0 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (350 puan) tarafından
Kızlar kayinvalidemin akrabası gelicekmis bugün kaynanamim telefonuna ulaşmak ne mümkün kimse aramasin diye kapatıyor sürekli neyse kadın beni aradı annen evde mi acaba diye bende hic bilmiyorum dedim bi onu ara sor dedim aramış kaynanami geline git ben evde yokum demiş kadına beni ariyo bak sen çağır onu bana gelmesin hic cekemem diyor resmen insan ayırıyor aman kimse gitmesin evine o kadar titiz sanki evini kirleticekler sırf evi pislencek diye insan kabul etmiyo ya bilip duruyor bebegimin durmadigini basımın üstünde yeri var tabi misafirin ama boyle davranması beni çok kızdırdı ben mahcup oldum kadincagizin yanina cikamadim yemek yapicam birlikte yiyelim diye çocuk durmuyor uyumuyo ona veriyorum ama yabancı biliyor daha çok agliyo artik zar zor yemek yaptım yedik ictik kaynanam aramış e yemek var mi bizde geliyoruz ya bi gel bi yardim et digmi nerde bende hic yüz vermedim sofra bile hazirlamadim çoluk çocuk yemek yemeye gelmişler geçtim yatak odasına bebegimle ilgilendim bide bana pişkin pişkin diyoki ben gideyim eve düş alayim belki gece gelirim ay allahım bu kadar yuzsuzluk olmaz ya 

3 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Rabbim peygamber sabri versin çekilecek dert değilmiş canım 
(350 puan) tarafından
Evler ayrı canım ama ayriyken bile yetmeyi başarıyor bunaltti beni
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Gece gelip napck merak ettim evi yokmu bunun ya misafiri sana gonderyo gece gelirim dyor 
(350 puan) tarafından
Ya canım laf olsun diye diyor hic gece gelirmi kim yatıp dinlenicek o gelirse akrabasının yaninda iste bak kaynanası yalniz birakmiyo desin laf olmasın diye o kadar nispet düşkünü o kadar çıkarcı bi insanki anlatamam
0 oy
(331 puan) tarafından

Allah sabır versin canım senin evin kirlenmiyor mu sanki yani bide çocukla misafirden sonra mutfağı ve odayı şöyle bir temizlemek gerekiyor ister istemez birşeyler dökülebilir yani ama sen çocukla yapacağına keşke misafirlerini o ağırlasa :(:ermm: bide misafir bereket derler kirlenecek diye kimse kimseye gitmesin o zaman :(

(350 puan) tarafından
Kaynanam öyle canım ya ev kirlenicek yada hizmet etmesi zor geliyor ona ya yazıda genç daha 38 yasında ufacık çocukları var gönderiyor bana susun diyorum susmuyolarda e benimki bi yerde agliyo onlar bi yerde gören diyor zaten senmisin yeni gelin yoksa kaynanami belli değil diuolar
(331 puan) tarafından
Hey Allahım yaa eşin ne diyor bu duruma canım sonuçta sana yardım etmesi gerekiyor k.validenin ama sen ona yardım ediyorsun daha çok bu arada merak ettim k.validen 38 yaşındaysa esin ve sen kaç yaşındasınız canım k.validen genç diye merak ettim
(350 puan) tarafından
Ben 19 eşim 24 yasında canım oda kiziyo söyleniyor annesine demedigini bırakmıyor bi sure gelip gitmiyor sonra yine basa donuyor eşim çok sinirli birisi çok kızar boyle durumlara ama kayinvalidemde is bitiyor biz ne desek haksiz oluyoruz hep bi bahanesi var kadının e ben geliyorum evi temizliyorum yardim ediyorum diyor yaptığı da sadece bulaştıkları lavonun içine koymak ortadan kalksın diye e makina bos anne niye yerlestirmedin diyorum bel fıtığı var bende eğilip kalkamiyorum diyor insan kullaniyo daha bu anlattıklarım azicigi canım daha gorsen
(331 puan) tarafından
Allah hayırlı geçimler versin canım inşallah düzelir önemli olan eşinle iyi olman

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 822 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,279 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,420 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,315 göst.