0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bana zaten deger verdigini dusunmuyrdm ama bunu da duyacgm hic aklıma gelmezdi .Arabası var bilezigimi vermstm arabaya biraz once bi konu gecti ona bir sey olursa araba cocuklar 18 yasına kadar babasıninms sonra çocuklarınms şastm kaldm tabi ki cocukların olur ama ben bugüne kadar parasına malına hicbir zaman sahiplenmeme ragmen böyle bir sey soylemesi canimı sıktı.Bugüne kadar da hep böyle malını esirgeyen laflar ederdi.Ama bu agır oldu gibi .Aptalmsm ya ne diye vermssm o bilezigi ...

7 Cevaplar

0 oy
(2,621 puan) tarafından
Daha akıllan bi iğne bile verme verirsen de alacağı şeyi üstüne yap
(1,372 puan) tarafından
Salaklık ya bilezigi de annesi babasi aldigi icin kendinin görüyor
tarafından
benmkilerin.aynisi ev araba hepsi oyle aldıkları bilezik de kendilerinin zaten.biz hicbsey yapmiyoruz hicbseye hakkimizda yok
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Bak boşuna demiyorlar kenara atın die aldır bileziğini ama sen öyle dedin deme canım takcam de
(1,372 puan) tarafından
Yok dedim bende arabayı degistirdiginde benim bilezigimi geri ver diye .
(3,549 puan) tarafından
O ne dedi canm
(1,372 puan) tarafından
Bilezikleri annesigil aldıgı icin onun göruyor kendince
(3,549 puan) tarafından
Sen sakın ihmal etme canım 5  10 demeden kenara at hayat insana neyi gösterir belli olmaz.
0 oy
tarafından
Araba şuan kimin üzerine ve ne zaman alındı evleneiginizde mi
(1,372 puan) tarafından
Onun uzerine evliyken alındı tabi ki
tarafından
Babasının olamaz merak etme evlilik sürecinde alındığı için yari hakkı şuan bile kanunen senin ona bisey olursa babası havasını alır ancak direkt senin oluyor tamamı onun ne dediği önemli değil
(1,372 puan) tarafından
Yok bir sey yaptrms mı anlamadim bir sey dedi hukuksal demek ki ciddi ciddi kararlar vermis
tarafından
Eğer öyle bisey yaptirdiysa dava açma hakkın var fakat içerik hakkında Bi bilgim yok Bi avukata danisirsan sana net bilgi verir
0 oy
(301 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş canım. Keşke vermeseydin bileziğini.Sen bilezik vermişsin o arabada seninde hakkın var ki bilezik vermesen yine seninde hakkın var. ALLAH Hidayet versin. Hiç sevmiyorum bu gibi mala düşkün insanları. Hayret bişey. 
(1,372 puan) tarafından
Söylüyrm zaten simdi ayrılsak malinin yarisı benim ki zaten benim mehir hakkımi vermism ne diyeyim ki...
(301 puan) tarafından
Eger evlendikten sonra ev araba vs alındıysa yarı yarıya ama evlenmeden önce ev aldıysa yada araba evlilik öncesi olduğu için biraz zor oluyor ikiye bölmeleri diye biliyorum ben
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yanlış olmuş öyle demesi ama sende verme biseyini alisirlar
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Aldır bileziği kendine de birikim yap canım az da olsa zihniyeti ne bozuk ya eşinin 
(1,372 puan) tarafından
Oyleymis gercekten alabilirsm alacgm bakalim dedim istiyrm.diye ama bilezigi de annesigil aldi diye kendinin göruyor
(6,435 puan) tarafından
Öyle bişey yok takı her zaman kadının haaa bende eşimden habersiz bişey yapamam benim diye ama o da yapamaz ayrıca bilezik verdin arabayı kendi üzerine neden almadın yada deseydin ya sen ölünce bütün malın benim baban avucunu yalar diye ben olsam derdim onun bu dengesizliğine
(1,372 puan) tarafından
Aman canm.simdi.bile parasını gönlümce harcayamıyrm ki istemem onun hicbir seyinde gözüm yok zaten keske öyle bir kadın olsaymsm yaranırdm
(6,435 puan) tarafından
İnan benimki bir kere kızı için canımı sıkma herşeyi onun üzerine yaparım dedi babasına söyledim gizlice babası s.çtı ağzına o son oldu araba aldı benim üzerime habersiz para vermesini bişey almasını istemediğimi söyledim son oldu çok şükür ayrıca öyle bir kadın ol olma seninde hakkın var çocuklarının da babası mı çile çekiyor ssen mi
0 oy
(330 puan) tarafından
Bir cift bosansa bile ziynet eşyası kadinlsrindir helel etmezsen o kocana haram olur. Boyle dusunmesi gerçekten cok kotu allah akil fikir versin insallh

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 482 göst.
24 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,253 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,415 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,301 göst.