0 oy
871 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,878 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar Ar pseudo torch sendromu diye bir hastalığı varmış . Doktor yürümesi mucize olur, yatalak olur dedi. Hastalığın tedavisi yokmuş . Bu hastalığa sahip çocuklarda erken çocukluk döneminde kayıplar görülmüş (0-6 yaş) Tek yapabilecegimiz şey nöbetleri durdurmaya çalışmak , fizik tedavi görmesiymis  . 🥺 Oğluma bişey olursa ben kafayı yerim kızlar hiç iyi değilim 😢😢

31 Cevaplar

+3 oy
önce (46 puan) tarafından

Ne yazacağımı bilemedim kalbim sızladı çok üzgünüm 😞 ama Allah'a sığın o en hayırlısını verendir

Tahmin ediyorum. Evlatla imtihan en ağıri ama bak guzelim Allah en sevdiği kulunu bile bununla imtihan etmiş biz kimiz ki hangimizin , hangi evladınızın garantisi var ? Oğlumun görüp görmediğini anlamak için 7 ay ben karanlıkta boğuldum görmese ne diyebilirdim ki onu bana veren onun sahibi Allah  onun Allah'ın sana verdiği güzel bir emanet olduğunu unutma ve bu güzel hediyenden beni ayırma diye dua et 

önce (1,878 puan) tarafından

Dua ediyorum canm bu tür tesellileri ben de yapardım ama sıra kendine gelince öyle olmuyor 🥺 kahroluyosun üzüntüden 

Kusura bakma üzüntüden ne dedigimj bilememisim tersler gibi olmuş yanlış anlaşılmasın lütfen 

Allah razı olsun canm söylediklerin icjn 

Canım ben de şimdi gördüm estağfurullah olur mu hiç yanlış falan anlamadım zaten sen nasıl oldun iyi misin biraz daha

Çok şükür canm biraz daha iyiyim oğluma bakınca gözyaşlarım akıyor istemsiz toparlanmam biraz uzun olacak 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,459 puan) tarafından

Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin 🥺

Peygamberimizi aglatmiş bir imtihan

Güçlü ol rabbim büyük bazen dk çok korkutuyor babama 5 6 ay anca yaşar dediler benim babam 9 yıl savaştı 

Ben de umudumu kesmiyorum Rabbimden. İnanıyorum oğlum iyi olacak

önce (1,459 puan) tarafından

Amin ecmain inşallah hayırlısıyla yürüdüğünü görür paylaşırsın 🩷

Ah canm inşallah inşallah 🥺

+1 oy
önce (344 puan) tarafından

Rabbim o küçük yavruma acil şifalar versin inşallah kıyamam ona ah canım benim... sana da sabırların en büyüğünü diliyorum bu süreçte Allah yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm boğazım düğümlendi

Allah razı olsun canm benim inşallah hiç iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum 🥺

0 oy
önce (8,626 puan) tarafından

Allah şifa versin çok üzüldüm :( Allah sanada güç kuvvet versin. 

Sağol canm amin 🥺

0 oy
önce (501 puan) tarafından

Allah şifa versin 😟 instada demir bebek var azimle yürütmeye başladı annesi onu incelemenizi bi tavsiye ederim

Ben de azim ediyorum günde iki saat onunla ilgileniyorum yürüsün boynunu tutsun Gülsün diye ama yok

0 oy
önce (3,726 puan) tarafından

Rabbim şafi adıyla şifa versin. Allah'tan ümit kesilmez güçlü olmaya çalış, yavrunun sana senin iyi olmana ihtiyacı var. Senin nasıl duygular yaşadığını hisseder sen iyi ol ki o da iyi olsun🤲

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım güçlü durmaya çalışıyorum 

0 oy
önce (9,413 puan) tarafından

Güçlü olmak zorundasın. kabullenmek zorundasın. sen iyi olacaksın ki o da iyi olacak. 

bizim de bir meleğimiz var, yaşaması mucize. Allah sabır versin, güç versin size 

Kabullenmek istemiyorum 🥺 oğlum iyi olacak biliyorum 

önce (9,413 puan) tarafından

herkesin bir sınavı var hayatta, senin payına düşen bu olmuş. içinin yangınını tahmin bile edemem.

oğlun sevgi ile iyi olacak 

İnşallah canım benim . Sürekli  onunla ilgileniyorum tüm günüm onunla 

0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

yaa ne denir bilemiyorum ki yaa:(( çok üzüldüm Allah'ım şafi ismi ile şifasını versin inşallah sana da güç kuvvet versin canım ❤️

