 oy
tarafından
Hiç öyle bi şeye denk gelmedim yaptığını sanmıyorum. Bi ara kızım yogunbakimdayken bende kalıyordu bende eşimle annemlerde kalıyordum hastane daha yakın olduğu için. Sağolsun utumu yapmış çamaşır yıkamış istediğini yapabilir evimde çok da sorun etmem 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Evime hiç gelmedi ki :Dd 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Karıştırmaz. Annem de olsa izin vermem. Benim evim benim düzenim benim özelim sonuçta 
0 oy
tarafından
Biz birlik yaşarken kuruyemiş çay yanına ne varsa herşeyi benden saklar gizli yerlerdi bem odama çekildikten sonra birde yatak odasında dolabında saklardi o ve çocukları gider gelir yerlerdi.  Bir gün iki kaşa meyveyi  kış vakti koca balkona değil yatak odasında sakladı.  

Tavuk alındı  bi keresinde diger sabah yemeklik doğradim hazır olsun diye buzluğa atacaktım sen bana sormadan nasıl böyle birşey yaparsın dedi bende bu evde yaşıyorum yemek işine bakan benim mutfağa girdiğiniz yok soracaktım da ne olacaktı pişirmiyorum ki dedim tantana falan kavga çıkardı  kocasına şikayet etti beni kocasıda karı gibi gelip yüzüme vurdu sen söyle şimdi bunu okuyan,  bırak o karıyı evimde serbest bırakmak evime alır mıyım? 
0 oy
(56 puan) tarafından
aynı evde yasiyoruz ve gizli gizli hep odamı gezer 6 senedir boyle kendi utansın 60 yasina gelmis 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 703 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,692 göst.
3 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 520 göst.

Kategoriler

1,473,885 soru

24,131,055 cevap