0 oy
1,624 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ya demin bime gittim alisverisi yaptim kucagimda bimin sepetiyle gelmisim ya ben az hırkızlık yaptım  galiba esim gelsinde gonderem bari Allahtan beni tanıyorlar da hirsiz sanmazlar :ermm::D

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vayy hirhizz seni vayy :D

tarafından
Hee tamam tamam  :Dddd
tarafından
Hemende ikna ediyom he :()(
tarafından
Evet yaa ne edim hemen inanim  :Dd
tarafından
Bana dayanamiyon demekki :)))
tarafından
Evet demekki öyle oluyo  :Dd
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bunu kasadakilede mi görmedi hop nereye die:))))
tarafından
Gormuslerde dedim sepeti calmisim hicmi gormediniz diye abla girdukte sensin diye bisi demedik diyolar taniyolar artik beni kafam dalginken arabayla bilem cikarim ben :)))
(4,098 puan) tarafından
:))))) hahasjajaj
0 oy
(54,054 puan) tarafından

:) ödünç mü aldim kiz :)gule güle kullan :)))) cok güldüm gece gece

tarafından
Kiz sorma bende cok guldum kendime hirsizim ama namısli hirsiz ;))
(54,054 puan) tarafından
olur öyle seyler iyiki marketi götürmedin:)
tarafından
He ya sorma :))
(54,054 puan) tarafından
aklima sey geldi benim ceyiz almada nerdeyse köyü toplamis kaynanamlar :) kapida para veriliyo ya sizde varmi o adet bilmem sandigin ustune biri oturuyo bahsis aliyo (hos ben sandik almadim da caktirma ) neyse para verildi ceyizi taşıyorlar gelen adamlardan biri diyo alin alin kanepeyi halıyı para verdik diye :) seninkide o hesap toplayip götürmüşsun :)
tarafından
Kiz valla benim kafa bugun bende degildi ya gercekten utandim guldum insanlar bana niye bakiyo acaba diyede dusunuyodum megersem sepete bakiyolarmis arabayi alip ciksam sasirmaz markettekiler biliyolar beni ondan :)
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin gece gece güldüm bende yeni evliyken migros un sepeti ile otopark a kadar gidip geri dönmüştüm:))))))
tarafından
Sorma ya :))) hele markettekileri sorma ben bu sepeti calarken niye demiyonuz dedim musteriler direk bana bakti :))
(5,935 puan) tarafından
Insanlarda şaşırmıştır ne diyor bu kızcağız diye
tarafından
He bide tanidik biri geldi napiyon falan dedim napim kadrolu hirsizlik yapiyom :))))
(5,935 puan) tarafından
Allah da seni güldürsün vallahi ağzımı kapatarak kahkaha attım Ay canım benim ya❤❤❤❤❤❤
tarafından
Sorma ya bugun bi alemdi valla :))
0 oy
(733 puan) tarafından
Dalgınlık ya bende geçen markette bişeyler aldım parayı vermeyi unutmuşum ama marketçide hiç istemedi eve geldim aklıma geldi tekrar gittim nasıl utandım ama, adam sorun yok yenge farkettim unuttuğunu hatırlarsa getirir zaten dedim. Ama insan utanıyor ya :) 
tarafından
Onlar beni bilir zeytinyağ gibi uste cikarim hemen :))
(733 puan) tarafından
İyimiş valla :) noldu kız soruyu gizledimi
tarafından
Biri kapatti
(733 puan) tarafından
Kesin admin attı onu yoksa açardı post diye düşünüyorum
tarafından
Sen post gormemissin yeni postlara bak
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Simdi seni sikayet etsem.iceri atarlarmi acepp ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Ne diyecen acaba bu hırkız ama namısli hirkizmi :)))
(5,514 puan) tarafından
Dicem polis amca arkadas diyor "yaptiklarimdan pisman degilim haa aklim halla yapmadiklarimda " hahabab☺️☺️
tarafından
Kiz bikere de naptim bim torbasini satin almistim elimde gidiyom markette yagi peyniri torbaya koydum buyuk paketler elimde kasadan onlari gecirdim neyse ciktim baktim peynirle yag torbada hemen geri gittim bak artik benim pesime birini takin ben istemsizce hirsiz oluyom ddim :)))

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 1,025 göst.
18 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 171 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehiiirim (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,714 soru

24,114,811 cevap

333,183 kullanıcı

...