+2 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (6,745 puan) tarafından

Kizlar istanbuldan denizliye gelen kargom usaga nasil.gitti anlamadim ama arasam bir bunlari beklesem mi bugun teslim.edilcek normalde direk dagitim subesini verirlerdi ama hata yapmislar herhalde

image

4 Cevaplar

+2 oy
(39 puan) tarafından

Ara hemen bekleme

(3,471 puan) tarafından

geldiği gibi kapıda kontrol et, kargocu önünde aç. bir kırılma vs varsa kargoyu kuryeye geri ver. 

(6,745 puan) tarafından

Tamam canım oyle yapayım 

(3,471 puan) tarafından

direkt teslim alamıyorsam ben, kutu açarken mutlaka video çekerim. bir kusur bir şey varsa fotoğraf ve videoları kanıt olarak sunarım 

(6,745 puan) tarafından

Direk alirim evdeyim canım baska ile hic gitmemisti sadece nisanliyken bir kac mutfak esyami trendyoldan almistim kargomun biri bulasiklikti iyice sarmamislar ptt kırmis kargoyu geri iade edip parami almistim normalde hic sorun yasamamistim bu sekilde

(3,471 puan) tarafından

arada sapıtıyor kargocular. Balıkesirden yola çıktı kargom, ankaraya gitti ankaradan bursaya gitti, adanaya geldi, ertesi gün baktım tekrar bursa diyor 😂 10 gün böyle nerde olduğu belli değildi. aradık, kargoyu buldular kamyonla değil küçük arabayla getirdiler sonra 😂

-Reklam-
+2 oy
(14,634 puan) tarafından

Uşak a gitmemiş uşak üzerinden geliyor. Transfer merkezi yazıyor he sen denizlidesin kız yanlış okudum. Ara hemen

(6,745 puan) tarafından

Aradim canim geri denizliye geliyormus hatalarini fark etmisler cam tarti gelende insallah basina bir is getirmezler onu da belirttim bugun yetistirebilirlerse teslim edilcekmis edemezlerse yarin teslim ediceklermis 

+2 oy
tarafından

Bazen ksrışıklık oluyor İstanbul içi kargom başka ile gitti bi iki defa ama merak etme son teslimat gününde teslim ediliyor trendyol bu konuda güvenilirdir

(6,745 puan) tarafından

Bugun yetistirebilirse teslim olcakmis ama insallah kirmazlar cam tarti gelen

tarafından

Garantisi var eğer kırılırsa 

(6,745 puan) tarafından

Kargocunun önünde acicam.eger kiriksa direk geri gönderirim canım onla tutanak falan tutarlar mi bilmiyorum ama ilk defa da basima boyle is geldi 

tarafından

İçin rahat olsun cnm hallediyorlar her şekilde

+1 oy
(4,073 puan) tarafından

Transfer merkezi diyor orada araba değiştirmiş gibi düşünebilirsin geliyor sana yolda hala 

(6,745 puan) tarafından

Yok canim musteri hizmetleriyle konustum yanlis subeye teslim etmisler tekrar denizliyeye geri yola.cikmis normalde horoz subeye teslim ederlerdi usaga gitmezdi calisanlar hata yapmis

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 960 göst.
18 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehiiirim (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 501 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Toprakk (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,022 soru

23,980,005 cevap

326,447 kullanıcı

...