Amin canm inşallah Allah razı olsun

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 

Sen iyi ol ki oğlun da iyi olsn güçlü olsn 

İyi olmaya çalışıyorum Çok sağ ol canım

0 oy
önce (4,821 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardimcin olsun bacım benim 

0 oy
önce (600 puan) tarafından

Canım benim Allah yardım etsin rabbim şafi ismiyle yavrucaginda şifa versin İnşallah , Rabbime dua et bende hep tanıdık tanımadık bütün çocuklara dua ederim sen güçlü ayakda dur çok zor biliyorum ama , güçlü durcan çocuğuna yansitma oda iyi olsun ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim kolaylik versin sen çok güçlü bir annesin rabbim yardımcın olsun özele götürdün mu hiç 

Amin canm inşallah Allah razı olsun. Ozelle alakası yok ki . Bu götürdüğüm nöroloji uzmanı çok methediliyor gerçekten de işinde iyi .. genetik test verdim sonuclanmasaydi özelde verecektim ayrıntılı bakılsın diye. Aynı şeyi özelde de söylerler 

Anladım cnm ama bi hastalık için aynı domtorun dedigine bakmayın diyorlar normalde kuzum ondan sordum Allah'a emanet ol 

Evet hastalığın belirtileri gelecekte yasayacaklarimiz hakkında başka doktorla da görüşürüm 

İnşallah cnm haber ver yinede 

Tamam canm 

0 oy
önce (7,815 puan) tarafından

Rabb'im evladına şifa versin imtihanınızı kolay eylesin 🤲 çok zor bir durum sizler için ama Allah'a sığın ancak bu şekilde üstesinden gelebilirsin bu durumun 😢

Allah'a dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden zaten rabbim dualarımı kabul etsin inşallah 

0 oy
önce (35,691 puan) tarafından

Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın bir mucize olur inşallah çok üzüldüm 😔

0 oy
önce (364 puan) tarafından

ikurken aglamaya basladim rabbim mucizeler nasip etsin size insallh sen guclu dur ki poyraz senden guc alacak

0 oy
önce (1,520 puan) tarafından

Rabbim şifa versin Rabbim acısını göstermesin.

Allah tan ne geliyorsa baş göz üstüne. Çocuğun için güçlü ol canm. Allah büyüktür dua et bol bol 

Hamiel iken fark edilmedi mi birde bebeğin kaç aylık oldu 

Fark edilmedi canm 10 gün sonra 9 aylık olacak

önce (1,520 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun 

Sağol canım

0 oy
önce (982 puan) tarafından

Rabbim zorunu kolay eylesin güç kuvvet versin korktuğun yere uğratmasın öyle güzel günler yaşa ki bu zor günlerini unut Allahım kimseyi evladıyla sınamasın 

Amin canm benim amin Allah razı olsun inşallah 

0 oy
önce (512 puan) tarafından

Doktorlara inanma lutfen kendine gel teheccud namazlarina kalk canim benim cok zor biliyorum ama dayanamak zorundasin basta sen inanmalisin oglum iyi olcak onun guclu annesi var demelisin 

Herkese anlatma. Bos tenekelerden cok ses cikar kimin olcegini rabbim bilir lutfen guzel dusun guzel olsun 

Evet çok haklısın . Teheccüd namazını kılmayi ben de dün gece düşündüm başlayayım diye . 

0 oy
önce (3,025 puan) tarafından

Babamın ikinci evliliğinden olan oğlunda da dmd ye benzer bir hastalık çıktı ama Türkiye'de örneği yok dünyada 1 çocukta daha varmış. Umudunuzu kaybetmeyin teknoloji sürekli gelişiyor. Birkaç seneye hiç ummadiginiz bir mucize olabilir. Siz fizik tedaviyle devam edeceksiniz elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız Allah'tan ümit kesilmez inşallah bir çaresi bulunur 

Orası öyle tabi inşallah rabbim derdimjn dermanını gönderir 🥺

0 oy
önce (1,967 puan) tarafından

Allahım büyük çok üzüldüm çok güclü olmak Allahım şifa versin İnşAllah🤲🥺 

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,488 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah 🥺 😢 en çok korktuğum şey evlat acısı . Rabb'im düşmanımın başına bile evlat acısı vermesin. Allah'ım sonsuz kudret sahibidir . Derdi veren dermanınıda versin inşallah. Allah'ım mucize versin iyileşsin Poyraz kuzumuz ❤️🥰

Amin canım benim inşallah küçücük bi kuzu insan bakmaya kıyamıyor 🥺 rabbim onu korusun şifa versin. Dualarımız kabul olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
+7 oy
42 cevap 2,396 göst.
0 oy
28 cevap 1,237 göst.
+3 oy
32 cevap 1,238 göst.

Kategoriler

1,495,514 soru