Kızlar kayinvalidemin akrabası gelicekmis bugün kaynanamim telefonuna ulaşmak ne mümkün kimse aramasin diye kapatıyor sürekli neyse kadın beni aradı annen evde mi acaba diye bende hic bilmiyorum dedim bi onu ara sor dedim aramış kaynanami geline git ben evde yokum demiş kadına beni ariyo bak sen çağır onu bana gelmesin hic cekemem diyor resmen insan ayırıyor aman kimse gitmesin evine o kadar titiz sanki evini kirleticekler sırf evi pislencek diye insan kabul etmiyo ya bilip duruyor bebegimin durmadigini basımın üstünde yeri var tabi misafirin ama boyle davranması beni çok kızdırdı ben mahcup oldum kadincagizin yanina cikamadim yemek yapicam birlikte yiyelim diye çocuk durmuyor uyumuyo ona veriyorum ama yabancı biliyor daha çok agliyo artik zar zor yemek yaptım yedik ictik kaynanam aramış e yemek var mi bizde geliyoruz ya bi gel bi yardim et digmi nerde bende hic yüz vermedim sofra bile hazirlamadim çoluk çocuk yemek yemeye gelmişler geçtim yatak odasına bebegimle ilgilendim bide bana pişkin pişkin diyoki ben gideyim eve düş alayim belki gece gelirim ay allahım bu kadar yuzsuzluk olmaz ya