+1 oy
502 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından

Halıları vericektim yıkamaya misafir gelecek 3 erkek 1 bayan yemekli gelecekler düğüne gidiyorlarmis kaynanam malzmee koymuş . Ne yapsam sizce

12 Cevaplar

+8 oy
önce (338 puan) tarafından

Senin evde kac aydir bi temizlenmedi😂🤣🤣🤣

önce (98 puan) tarafından

Hiç sorma ben hamile olmasan ah heryerintemizlerim

önce (338 puan) tarafından

Bende hamileyim yazdan beri bu kacindi dip temizlik yaptim suanda dogum temizligi yapiyorum

-Reklam-
+5 oy
önce (15,890 puan) tarafından

Tam da sana böyle biri lazımdı ki şükür gelmişler evin temizlenecek 🥳🥳

+4 oy
önce (23,176 puan) tarafından

Bence sen trolsün. Bu kadar tembellik iş bilmezlik fazla çünkü. Ancak bı trol bu kadar aynı konularda post açar.

önce (899 puan) tarafından

Aynısını ben yazacaktım. Trol bu bence de. Dalga geçiyor insanlarla. 

önce (22,429 puan) tarafından

Hep aynı konuları sorması dalga gecer gibi banada öyle geldi aylardır halı boya dedi simdi temizlik halı yika kaldır kenara serme zaten yaz sıcak neyini sorup duruyorsun ki bende yıkadım kaldırdım silmek süpürmek kolay oluyor diye doğuma yaknda süpürür siler sererim bunu devlet meselesi yapmaya gerek yokki sevgicimmmm..

önce (23,176 puan) tarafından

Cevap da vermiyo. Yaziyo sonra dalgasını geciyo

İşine gelene yazıyor bazıları aşko 

+3 oy
önce (89 puan) tarafından

Daha vermedinmi halıları haliciya ben ikincisi temizliği yapacağım büyük kışlık hazırlıklar bile yaptım 

Kanka hamileyim ağır geciyir

+1

Şöyle naz yapamadım şehirli tiroit hastalığı yaşadım doğuma kadar riskli gebelik geçirdim her an herşey olabilir ama hiç bak yapmadım her isimi kendim yaptım helal olsun valla nasıl basariyonuz 

önce (1,858 puan) tarafından

5 yaş  bir buçuk yaş ve riskli gebelik le yapamadim ruhumda yok  eyvallah etmem kafası kurtulamadim gitti

önce (1,564 puan) tarafından

Ben doğuma gideceğim saat bile sancılı sancılı yerdeki oyuncakları topladım halada dalga geçerler benle doğuracaktı hala gözü etraftaydı diye hamilelik hastalık değil evet son aylar insan baya zorlanıyor ama yinede iş görülüyor 

Dimi ama insanları anlamak zor 

+3 oy
önce (27,046 puan) tarafından

Verme artık gerek kalmadı bacı

+2 oy
önce (119 puan) tarafından

Başlık pek bi alakasız olmuş kız :) 

+1 oy

Biz ne bilelim kız ne malzeme koydu evinde ne var ne yok yemeklik hani 

Malzeme olarak değil temizlik 

+1 oy

Kız sende ne nazlandin bacım su bende hamileyim erken doğum riskimde var ama her hafta temizliyorum elimden geldiği kadar halıda yıkadım 1 ay önce esimede yikattim mutfaginkini kaç kere oturma odası halısını sildim bu kadar da nazlanma ayol yap yavaş yavaş 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Misafir sonuçta salonu tuvaleti koridoru görür çok çok hiç birşey yapamazsan oraları temizle zaten hamilesin detay temizlik göze batmaz bence

önce (281 puan) tarafından

Halıların çok kirliyse katla kaldır halı yıkamaya verdim daha gelmedi dersin ayıp olmaz yani

0 oy
önce (5,895 puan) tarafından

Veriyorsan ver halıları aa bu evde neden halı yok diye bütün ahaliye duyuracak değiller yıkamaya verdim dersin olur biter insanların önüne bi kap yemek yapacaksın ne zoruna gitti doktor bana yerinden kalkmayacaksın dedi ona rağmen bütün evimi çiçek gibi yapmıştım senin hamileliğin ağırlığından ziyade biraz tembellik var öyle görünüyor 

0 oy
önce (3,217 puan) tarafından

Halı örtüsü ser banyo TV yıka toz al mutfağı topla

0 oy
önce (462 puan) tarafından

Sen bişey yapma misafire yemek ver büyük nimet senden hadi selametle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 327 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
+1 oy