0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar genetik test hakkında bilgisi olan var mı nasıl yapılır

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
canm bebegni kaybettnya arastrcaklar buyuk ihtimalle sebebini
tarafından
Evet canm ondan yapicaklarmis
tarafından
yaptrt öğren asıl sebebini Allah sabr versn
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(805 puan) tarafından
Canm ben iki tane kaybettim ilk bebekleri mi sonra üniversiteye yönlendirdi doktorlar kan aldılar bir kaç tüp 2 yada 3 ay sonra sonucum geldi kan pıhtılaşması çıktı sonra rahim filmi istendi perde çıktı rahim de ameliyat oldm
tarafından
Rabbim sevdiği kullarının imtihana koyarmis çok şükür
(805 puan) tarafından
İnşallah öyle bişey olmaz. İnşallah sağlıkla zamannda dogarsnz çok zor o perde ameliyatı.
(805 puan) tarafından
Aynen canm benim
tarafından
Amin canim inşallah.size tavsiyem mutlaka rsikli gebelik uzmanına gidin artik.onlar ayritili ve dikkatli oluyor.bana dr damar tıkanıklığı ic8n aspirin verdi hergun bir tane aspirin aliyorum
tarafından
Canm perinotoloji doktorunada gittim ben
0 oy
tarafından
Canim hangi sehirdesin bu konuda ankarada ankara cebeci tip fakültesi uzman tavsiye ederim.ozel yapan yerlerde var ama cok pahali ben 3000 tl dediler en son.
tarafından
Ben denizlideyim canm
tarafından
Mutlaka üniversite hastanesine görün. Imkanin var ise ankara gel....Genetik test gerçekten çok onemli .benim bi arkadaşımın 15 sene bebegi olmadi. Sonra bu testten sonra hasimeto triyit diye birşey cikti.onun ilac8ni falan aldi herneyse simdi 4 yasinda oglu var cok sukur
tarafından
Gidicem zaten canm inşallah üniversiteye
tarafından
Allah yardimcin olsun canim.rabbim yine nasip eder inşallah. Biraz dinlen toparlaan
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(446 puan) tarafından
Canım senden we eşinden kan alıyorlar yurt dışına gidio o kan çıkması iki ay filan sürüyor ama inşallah tedawi edilebilecek birseydir sizinkisi rabbim yardımcınız olsn
tarafından
İnşallah canım amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
0 oy
18 cevap 581 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,054 soru

24,081,124 cevap

331,214 kullanıcı

...