0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar genetik test hakkında bilgisi olan var mı nasıl yapılır

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
canm bebegni kaybettnya arastrcaklar buyuk ihtimalle sebebini
tarafından
Evet canm ondan yapicaklarmis
tarafından
yaptrt öğren asıl sebebini Allah sabr versn
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(805 puan) tarafından
Canm ben iki tane kaybettim ilk bebekleri mi sonra üniversiteye yönlendirdi doktorlar kan aldılar bir kaç tüp 2 yada 3 ay sonra sonucum geldi kan pıhtılaşması çıktı sonra rahim filmi istendi perde çıktı rahim de ameliyat oldm
tarafından
Bende kan pıhtılaşması çıktı kadın doğum doktoru hemotolojiye gönderdi doktor baktı devamlı kontrole gittim başta düştü benim sonra yükseldi  ne ilaç nede iğne vermedi  gerek yok dedi
(805 puan) tarafından
Canm ben iğne vuruyorum hergün kaç tane doktora göründm yüksek çıkmadığı halde her ihtimale karşı vuran gerekiyor dediler
tarafından
Bana gerek yok dedi doktor suanlik hamileliğini etkilemez dedi doğumda sıkıntı olmaz dedi doğum yaptım bebeğim 6 gün yaşadı öldü
(805 puan) tarafından
Evet biliyorum çok üzüldüm çok kötü oldum çok ağır bir imtihan ağlayarak okudum mesajlarını canm benim Rabbim sana sabrını versin insallah dünya zaten bir imtihan değil mi bizim için Rabbim böyle diledi sabret. Sabrın sonu selamettir canm benim
tarafından
Amin inşallah canım çok zor valla halada gözümün önünde bebeğim gitmiyo yüzü
tarafından
Rabbim.kimseye evlat acısı vermesin
tarafından
Benimde rahimde perde var amaliyat oldum.1 sene sonra tekrarladı.suan 5 aylik hamileyim ve perde hala duruyor
(805 puan) tarafından
Amin amin inşallah ya zor olmaz mi
(805 puan) tarafından
Bnde hamileyim nasıl tekrarladi nasıl anladnz korktum şimdi
tarafından
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım
(805 puan) tarafından
Amin canm benim inşallah çok zor günler geçirdim bende çok korkuyorum ama Rabbim ne dilemsse odur
tarafından
Tabikide canm Rabbimden geldik tekrar ona donucez cennette bizi bekleyen kuslarimiz var
Şefaatcimiz olucaklar
tarafından
Canim yine gebelikte cikti.ben nasilsa ameliyat oldum die hamile kaldim rahat rahat.sonra dr perde hala duruyor diyince şok.oldum suan ic8n bi sıkıntı yok dedi ama erken dogum riskin fazla dedi.seni korkutmak istemem ama belki senin yoktur.ama sıkı kontrol ettir nolur nolmaz
(805 puan) tarafından
Aynen öyle canm benim hamd olsun.
tarafından
Kendimi böyle teselli ediyorum bizi bu dünya değil öbür dünya lazım canm
(805 puan) tarafından
Ama histeroskopiyle bakılınca yada rahim filmin de ancak görülür sizin alttan mi muayene edip gördü
(805 puan) tarafından
Teselli değil cnm gerçekler evet cennet kuslarimiz bekliyor bizi Rabbim böyle layık gördü demek Rabbim bizi çok seviyor hamd olsun . Aynen öyle önemli olan öteki taraf
tarafından
Histereskopi ile amaliyat oldum bende.ankara ozel bi hastanede .bu benim 2 gebeligim ilk cocugum cok.sukur sağ ama 33 haftalik doğdu.neyse 2. Gebelikte erken dogum yapmamak icin ameliyat oldum.1 sene sonra tekrar gebe kaldim iste dr ben dedim perde var die oda evet hala var dedi.ultrasonda cikti bebek buyudukcede dahada orataya çıkıyor. Sonra bebek büyüdükçe alana sığmıyor ve erken dogum oluyor malesef
tarafından
Rabbim sevdiği kullarının imtihana koyarmis çok şükür
(805 puan) tarafından
İnşallah öyle bişey olmaz. İnşallah sağlıkla zamannda dogarsnz çok zor o perde ameliyatı.
(805 puan) tarafından
Aynen canm benim
tarafından
Amin canim inşallah.size tavsiyem mutlaka rsikli gebelik uzmanına gidin artik.onlar ayritili ve dikkatli oluyor.bana dr damar tıkanıklığı ic8n aspirin verdi hergun bir tane aspirin aliyorum
tarafından
Canm perinotoloji doktorunada gittim ben
0 oy
tarafından
Canim hangi sehirdesin bu konuda ankarada ankara cebeci tip fakültesi uzman tavsiye ederim.ozel yapan yerlerde var ama cok pahali ben 3000 tl dediler en son.
tarafından
Ben denizlideyim canm
tarafından
Mutlaka üniversite hastanesine görün. Imkanin var ise ankara gel....Genetik test gerçekten çok onemli .benim bi arkadaşımın 15 sene bebegi olmadi. Sonra bu testten sonra hasimeto triyit diye birşey cikti.onun ilac8ni falan aldi herneyse simdi 4 yasinda oglu var cok sukur
tarafından
Gidicem zaten canm inşallah üniversiteye
tarafından
Allah yardimcin olsun canim.rabbim yine nasip eder inşallah. Biraz dinlen toparlaan
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(446 puan) tarafından
Canım senden we eşinden kan alıyorlar yurt dışına gidio o kan çıkması iki ay filan sürüyor ama inşallah tedawi edilebilecek birseydir sizinkisi rabbim yardımcınız olsn
tarafından
İnşallah canım amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
18 cevap 583 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,197 soru

24,083,069 cevap

331,306 kullanıcı

...